Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
Marta, oddaj! :evil_lol:
najlepiej mi :evil_lol:

DomixX napisał(a):
O wow Marta imponująca kolekcja :cool3:

Molowe napisał(a):
Marta_Ares ale kolekcja pozazdrościć tylko :) Ty to masz dopiero problem w co psa na spacer ubrać :P

Maalwi napisał(a):
Marta_Ares -skomentuje twoje obroze krótko OMG :-D

Ja mam na jednego psa 12 obrozy 11 smyczy 2 szelki a i tak to malutko jak patrzę na twoje zasoby :smile:

A tak na marginesie. Szukam 2 cm ewentualnie 2,5 cm obrózkę dla mojej grzywki ( szyjka 26 cm) półzacisk albo zatrzask. Zależy mi zeby była z materiału, który nie kołtuni włosa najlepiej z takiego jak Mac Leather

oj tam nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: (część mam schowanych) i co jakiś czas wyjmuje, bo jak za dużo jest w pudełku to mam problem z wyborem:lol: reszta psów nie ma nawet połowy tego co Ares:diabloti: Maylok głównie w szelkach chodzi, Mayka wszystkie ładne obroże zjadła (czyt. pogryzła)

toyota napisał(a):
Marta, a jak oceniasz te collarsy, bo bardzo mi się podobają ?

tak jak pisały dziewczyny, obroże są fajnie/ porządnie zrobione, wzór jest trwały.
Mayka ostatnio non stop praktycznie w jednym chodziła, Milan jest w kojcu na dworzu i też dostał jedną do testowania, a obcne warunki nie są łatwe (wilgoć/ mróz/ chlapa itp.) z obrożą nic sie nie dzieje, łatwo ją czyścić

nowe odblaskowe szelki Mayloka, żeby go było jeszcze lepiej widać w nocy :diabloti:

Posted

papillonek napisał(a):
Śliczne te szelki :loveu:
Bardzo mu pasują :cool3:

gops napisał(a):
paulaa rozmiar idealny ! i jak świetnie w fiolecie mu!

DomixX napisał(a):
Ale ślicznie mu w fiolecie :loveu:
Pasują idealnie.

FredziaFredzia napisał(a):
Ale fajne te szelki, właśnie takie bym chciała :)

Dziękujemy, mi też się podoba w nich. :loveu: I zaczynam wielbić Rogza. :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

omry napisał(a):
Widzieliście zapowiedź nowego wzoru od Corse? :)

Nie pokaż ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Fajny pomysł okropny kolor jak dla mnie ;)
Lepszy bylby żywszy ,niz taki bury :razz:

dokładnie tak samo myślę, w ogóle do mnie nie przemawia ten wzór .

Posted

a ja czekam na nowe wzorki 4pawz i zamawiam szelki:lol:

wydaje mi się, że taśma od corse na szelkach to nie jest dobry pomysł tzn jak wiadomo psy mocno brudzą spód szelek (bynajmniej mój brudas) i wiele taśm zwykłych się nie dopiero (przynajmniej mi w 3/4 szelkach) więc taka pewnie tym bardziej z takim typem naszycia (nie gładkim):roll:
aczkolwiek na pewno były by piekne .

Guest papillonek
Posted

Bo ten szary wygląda jak wypłowiały czarny :evil_lol:
Mnie tam mało co kusi żeby kupic szczególnie te handmade ;)

Posted

monika15 napisał(a):
Choć myślę, że na czarnym psie ten wzór wyglądałby fajnie :)

A mi się właśnie wydaje, że odwrotnie. Gdybym miała np. goldena to bym się nie zastanawiała, bo wzór mi się bardzo podoba, ale dla psów o ciemnej maści, jak moje, nie pasuje jak dla mnie :)

Posted

Marta, a jakie te collarsy są w dotyku, co to za materiał ? na zdjęciach wyglądają jak coś na podobieństwo ortalionu.. :smile: aż ciekawa jestem, bo fajne kolorki mają.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Collarsy są super nawet nie wiem który mi się naj podoba :) a jak z wykonaniem i wytrzymałością? :) Dają radę na dużych psach?

dziewczyny wcześniej pisały, że mają je już kilka lat i nic sie z nimi nie dzieje;)
do wykonania nie można się przyczepić, gdzie niegdzie jakieś nitki wystawały, ale każda obroża będzie sprawdzana przed wysyłką.

paulaa. napisał(a):
Marta, a jakie te collarsy są w dotyku, co to za materiał ? na zdjęciach wyglądają jak coś na podobieństwo ortalionu.. :smile: aż ciekawa jestem, bo fajne kolorki mają.

to nie jest ortalion, to jest grubszy ślizgi materiał, który fajnie, łatwo się czyści, nie trzyma się go brud. Od spodu jest oczywiście taśma parciana, zapięcie na metalową klamerkę (karabińczyk) nie ma prawa się rozpiąć, lub półzacisk

Posted

Paulaa, pieso wygląda w nich super!! Baardzo mu posuje ten fiolecik :loveu:

Marta, jak te z karabińczykiem się otwierają? "nie widzę" tego :lol: Karabińczyk się odpina i..? pod nim jest czarna taśma.
Wyglądają super na futrach :loveu:

Szalej, nie za szerokie one są?