Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja właśnie czekam na pas biodrowy i liny z amortyzatorem z activ dog, pas czarny z wstawkami czerwonymi i wzorem marynarskim i liny w takich samych kolorach. :D i 3 obroże sultan z ekopsa
Już z okna listonosza wypatruję bo nie mogę się doczekać :D

Moje psy są czarno białe i wszystko do nich pasuję. Miałam już nic nie kupować oprócz w/w ale chyba skusze się na obrożę z activ dog też marynarską :D

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Słodki Rogzik :) Ile Lenka ma obwodu w szyi?

Dzięki :) Jakoś 40 - 42.

Jeśli chodzi o Hurrte ja także jestem nadal chętna na obrożę :)

[quote name='Original_N']drzalka, ten rogzik jest cudowny, my również go mamy :D I super się prezentuje również na rudym :)

Tak, świetny jest :D kupiłam go w nowiutkim stanie od pewnej dogomaniaczki .
Fajnie się odcina kolorystycznie i jest bardzo soczysty - ładny kolorek :)

Posted

Hill. napisał(a):
Śliczna! Jak się nazywa ten wzór?

to jest limitowana edycja i nowej takiej obroży raczej nie znajdziesz, chyba, że może na allegro jakaś okazja się trafi ;-)
z tego co pamiętam to jeszcze z tej limitowanej edycji był jakiś żółty wzorek chyba w kości, ale nic sobie za to uciąć nie dam :evil_lol:

Posted

Ooo to szkoda bo naprawdę ładna. Ale tak patrze i na stronie dystrybutora mają, to może jeszcze się załapie:
http://rogz.waw.pl/nowosci/grupa/?id=66
Tylko że ja patrzę raczej na przyszłość, bo takich małych rozmiarów co by na szczeniaczka pasowały to chyba z tego wzoru nie ma.
No i trzeba kupować z jakimś umiarem - w tym miesiącu już 2 Rogzy nabyliśmy :P

Posted

Napisz do nich i się dopytaj o wszystko ;-)
Kiedyś ktoś tu podawał taką fajną stronę z red dingo i rogzami gdzie jest darmowa wysyłka, ale ja jej nie pamiętam, może ktoś wstawi tą stronę ;-)

pamiętam, że jakiś czas temu na allegro mieli i fioletową i żółtą wersję limitowaną we wszystkich czterech rozmiarach ;-)

Posted

Hej
To podajże Purple Paw :)
Z tej edycji limitowanej są jeszcze szare kostki na żółtej taśmie.

W telezoo są wszystkie rozmiary, ale wiem czy ten sklep jeszcze funkcjonuje.

Posted

[quote name='Glaria']Wiecie może czy w Furkidz istnieje możliwość zapłaty przy odbiorze ? :roll:

najlepiej zapytać Corse, na pewno się zgodzi na taką formę wysyłki ;-)

Posted

vege* dzięki za odpowiedź . Na razie mam dość dużo wydatków na Bejkę ( sterylizacja,karma , środki na kleszcze= około 400 zł ) ale jak tylko mój portfel odpocznie , to muszę kupić jej tą śliczną obróżkę :loveu:

Posted

Glaria napisał(a):
vege* dzięki za odpowiedź . Na razie mam dość dużo wydatków na Bejkę ( sterylizacja,karma , środki na kleszcze= około 400 zł ) ale jak tylko mój portfel odpocznie , to muszę kupić jej tą śliczną obróżkę :loveu:

to akurat masz czas na zastanowienie się jakie wzorki chcesz :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Napisz do nich i się dopytaj o wszystko ;-)

Podjadę w tygodniu jak mnie najdzie na kupowanie :] Nie jestem pewna czy jej nie oglądałam poprzednim razem (oglądałam tyle wzorów że już mi z głowy wyleciało), ale chyba była za duża.

Posted

vege* napisał(a):
to akurat masz czas na zastanowienie się jakie wzorki chcesz :evil_lol:

Ooo tak :D Wszystkie wzorki są prze prze prześliczne ,ale kurde , mogę wybrać tylko jeden.
Jakaś podpowiedź wzorku ? :D ( dla suczki Westa )

Posted

Glaria napisał(a):
Ooo tak :D Wszystkie wzorki są prze prze prześliczne ,ale kurde , mogę wybrać tylko jeden.
Jakaś podpowiedź wzorku ? :D ( dla suczki Westa )

do białego wszystko pasuje ;-)
mi się najbardziej podobają wzorki:
-Let's go Piggy!
-Lady Bird
-Black Elegance
-Fresh Tourquoise (ten mam i na żywo jest cudny :loveu: )
-Spicy!

któryś z tych bym dla westa wzięła ;-)