Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Blancik']Dziekuje dziewczyny ze naswietlilyscie mi wady tych szelek. W takim razie poszukam wsrod norweskich i nadal bede pracowala nad niesubordynacja Blanta. A. No i niesmialo poprosze o rade wsrod jakich producentow rozgladac sie za "norwegami". Przepraszam ze zawracam glowe, ale nie chcialabym kupic jakiegos badziewia bo juz jedne takie mam:([/QUOTE]

przecież od tego jest ten wątek:)
ja polecam dogstyle, ew. activdog :)
dogstyle możesz znaleźć na allegro :)

Posted

[quote name='Olson']Skórzanych, parcianych? Przepinanych? Jakiej długości?[/QUOTE]
My używamy ostatnio skórzanych prostych o ulubionej długości 160 cm (idealna długość na spacery po osiedlu) :)
Przepinanych w ogóle nie lubię (chociaż na wyjazdy się przydają, łatwiej przypiąć psa na chwilę do ławki czy drzewa), są dosyć ciężkie i obijają się kółka do przepinania, poza tym (albo przede wszystkim ;P) mam złe doświadczenia - podbite oko u jamnika (przez ciężki karabińczyk służący do przepinania takiej smyczy).
Mamy różne: parciane proste (2) + jedna przepinana, skórzane (2) + jedna przepinana, pleciona prosta i przepinana. Tylko 3 smycze stanowią typowy komplet z obrożami ;)

Posted

[quote name='Blancik']Dziekuje dziewczyny ze naswietlilyscie mi wady tych szelek. W takim razie poszukam wsrod norweskich i nadal bede pracowala nad niesubordynacja Blanta. A. No i niesmialo poprosze o rade wsrod jakich producentow rozgladac sie za "norwegami". Przepraszam ze zawracam glowe, ale nie chcialabym kupic jakiegos badziewia bo juz jedne takie mam:([/QUOTE]

a dlaczego skoro pies ciagnie zastanawiasz sie nad szelkami dla niego?

Posted

Ja mam Dogstyle, prócz tego są jeszcze Activdog, ZeroDC, Hurtta, z tych, co znam

Posted

[quote name='WeronikaM']

mi te 3 też najbardziej się podobają:loveu:, ale coś czuje, że jak pojawią się nowe wzory to dopiero będzie dylemat!!!:loveu:

Posted

[quote name='ariss']mi te 3 też najbardziej się podobają:loveu:, ale coś czuje, że jak pojawią się nowe wzory to dopiero będzie dylemat!!!:loveu:[/QUOTE]
Hahaha mam identycznie, w tych się zakochałam a nowości się boję :P

Posted

a miałam nic nie kupować ale te słonie są prześwietne:loveu:
już powstrzymałam się z kupnem od Corse ale teraz chyba się skuszę w sumie dawno nic nie kupowałam:diabloti:

Posted

Muszę Wam powiedzieć, że posiadanie małego psa jest straszne
Teraz przy tej pogodzie, jak wychodzę z kundlem to po każdym spacerze wszystko jest brudne razem z sucz :D