Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co dla tego stwora?
tak żeby kupić to samo dla tego stwora:

albo może... jaki kolor? Bo ja już zgłupiałam xD A chcę takie same dwa komplety, bo dwójnik biorę a nie będę zasuwać w jednej niebieskiej a drugiej fioletowej xd

Posted

Chantell obie mają dużo białego, więc trudno dobrać nie będzie. Coś czarnego/zielonego/niebieskiego/fioletowego/różowego/czerwonego powinno być ok ;)

Posted

Bewarka napisał(a):
Chantell obie mają dużo białego, więc trudno dobrać nie będzie. Coś czarnego/zielonego/niebieskiego/fioletowego/różowego/czerwonego powinno być ok ;)

ale pomoc :diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Długość idealna:)

No i obróżki Corse przeszły chrzest bojowy :cool1: Jak po praniu?

obroże na Aresie i Mayce to obroże od Tzta tylko Maylok ma obrożę od Corse, a on to raczej czyścioch :)

Posted

[quote name='Chantell']nie mam skonkretyzowanej nawet firmy...
też myślałam nad jakimś turkusem, ale nie wiem skad wytrzasnąć tak zestaw...
mam taki turkus ;) - w naturze bardziej soczysty

Posted

cockermanka napisał(a):
Dzięki :D - będą jeszcze nowe kolory ;)

hehehe nawet was znalazlam na fejsbuku. super te obroze!!! i takie niezbyt grube, dziewczece. bardzo w moim guscie.

do ilu kg psa wasz zatrzask jest bezpieczny?:)))

Posted

Vectra - zielone już mam ;)
Generalnie szyję szerokości 15mm i 20mm. Jak upoluję odpowiednie dodatki do 25 i 30mm, to pewnie kiedyś też będą...

a_niusia - cockery-ciągniki chodzą i jest ok. (czyli do ok.12-13 kg, może ciut więcej)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
obroże na Aresie i Mayce to obroże od Tzta tylko Maylok ma obrożę od Corse, a on to raczej czyścioch :)

:oops2:
ok, ale nadal ciekawa jestem jak po praniu :)

Posted (edited)

Nowy Rogzik :

i z Dublin Dogiem

Do tych obróżek zamówiłam sobie smyczkę "winną" z Hamiltona, żeby pasowała do różu, bordo i fioletu ;)

Edited by drzalka
Posted

Jeśli chodzi o wspólne zamówienie z Hurtty - czy ktoś tu jeszcze pozostał? Okazało się, że w Prodogu nie mają w ogóle mojego koloru, jeśli nie ma chętnych do skorzystania z pomocy oferowanej przez Deer, to ja chyba zdecyduję się na zamówienie z UK (darmowa dostawa będzie jak emigracja przyjedzie do Polski na wielkanoc ;))