Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']Gdzie można znaleźć taśmy jakie ma taks ?? Nie wiedziałam, że ma naszycia te same co Corse.. :smile:[/QUOTE]

bo nie ma z tego co wiem , to ktoś kupił w necie i jej wysłał jeśli się nie myle.
te taśmy są ogólno dostępne przecież :)

Posted

[quote name='paulaa.']Gdzie można znaleźć taśmy jakie ma taks ?? Nie wiedziałam, że ma naszycia te same co Corse.. :smile:[/QUOTE]

naszycia Aniela zamówiła w sklepie internetowym i wysłała do Taks do uszycia ;)

Posted

[quote name='gops']http://www.craftfabric.pl/

mogłybyście to chociaż na pw wysłać. Corse ma obroże z tych materiałów, nowości pewnie też będą z tej strony, wiekszość będzie już wiedziała czego się spodziewać, i chyba podesłanie takiego linka ta forum, może odciągnąć niektórych od zakupów u niej. Oczywiście nie jest to nigdzie zabronione.

Posted

przecież to są ogólno dostępne w sieci taśmy tak samo jak wzorki AD czy DS .
nie wiemy czy z tej strony Corse zamawia, może zamawia skąd indziej .

Posted

owczarek'ab;18749117 napisał(a):
Sweet Heart, zdecydowanie ;)

[quote name='Aleksandra95']ooo tak.:loveu:

dzięki! zdecydowałam,że zamówię i Sweet Heart i Play stripes in lagoon, a co tam.:evil_lol:
a na lato może Sunflower:cool3:

owczarek'ab;18748992 napisał(a):

Będzie pasować do tego chłopa?

Odebrałam z konkursu Mojego Psa, ale nie wiem czy nie oddam...

Mi się wydaje,że pasuje, nie oddawałabym :)

Posted

[quote name='Molowe']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09020.jpg cudna jest ta obróżka <33 :loveu:

Marta_Ares jaka to szerokość ? będziecie ją mieli normalnie w ofercie ? już widzę Molcie w niej :evil_lol:
2,5cm, tak mamy ją w ofercie, w razie szczegółów zapraszam na PW ;)

szczerze powiedziawszy jak zobaczyłam ją pierwszy raz na zdjęciu od producenta to wydawała mi się brzydka :diabloti: dlatego mało metrów na próbę wzieliśmy w rzeczywistości okazało się, że mają bardzo ładne kolory :loveu:

wychodzą maniaczki obrożowe :evil_lol: :evil_lol: na przyszłość proszę mi takich linków nie pokazywać bo zostanę bankrutem :roll: :angryy:

Aresisko w różu :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Jak dla mnie czarne podpalane psy wyglądają genialnie w zieleni i niebieskim :)[/QUOTE]

dla mnie to zalezy od koloru podpalania i glownie od tego.

Posted

[quote name='Marta_Ares']każdy pretekst jest dobry :diabloti:

te paseczki są sliczne ;)[/QUOTE]

Haha, no wiadomo :D Padłam, jak usłyszałam: 'To kupię Ci obróżki na dzień kobiet, chcesz?' :D