Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a dlaczemu Iwan nie ma kubraczka ? :( :diabloti:

Stwierdziłam, że nie idę dziś za modą :evil_lol:

A tak na poważnie to dziś było tylko -8 a dla Iwana to jeszcze spoko temperaturka :lol:

Posted

gops napisał(a):
albo masz większe szelki .
rogz rogzowi nie równy to akurat powie prawie każdy kto kiedykolwiek miał obroże czy szelki rogza .
Lki obroże od 29cm i takie tam .

XL-ka obroża wersja z nitką jest sporo większa od XL wersja armed - sprawdzone.

Posted

murakami napisał(a):
XL-ka obroża wersja z nitką jest sporo większa od XL wersja armed - sprawdzone.

Mam większośc kolorów obróżek z nitką ( rozm. M) i niestety są różne maksymalne obwody. Niektóre różnią się znacznie o kilka cm.

Posted

[quote name='omry'] Corse już nie ma go w ofercie :)

omg, naprawdę!? :o to dobrze że się pośpieszyłam z zakupem i mam taką śliczną :loveu: :eviltong:

omry, prawda że cudne te paseczki :)? bardzo fajnie Tori wygląda w nich, ale widać że ma zdecydowanie krótszą szyjkę jak Jazz hehe. to 2cm ? Iwan też fajnie wygląda w takim żywym kolorku, odmładza czarnuszka :)

Posted

toyota napisał(a):
Mam większośc kolorów obróżek z nitką ( rozm. M) i niestety są różne maksymalne obwody. Niektóre różnią się znacznie o kilka cm.

a, to tak nie porównywałam, po prostu ku mojemu zdziwieniu XL-ka z nitką wisiała na psie jak naszyjnik, podczas gdy XL-ka z armed response (mam 3 wzory) jest dobra.

Posted

murakami napisał(a):
a, to tak nie porównywałam, po prostu ku mojemu zdziwieniu XL-ka z nitką wisiała na psie jak naszyjnik, podczas gdy XL-ka z armed response (mam 3 wzory) jest dobra.

uroki rogza :lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Miałam zamiar kupić Lenie (29-30 cm w szyjce) obrożę rogz zapinaną na zatrzask , ale po tych rewelacjach z rozmiarem nie wiem czy M czy L. Mamy L zacisk i jest o wiele za duży.

na Lene M ona jest drobna, za masywny będzie L, na Fifke Lka jak najbardziej .

Posted

gops napisał(a):
na Lene M ona jest drobna, za masywny będzie L, na Fifke Lka jak najbardziej .

Też mi się tak wydaje choć Lena nie jest taka mała, ona ma tylko drobną szyjkę;) Fifka ma L, ma nawet XL ale z przerobionym na krótszy zaciskiem.

Posted

moja przy 39cm w szyi w Mke obroże na zacisk też weszła , ledwo bo ledwo ale weszła i dla niektórych to już powód by nosiła Mki :lol:
w trixie S tez weszła :diabloti: upchnęłam ją jakoś w 15mm do 40cm ;)