Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']
wiecie może dlaczego tak się zrobiło ? To rdza, czy po prostu się wytrało ?
Myślicie, że nadaje się to do reklamacji?
wytarło się. a co to za firma? ile był łańcuszek użytkowany?

Posted

W tej chwili mam 3 chetnych na kubraczki i ewentualnie jedna osobe na zabawke z innego sklepu to przesylka kurierem bylaby 60 zlotych / 3 = 20 zlotych (albo 60/4=15 zlotych) poczta szwedzka 40 zlotych za dodatek polecony plus cos za wage przesylki ale poki nie znam wagi koncowej to nie wiem - tutaj jest cennik http://www.posten.se/c/postguideLetterEurope, do tego by ewentualnie doszedl koszt przesylki w polsce ale tam to macie duzo taniej te wysylki :diabloti: Popatrzcie sobie na strony i mowic kto co chce

Te 3 kubraczki byly z tej strony http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=4163 wpiszcie sobie hurtta i zobaczice czy maja cos co Was interesuje to przesylka do mnie tez byla tansza :) Ale moge tez zamowic z innych stron, podajecie wtedy strone co chcecie jaki rozmiar a ja wysylam pw z polskim nr konta i zamawiam dla Was i trzymam az sie wszystko zbierze i zaplacici ze wysylke do Was

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Deer, no właśnie ja tak się rozglądam za tą niebieską obrożą i widzę, że nie ma szans, by zmieścić się w 100 złotych, bo 1/ przesyłka do Ciebie, 2/ przesyłka do Wa-wy pewnie i 3/ przesyłka do mnie :(
Wcale nie koniecznie do Warszawy :) Powiem wiecej kurier nawet tamta droga nie jedzie
http://paczkaszwecja.pl/trasy.html

A Ty skad jestes?

I ktory to byl rozmiar? Tak zebym poszukala jakos tanio, a jak nie ma w promocji to powinna byc u mnie na miejscyu to odpadnie przesylka do mnie

Posted

[quote name='deer_1987']Wcale nie koniecznie do Warszawy :) Powiem wiecej kurier nawet tamta droga nie jedzie
http://paczkaszwecja.pl/trasy.html

A Ty skad jestes?

I ktory to byl rozmiar? Tak zebym poszukala jakos tanio, a jak nie ma w promocji to powinna byc u mnie na miejscyu to odpadnie przesylka do mnie

z Bydgoszczy. A rozmiar 45-55 cm (mój ancymon ma 47-48 cm w szyi). I chyba niebieski jest jakoś wyjątkowo popularny, bo szukałam w sklepach w UK i też go ciężko znaleźć, a promocje mają z reguły na jeden wybrany kolor i małe obwody.

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
z Bydgoszczy. A rozmiar 45-55 cm (mój ancymon ma 47-48 cm w szyi). I chyba niebieski jest jakoś wyjątkowo popularny, bo szukałam w sklepach w UK i też go ciężko znaleźć, a promocje mają z reguły na jeden wybrany kolor i małe obwody.

Jesli chcesz to moge zadzwonic do naszego i zoologa wdrugim miescie i spytsac czy maja ta niebieska w tym rozmiarze to by odpadl koszta wysylki do mnie a potem wysylka do polski to podzielona im wiecej tym taniej a potem w polsve to juz chyba grosze za taka mala obroze

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jesli chcesz to moge zadzwonic do naszego i zoologa wdrugim miescie i spytsac czy maja ta niebieska w tym rozmiarze to by odpadl koszta wysylki do mnie a potem wysylka do polski to podzielona im wiecej tym taniej a potem w polsve to juz chyba grosze za taka mala obroze

Deer, byłoby świetnie :)

Posted

Beatrx napisał(a):
wytarło się. a co to za firma? ile był łańcuszek użytkowany?

furkidz, jakoś nie cały miesiąc jej używałam i to nie codziennie.. Chyba napiszę do corse.

Posted

[quote name='Lucky.']
wiecie może dlaczego tak się zrobiło ? To rdza, czy po prostu się wytrało ?
Myślicie, że nadaje się to do reklamacji?
a to od zwykłego noszenia czy pływała w tym Megi?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a to od zwykłego noszenia czy pływała w tym Megi?

nie pływała. Latała tylko po piasku w tej obroży. Ogólnie nie była często noszona ..

Posted

[quote name='paulaa.']Ma ktoś może zdjęcie norwegów z polarem ? Zastanawiam się właśnie co wybrać, eko czy polar.. :smile:
tu znalazłam jakieś stare (z września chyba) zdjęcia ;-)

Posted

Jak się przyda to bierz do galerii ;)

będę mieć dla Ciebie Marta i Twojego TZ bardzo autorski projekt :diabloti:

Potrzebuje jedną smycz dla 3 psów ;) musi być rączka tak z 50 cm na końcu rączki kółeczko do przyczepienia karabińczyków od dalszej części smyczy o długości 80 cm z karabińczykiem do rączki , w ilości 3 sztuk przy każdej tej łączówce też karabińczyk plus obroża
zrozumiale wytłumaczyłam ?
Potrzebuje to na za tydzień :grins: w kolorach żółty , czerwony i niebieski. Wielkości takie jak ostatnio czyli regulowane.Kolor rączki może być czarny ... a tak każda obroża i łączówko smycz inna