Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry za offa ale tutaj wchodzi dużo osób a i w moim podpisie jest link do petycji o niezabijanie psów w Korei Północnej no i mam nadzieje że pomożecie:multi::multi::multi:

Posted

Woza ma dobrą skóre. Mało podatną na zniszczenia. Dobrej jakości i grubą.
Nie podoba mi sie tylko to, ze np. napy od dziurek przy obroży wypadają... No ale bez tego metalu obroża też dobrze wygląda a nawet lepiej.

Posted

Nie podoba mi sie tylko to, ze np. napy od dziurek przy obroży wypadają... No ale bez tego metalu obroża też dobrze wygląda a nawet lepiej.

Posted

Karilka napisał(a):

jakie papy ?
ja mam wszystkie bez tych metalowych przy dziurkach, same dziurki
jak narazie zadna woza nam sie nie zepsula , a naprawde bywalo tak ze zapomnialam sie i pies w niej plywal w morzu i latal w blocie,ale staram sie bardziej dbac na wszelki wypadek jednak to skora

Posted

gops napisał(a):
jakie papy ?
ja mam wszystkie bez tych metalowych przy dziurkach, same dziurki
jak narazie zadna woza nam sie nie zepsula , a naprawde bywalo tak ze zapomnialam sie i pies w niej plywal w morzu i latal w blocie,ale staram sie bardziej dbac na wszelki wypadek jednak to skora

Widzialaś nasza skórzana obroze na Zlocie? Taka z seterami, na "czerwonej" skórze, granatowa. Tam włascie były metalowe dziurki do regulacji i wszystkie powypadały... Tyle, ze po 2 latach, na szyi Dolce.
Nigdy akcesoriów nie oszczedzalam i nie bede. Płace - wymagam. Nie wyobrażam sobie faktu, zeby obroża za ponad 60zł miała sie zerwać.

Posted

Karilka napisał(a):
Widzialaś nasza skórzana obroze na Zlocie? Taka z seterami, na "czerwonej" skórze, granatowa. Tam włascie były metalowe dziurki do regulacji i wszystkie powypadały... Tyle, ze po 2 latach, na szyi Dolce.
Nigdy akcesoriów nie oszczedzalam i nie bede. Płace - wymagam. Nie wyobrażam sobie faktu, zeby obroża za ponad 60zł miała sie zerwać.

chyba widizalam ;D ale dawno to bylo
ja poprostu mam porozrozniane obroze, jedne na blotne spacery i nie oszcedzane inne na mniej blotne, lepsza pogode :)
a jeden komplet wyjsciowy ;D

Posted

mi sie nie podoba..
jesli mam byc sczera
jakos bardzo szeroko sie wydaje na tej chudej szyjce, wiem ze ma spora szyje :) ale takie wrazenie robi
moze pokaz psa w niej jak stoi calego ?
pies i obrozki sliczne :)

Posted

trafiłam na jakiegoś sztywnego lupina. :/
Jest jakiś sposób żeby zmiększyć tą taśmę? bo tak chamsko sterczy.
Dobra. Fotki całej cykne, ale nie teraz.
w 3 cm ładnie wygląda. przynajmniej mi się podoba xD

Posted

Chantell napisał(a):
trafiłam na jakiegoś sztywnego lupina. :/
Jest jakiś sposób żeby zmiększyć tą taśmę? bo tak chamsko sterczy.
Dobra. Fotki całej cykne, ale nie teraz.
w 3 cm ładnie wygląda. przynajmniej mi się podoba xD

najwazneijsze zeby Ci sie podobalo !

Posted

Mnie też sie podoba! Przynajmniej widać, ze ma obroże a nie wstążke. I nie udusi sie na spacerze ;).

Tam ta rammmm! Udało mi się zrobić zdjęcie mojemu psu! Nawet nie rozmazane!