Kirinna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Juńkowa nowa obroża od Corse:) Edited February 27, 2012 by Kirinna Quote
wikikoniki Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Właśnie się nad tą zastanawiam... albo nad limonkową... widzę Neskę w zielonym od dawna :diabloti: Quote
Talucha Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 http://images46.fotosik.pl/1353/047afac9dfda149amed.jpg śliczne wygląda! Mi w ogóle bardzo się ten wzorek podoba :) Quote
Bobryna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 wikikoniki lepsza dla ciemnego/czarnego pieska będzie limonka - fajny kontrast ;) Quote
Olson Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Kirinna, ślicznie jej w tej obroży. :loveu: Moja starsza sucz ma prawie identyczną sierśc, i właśnie zastanawiam się jaki komplecik jej kupic - jednak mimo wszystko wybiorę chyba coś z DS. A do nas dziś doszedł Dublin Dog. I jestem pozytywnie zaskoczona... ale zupełnie innym faktem. Założyłam ją psu przed popołudniowym spacerem, posiedziała w niej w domu ze dwadzieścia minut po czym wyszłyśmy na spacer. Pies szedł na kompletnie luźnej smyczy! Jej się to nigdy nie zdarza, więc nie wiem czy to DD wpłynął na to - może tak, jest sztywny i może ciężej jej ciągnąc? :diabloti: Quote
C&B Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 http://images45.fotosik.pl/1397/0732bc9ff0353d83med.jpg Ślicznie! :loveu: wcale nie chcę kolejnej obroży dla psa, wcale nie chcę kolejnej obroży dla psa.... :shake: Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Kirinna']Juńkowa nowa obroża od Corse:) Śliczna obróżka i pięknie wygląda <3 bardzo jej pasuję :loveu: Ja chyba nie będę czekać aż kasę uzbieram na wszystkie 3 obroże tylko na razie zamówię jedną na "wyprobowanie" hahha każdy pretekst jest dobry :P EDIT Czy ja oślepłam czy w ofercie nie ma już tego ślicznego wzorku furkidz greenpearl? ten na dole Quote
motyleqq Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 chwilowo się wyczerpał, ale wróci ;) Quote
omry Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Marchewkowy']EDIT Czy ja oślepłam czy w ofercie nie ma już tego ślicznego wzorku furkidz greenpearl? ten na dole Furkidz na fb pisze: 'Wzór Green Pearl tak się Wam spodobał, że zabrakło nam materiału. W związku z tym chwilowo nie jest dostępny w sklepie. Ale nie martwcie się - wróci ;)' Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 uffff już się wystraszyłam że zniknął na zawsze ;) Quote
Kirinna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Marchewkowy']Śliczna obróżka i pięknie wygląda <3 bardzo jej pasuję :loveu: Ja chyba nie będę czekać aż kasę uzbieram na wszystkie 3 obroże tylko na razie zamówię jedną na "wyprobowanie" hahha każdy pretekst jest dobry :P EDIT Czy ja oślepłam czy w ofercie nie ma już tego ślicznego wzorku furkidz greenpearl? ten na dole Jun to on:) Aż dziwne e się wyczerpał tydzień temu w poniedziałek go wypuścili Quote
vege* Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 http://images46.fotosik.pl/1353/047afac9dfda149amed.jpg widzę, że Corse zmieniła okucia :-) Quote
paulaa. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Też zauważyłam właśnie, ale szczerze mówiąc wolałam ten nasz półzacisk... Quote
wikikoniki Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='vege*']http://images46.fotosik.pl/1353/047afac9dfda149amed.jpg widzę, że Corse zmieniła okucia :-) Rzeczywiście :-o dopiero teraz zwróciłkam uwagę.. Quote
