Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='omry']Haha, no wiadomo :D Padłam, jak usłyszałam: 'To kupię Ci obróżki na dzień kobiet, chcesz?' :D[/QUOTE]

tzt ostatnio zapomniał o moich imieninach, przypomniało mu się wieczorem: "Kochanie to może ja Ci obroże jakąś zrobię, wybierz sobie wzór :D :D"

Posted

[quote name='Marta_Ares']2,5cm, tak mamy ją w ofercie, w razie szczegółów zapraszam na PW ;)

szczerze powiedziawszy jak zobaczyłam ją pierwszy raz na zdjęciu od producenta to wydawała mi się brzydka :diabloti: dlatego mało metrów na próbę wzieliśmy w rzeczywistości okazało się, że mają bardzo ładne kolory :loveu:

wychodzą maniaczki obrożowe :evil_lol: :evil_lol: na przyszłość proszę mi takich linków nie pokazywać bo zostanę bankrutem :roll: :angryy:

Aresisko w różu :loveu:

kurcze 2,5 cm trochę za szeroko jak dla nas :( szkoda bo mi się spodobała.Ares w różowym super,ładnie mu pasuje :loveu:

Posted

ja się bałam, że Diana w szerszych będzie źle wyglądać i zawsze było max. 2,5cm :D:D
ale ostatnio kupiłam obróżkę o szerokości 4cm zrobioną przez Taks ;)
pomyślałam, że jak będzie za szeroka to najwyżej sprzedam, ale okazało się, że psica nie najgorzej w niej wygląda :D:D

Posted

ale wiesz na szelkach to trochę inaczej wygląda :P miałyśmy el perro 2,5 cm i jakoś ja nie mogłam się przyzwyczaić w końcu stwierdziłam że jednak za szeroko i pozbyłam się ich zdecydowanie najlepiej wygląda w 2 cm rogzie :)

Posted

[quote name='Molowe']ale wiesz na szelkach to trochę inaczej wygląda :P miałyśmy el perro 2,5 cm i jakoś ja nie mogłam się przyzwyczaić w końcu stwierdziłam że jednak za szeroko i pozbyłam się ich zdecydowanie najlepiej wygląda w 2 cm rogzie :)[/QUOTE]

El Perro się wydają szersze i masywniejsze ze względu na okucia ;) Ja myślę, że dla spaniela 2,5 cm takie, jak u Marty, byłoby ok. My mamy niecałe 2,5 i jest w sam raz. Ale decyzja należy do Ciebie :)

Posted

A ja dziś zebrałam się w sobie i zmajstrowałam szelki :cool3: (sorki za zdjęcie - na szybko robione na obrażonym psie ;)

Pierwszy raz robiłam norwegi w związku z tym pytanie - czy one dobrze według Was leżą? Rączka chyba trochę przydługa wyszła, to wiem :diabloti: Ale chodzi mi bardziej o ułożenie pasków.

Posted

To sklep głównie dla ttb, więc chyba nie ma się co dziwić i powinno się wiedzieć, na co się decyduje, gdy kupuje się tam akcesoria :)

Posted

[quote name='omry']To sklep głównie dla ttb, więc chyba nie ma się co dziwić i powinno się wiedzieć, na co się decyduje, gdy kupuje się tam akcesoria :)[/QUOTE]

racja. ja tego nie wiedziałam, potrzebowałam po prostu różówej smyczy... może gdybym kupiła węższą, to byłoby lepiej, ale pomijając jej ciężkość, to jest po prostu niemiła w dotyku, źle leży w ręce, a to ciężko tłumaczyć przeznaczeniem dla TTB :D

Posted

[quote name='Corse']A ja dziś zebrałam się w sobie i zmajstrowałam szelki :cool3: (sorki za zdjęcie - na szybko robione na obrażonym psie ;)

Pierwszy raz robiłam norwegi w związku z tym pytanie - czy one dobrze według Was leżą? Rączka chyba trochę przydługa wyszła, to wiem :diabloti: Ale chodzi mi bardziej o ułożenie pasków.

Może by ten pasek, który leży pionowo też obszyć materiałem?
Ja się nie znam na szelkach, bo w nich nie gustuję, tak gdybam tylko :)