Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to suczka jest:D
Ja bym ją najbardziej w różu widziała;)
Moja czarna super wygląda w Lupine Plum Blossom.

A inne kolory to czerwień, fiolet, zieleń, pomarańcz, żółć. W sumie to bardzo dużo pasuje.

Posted

Hehe, najlepiej to wg. własnego gustu, na tej stronie jest dużo fajnych i dobrych rzeczy :
www.pelna-miska.pl
Ja osobiście bardzo polecam lupine, i rogzy, lecz to drugie strasznie poszło w górę ...
Dobre jest również red dingo mamy jakiś rok, i wszystko ok, żadnych wystających nitek itp, ale ostanio ceny podnieśli o 12 zł ...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziekujemy :)

na modelach:

O rany :loveu::loveu::loveu: Mayka wygląda prześlicznie. Pasuje jej idealnie...:loveu:
Ares też sie załapał no nowy ciuch. Extra wygląda w tym fiolecie.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
mam juz zdjecia, obroza jest nowa, a szelki troche juz przeszly i tasma jest wyblaknieta, ale wedlug mnie nowe powinny być identyczne:

Dzięki Marta. O takie porównanie mi chodziło :) Ja mam nowiutką smycz rogz gekko, więc z nowym odblaskiem będzie super :)

Posted

Co do linku na allegro-ja chciałem coś z typu guardów(czy jakoś tak:lol:).Bo te co są w linku to mam teraz i nie jestem z niezbyt zadowlony,moja sunia jest mądra i robię tak że zachodzi za drzewo/słup/latarnie a przy pociągnięciu jej w moją stronę szelki same spadają...

Posted

Magda25 napisał(a):
O rany :loveu::loveu::loveu: Mayka wygląda prześlicznie. Pasuje jej idealnie...:loveu:
Ares też sie załapał no nowy ciuch. Extra wygląda w tym fiolecie.

dziekuje:loveu: :loveu:

a ile ja musialam sie namęczyć zeby namowic Tzta na tą obroże dla Mayki.....:roll:
ale ważne ze teraz mu sie bardzo podoba:evil_lol:

Diora napisał(a):
Dzięki Marta. O takie porównanie mi chodziło :) Ja mam nowiutką smycz rogz gekko, więc z nowym odblaskiem będzie super :)

nie ma sprawy, przepraszam ze tak pozno

Ide jutro chyba do zoologa po smyczkę rogza:razz: tylko nie wiem czy wziąć fiolet z nitką pasujący do Lupina i obrozy rogzowej, czy funky retro.... do obrozy, obrozy lekkie i miękkie i do szelek pomaranczowych:roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Ide jutro chyba do zoologa po smyczkę rogza:razz: tylko nie wiem czy wziąć fiolet z nitką pasujący do Lupina i obrozy rogzowej, czy funky retro.... do obrozy, obrozy lekkie i miękkie i do szelek pomaranczowych:roll:

w2ez dwie ;D

Posted

Kateczka napisał(a):
nawet nie spojrzałam na cenę :P tylko o krój mi chodziło :D ale wiem, ze są droższe....czarne raczej odpadają ma byc kolor...mi się te czerwone rogzy bardzo podobają :D

no rogzy sa jeszcze drozsze ;D
ale wzorki ladne ehh

Posted

ok to się pogubiłam ;)to może takie fajne ręcznie robione na zamówienie :) bo ja się już przymierzam :P tylko musze odczekać bo jeszcze niebieskiego rogza nie pokazałam ....

Posted

Marta_Ares napisał(a):

a ile ja musialam sie namęczyć zeby namowic Tzta na tą obroże dla Mayki.....:roll:
ale ważne ze teraz mu sie bardzo podoba:evil_lol:

Wygląda bombowo.
Weź obie smyczki