Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chantell, niekoniecznie. Ja kupiłam kilka obroży kocich i powiem ci, że jak wychodziłam z kotem na smyczy to żadna się nie odpiela. jeszcze zalezy czy kupisz na zatrzask czy normlane. ale nie powinny sie odpinac, tez są dobrej jakosci te obrozki ( no oczywiscie zalezy gdzie kupisz, ale kupywalam dwie nawet w zoologu i do dzisiaj są i nic sie nie odpina)

Posted

zrobię sobie chyba wystawkę w pokoju :diabloti:
ale widzę postępy ostatnio w Kakadu, nawet nie poszłam na dział z obrożami :evil_lol:

"Ribbonki"

skóra, Ezy dog, Dublin dog, collarsy

Rogzy, Furkidz, DogStyle:diabloti:, "Taksówki", Hilton i odblaskowa

razem 39 :scared:

Posted

no własnie ona jest strasznie maleńka...

zastanawiałam się nad czymś bardziej...kolorowym, ale jak nie będzie wyjścia, to będe musiała się odśnieżyć i dostać do sklepu, bo masakra tak nas zasypało :roll:

Posted

Chantell napisał(a):

zastanawiałam się nad czymś bardziej...kolorowym, ale jak nie będzie wyjścia, to będe musiała się odśnieżyć i dostać do sklepu, bo masakra tak nas zasypało :roll:

One są kolorowe, tak wyglądają (średnio widać, ale zawsze):

Posted

Chantell napisał(a):

Rogz Pupz Extra Small lub Small powinien być odpowiedni dla takiego malucha ;)

XS - 8mm, 14-21cm
S - 12mm, 19-31cm

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czyżbyśmy myśleli o tym samym? :diabloti: bo my czekamy na pozytywne przejście prób....

A nie wiem czy o tym samym. Może, może... Jak mówiłam sporo mamy w planach innowacji na ten rok :cool3:

Czekunia napisał(a):
Bazylowa, dokładnie tak powinny leżeć guardy - przednia obręcz powinna się opierać na barkach psa.

Dzięki :)

Posted

toyota napisał(a):
Marta, a jak oceniasz te collarsy, bo bardzo mi się podobają ?

Ja Ci mogę polecić z czystym sumieniem , ma takie obroże już ze 4 lata .... mam takie z imieniem i zdjęciem psa ;)
są serio porządnie wykonane

Posted

Ahhh jakie piękne rzeczy pokazujecie... ja się resztką sił powstrzymuję przed zakupami... bo przecież tyle innych wydatków... ehhhh.... nie wiem ile jeszcze wytrzymam :diabloti:

Cudywny ten brązowy wzorek :loveu:

Abi w Taksówce

To moja ulubiona obroża dla niej :) a na wystawie zawsze milion pytań skąd mamy taką ładną obróżkę :D

Posted

Marta_Ares -skomentuje twoje obroze krótko OMG :D

Ja mam na jednego psa 12 obrozy 11 smyczy 2 szelki a i tak to malutko jak patrzę na twoje zasoby :)

A tak na marginesie. Szukam 2 cm ewentualnie 2,5 cm obrózkę dla mojej grzywki ( szyjka 26 cm) półzacisk albo zatrzask. Zależy mi zeby była z materiału, który nie kołtuni włosa najlepiej z takiego jak Mac Leather

Guest papillonek
Posted

Śliczne te szelki :loveu:
Bardzo mu pasują :cool3:

Posted

Nie wierzę ale w końcu chyba uda mi się uzbierać kasę żeby kupić psicy szelki :lol: Mam do Was pytanie, bo u mnie psy nie mają miliona obroży ani szelek, cały czas chodzą w jednym więc wiadomo - musi być wytrzymałe. Chciałam kupić szelki norweskie z eko skórką ale ponoć ona się łamie - to prawda? Nie chcę wyrzucić kasy w błoto ;)