vege* Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='paulaa.']Też zauważyłam właśnie, ale szczerze mówiąc wolałam ten nasz półzacisk...[/QUOTE] mi bardziej się podobają te z dołączonego zdj przez Marchewkowy, takie delikatniejsze :-) Quote
Marta_Ares Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 a moze ta obroża ma inną szerokość :) Quote
Original_N Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 No i poległam z moim odwykiem - te nowe wzorki były silniejsze ode mnie :D Quote
paulaa. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='vege*']mi bardziej się podobają te z dołączonego zdj przez Marchewkowy, takie delikatniejsze :-)[/QUOTE] właśnie te mamy. ;) uwielbiam je, mój ulubiony półzacisk. [quote name='Marta_Ares']a moze ta obroża ma inną szerokość :)[/QUOTE] to 2,5cm, tak jak u nas. więc nie wiem czemu inny zacisk.. ;) Quote
NightQueen Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Lucky.'] Doszła dziś smyczka i obróżka rogz. Tutaj stary hunter: http://i44.tinypic.com/68r680.jpg I rogz: http://i42.tinypic.com/34qmiyd.jpg ja już wiem dlaczego nie podobały mi się na M. te obroże :diabloti: bo ona nie jest czarna, świetnie młoda wygląda :loveu::loveu: Ja prałam obrożę od Corse w pralce dwa razy -nic się nie stało ! Quote
Corse Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Półzacisk z kółkami jest tylko do szerokości 2,5cm. Zmieniłam ze względu na problemy z luzowaniem się półzacisku w obrożach o tej szerokości. Miałam kilka takich uwag od klientów, stąd zmiana. Przy szerokości 2 i 3cm okucia w półzaciskach zostały takie same (luzują się bez problemów). Jak to mówią - coś za coś - uznałam, że ważniejsze jest dobre luzowanie, a tym samym funkcjonalność obroży niż jedynie względy estetyczne (ja również wizualnie wolałam "starą" wersję ;)). Obroże na zdjęciu które wrzuciła Marchewkowa to martingale (3cm), więc zupełnie inna bajka :D Edit: Co do Green Pearl - wróci wróci ;) Miałam niewiele tego materiału, bo nie przewidziałam, że AŻ tak się spodoba ;). Wzięłam na próbę - teraz zamówię więcej, bo widzę, że wielu osobom się podoba :D Quote
paulaa. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Czyli nie da już rady zamówić 2,5cm ze starym zaciskiem, czy jeszcze coś zostało ? :cool3: U nas okej chodził. :roll: Teraz mam dylemat czy ryzykować 3cm, bo 2 troche za cienko dla nas.. Quote
Corse Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='paulaa.']Czyli nie da już rady zamówić 2,5cm ze starym zaciskiem, czy jeszcze coś zostało ? :cool3: U nas okej chodził. :roll: Teraz mam dylemat czy ryzykować 3cm, bo 2 troche za cienko dla nas..[/QUOTE] Pewnie że da radę ;). Wystarczy w uwagach mi napisać, że ma być po staremu :evil_lol: Quote
Kirinna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A mnie kółka bardZiej się podobają bo swobodnie mam za co złapać:) Mam takie pytanie Jaką obrożę moglybyscie polecić ma ekstremalne warunki? Czyli błoto woda piach gałęzie i inne chwasty które przyczepiac się mogą oraz silna innych psów( nie wiem jak ale mój zawsze wraca mokry po zabawie) Quote
Smile of Red Witch Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Zdjęcia Baloo w obroży Dog Style pożyczonej od Akiry ;) Quote
Szura Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ktoś pytał o smycz El Perro - oni robią akcesoria pod bullowate przede wszystkim, więc o wytrzymałość bym się nie martwiła. Nie znam przypadku, żeby komuś ich produkt nawalił. Obroża na warunki ekstremalne to chyba najlepiej Dublin Doga - drogi, ale wystarczy wrzucić pod kran i już czysty. ;) Ale ostatnio coś wykończenie jest gorszej jakości, z tego, co dziewczyny pokazywały. Quote
Recommended Posts