Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):

będę mieć dla Ciebie Marta i Twojego TZ bardzo autorski projekt :diabloti:

Potrzebuje jedną smycz dla 3 psów ;) musi być rączka tak z 50 cm na końcu rączki kółeczko do przyczepienia karabińczyków od dalszej części smyczy o długości 80 cm z karabińczykiem do rączki , w ilości 3 sztuk przy każdej tej łączówce też karabińczyk plus obroża
zrozumiale wytłumaczyłam ?
Potrzebuje to na za tydzień :grins: w kolorach żółty , czerwony i niebieski. Wielkości takie jak ostatnio czyli regulowane.Kolor rączki może być czarny ... a tak każda obroża i łączówko smycz inna

Odezwę się na PW :) a czy to nie Ty przypadkiem na e-maila do nas pisałaś z wlasnym projektem?? bo coś bardzo podobnego dzisiaj dostałam, ale nie zdążyłam jeszcze odpisać :)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Odezwę się na PW :) a czy to nie Ty przypadkiem na e-maila do nas pisałaś z wlasnym projektem?? bo coś bardzo podobnego dzisiaj dostałam, ale nie zdążyłam jeszcze odpisać :)

to nie ja , ale widać nie tylko ja lubię mieć ręki pełnej smyczy :evil_lol:
kupne dwójniki są do d..... bo są za krótkie. A ja potrzebuje trójnik. Na razie jeden , zobaczę jak się takie coś będzie sprawować ... w razie coś powtórzymy ;)

Posted (edited)

3 osoby zadeklarowy sie na zakup z tej strony, ktos jeszcze cos chce? Dziewczyny co z obrozkami chcecie od nich tez? Wtedy koszty przesylki do mnie dla kazdej z Was beda male a pozniej ustali sie ta przesylke do polski - ile chetnych i jak najlepiej
http://shop.textalk.se/se/search.php
(trzeba wpisac hurtta i macie caly ich sortyment)

Najlepiej zebyscie podjeli decyzje dzisiaj bo te osoby ktorym zalezy na kurtkach moga sie ich nie doczekac, to jest przecena i szybko sie konczy..

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='deer_1987']3 osoby zadeklarowy sie na zakup z tej strony, ktos jeszcze cos chce? Dziewczyny co z obrozkami chcecie od nich tez? Wtedy koszty przesylki do mnie dla kazdej z Was beda male a pozniej ustali sie ta przesylke do polski - ile chetnych i jak najlepiej
http://shop.textalk.se/se/search.php
(trzeba wpisac hurtta i macie caly ich sortyment)

Coś mi nie działa pojawia się jakaś strona sklepu ale nie ma psich rzeczy :(
Deer a możesz mi podać jeszcze raz link do tego portalu z aukcjami? :)

Posted

[quote name='toyota']Jaki jest rozmiar tej kurteczki ?
Ps. Piszę publicznie, bo może ktoś zechce się przyłączyć do zamówienia ???
To jest wlasnie nr 42 specjalny jamnikowaty :loveu: zobacz roznice 42 i 45 (nie ma rozmiarow pomiedzy)

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to jak ma 45 na dlugosc to bym brala wlasnie 50 :) to sie liczy dlugosc od karku do nasady ogona a nie ile ma w klacie bo tam mozna duzo regulowac

Aaa, no to super. Myślisz że znacznie cena podskoczy ? Jeśli by się udało tak w granicach max. 80zł to super. I bym się przyłączyła do wspólnego.. ;)

Posted

DomixX napisał(a):
Z chęcią bym się przyłączyła też na tą jamnikowatą, ale akurat teraz jestem spłukana..

Cena to 100 zl plus wysylka do polski :)

paulaa. napisał(a):
Aaa, no to super. Myślisz że znacznie cena podskoczy ? Jeśli by się udało tak w granicach max. 80zł to super. I bym się przyłączyła do wspólnego.. ;)

pewnie tak, za 160 kr to nie masz co liczyc ze bedzie. conajmniej 250-300 kr bedzxie. masz nowke tam na stronie za 202 kr

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Doszły nam rzeczy z Furkidz. :) Są przepiękne, bardzo starannie wykonane. A jak ładnie zapakowane i pachnące. ;) Zaraz wstawię fotki.

świnki masz? dawaj fotki:evil_lol: