Kateczka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 hmmm 30 mm ma w xl wiec nie wiem czy w L przypadkiem też nie... Quote
omry Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dog193 napisał(a):Ja się cieszę, że mój pies jest krótkowłosy - widać każdą obrożę :lol: Iwan niby też krótkowłosy, ale czasem widzę tylko połowę obróżki wśród tych kłaków :) Quote
chrupcia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jazz w 4pawz :) już tutaj nie wchodze, bo faktycznie można zwariować.. ciągle się chce więcej i więcej :roll: Quote
vege* Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 chrupcia napisał(a):Jazz w 4pawz :) już tutaj nie wchodze, bo faktycznie można zwariować.. ciągle się chce więcej i więcej :roll: Pół biedy jak się ma małego psa i akcesoria automatycznie są tańsze niż te dla psów dużych :evil_lol: Śliczne szelki, ja też czekam właśnie na szelki 4pawz :loveu: Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 chrupcia świetne są. :loveu: ile mniej więcej kosztują norwegi z 4paws ? bo się przymierzamy do zakupu jakiś, ale z kieszeni troche pusto.. :roll: Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No, dopiero zauważyłam, troche przy duża rączka.. Quote
chrupcia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 vege* napisał(a):Pół biedy jak się ma małego psa i akcesoria automatycznie są tańsze niż te dla psów dużych :evil_lol: Śliczne szelki, ja też czekam właśnie na szelki 4pawz :loveu: niby tańsze, ale i tak się nazbiera... teraz czekam na kolejną obroże.. jeszcze tylko smycz z rogza, szelki z furkidz i basta! :evil_lol: paulaa. napisał(a):chrupcia świetne są. :loveu: ile mniej więcej kosztują norwegi z 4paws ? bo się przymierzamy do zakupu jakiś, ale z kieszeni troche pusto.. :roll: dzięki :) nie drogie, naprawdę, w sumie byłam w szoku ;) chociaż na Twojego psa pewnie trochę więcej będą kosztować. omry napisał(a):Szkoda, że ta rączka tak nieładnie leży. troszkę długa, ale w niczym to nie przeszkadza ;) Quote
vege* Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 chrupcia napisał(a):szelki z furkidz dzięki :) nie drogie, naprawdę, w sumie byłam w szoku ;) chociaż na Twojego psa pewnie trochę więcej będą kosztować. Furkidz będzie robił szelki? :-) Ja też byłam mile zaskoczona ceną norwegów 4pawz :-) Quote
chrupcia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 vege* napisał(a):Furkidz będzie robił szelki? :-) tak słyszałam ;) Corse pisała że wkrótce się pojawią, więc czekam, bo jeszcze jedne nam się przydadzą :) Quote
a_niusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Marchewkowy']Jaki kolorek wzięłaś? zwykla czarna. ale potrzebuje jeszcze jednej i jestem na maksa w kropce-czy wziac miekkie i lekkie tylko np. granatowa, czy ta z odblaskowa nitka. moj TZ wzial psy na spacer i szukal drugiego miekkiego i lekkiego i byl zawiedziony, ze tylko jedno mamy. [quote name='zaba14']Moja raz jeszcze w turkusie Czekamy teraz na różowego lupine i szelki z ezy doga mam nadzieje że rozmiarowo już będzie okej :P czemu to ciagle pokazujesz. masz tego wiecej nie robic. to jest wstretne w stosunku do innych. to bardzo brzydko tak robic!!!! tego lupina tez nie pokazuj-ok?:))) Quote
vege* Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 a_niusia napisał(a):zwykla czarna. ale potrzebuje jeszcze jednej i jestem na maksa w kropce-czy wziac miekkie i lekkie tylko np. granatowa, czy ta z odblaskowa nitka. moj TZ wzial psy na spacer i szukal drugiego miekkiego i lekkiego i byl zawiedziony, ze tylko jedno mamy. Może kup tą z nitką i sama zobaczysz, która jest wygodniejsza, zawsze można sprzedać i dokupić drugą taką samą skoro jest wygodna ;-) Quote
gops Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 a_niusia napisał(a):zwykla czarna. ale potrzebuje jeszcze jednej i jestem na maksa w kropce-czy wziac miekkie i lekkie tylko np. granatowa, czy ta z odblaskowa nitka. moj TZ wzial psy na spacer i szukal drugiego miekkiego i lekkiego i byl zawiedziony, ze tylko jedno mamy. ) fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :) Quote
Migori Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 gops napisał(a):fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :) Tak, pytałam o to samo i można kupić samą smycz. Quote
a_niusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ooo nie, nie:))) ja sie w sprzedawanie na pewno nie bede bawic, to nie na moja glowe. podoba mi sie ta z nitka, ale ta nasza jest taka mieciutka, ze chyba kupie druga-nie ma juz czarnej na pelnej misce;(( Quote
a_niusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 gops napisał(a):fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :) do niczego mi fioletowa smycz nie pasi. tylko do jelonkow, ale do nich juz mam smycz. w gre wchodzi tylko uniwersalny kolor-czarny lub granat:) Quote
kingula Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ja też się przymierzam do smyczy dla suk. Jaką proponujecie do obróżek Ezy Dog - fiolet i róż? Kompletować pod kolor, czy lepiej czarne uniwersalne? Znowu siedzę tydzień i nie umiem się na nic zdecydować. Quote
drzalka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 :D Ja ostatnio szukam jakiejś obroży "sportowej" z podszyciem, do biegania przy rolach i tak sobie myślę o Ezydog moro różu. Zastanawiam się czy nie będzie zbyt jasna i "brudząca" ;) Quote
kingula Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ładne te Ezy Dogi są i mięciutkie. Moje się jakoś wybitnie nie brudzą, bo i suki mają mniej ruchu ostatnio. Myślę, że w razie co można ją bez strachu wyprać :) Quote
Stevie Rae Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O nieeee, ratunku - ten wątek ma na mnie zły wpływ -.- Chyba znowu będzie kolejny wydatek ... :) Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak jest z tą rozmiarówką obroży EzyDoga ? Jest zaniżona, zawyżona ? Bo myśle nad M, ale rozmiarowo na szyje 35cm, niby S.. Quote
gops Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 paulaa. napisał(a):Jak jest z tą rozmiarówką obroży EzyDoga ? Jest zaniżona, zawyżona ? Bo myśle nad M, ale rozmiarowo na szyje 35cm, niby S.. M była od 38-9cm więc lepiej S na maxa zwiększoną weź Quote
Recommended Posts