Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']M-ki na zatrzask :)[/QUOTE]
....
mki na zatrzask dla spaniela, nie no ...
dla mnie to troche glupota

moja nie wchodzi w mki na zacisk , a ma mniejsza szyje niz przecietny spaniel bo 36cm

Posted

tak.....niestety ten model szerszy chyba nie występuje :) na razie bedziemy korzystać własnie z niej bo Tano nie ma już w ogóle podszerstka...i liski troche na nim wiszą :D hehe

Posted

Dzisiaj zalogowałam się na stronie Red Dingo, żeby z ciekawości sprawdzić jak bardzo zmieniły się ceny i jestem w szoku :mdleje:

W zeszłym roku smycz gładką przepinaną M kupiłam za 26zł, teraz kosztuje 44zł
Szelki M - kiedyś 30zł, aktualnie 63zł
Obroża M - kiedyś 17zł, aktualnie 29zł

:stupid:

Posted

[quote name='Kateczka']różnica minimalna ;) a tak serio to ciekawe czy w zwiazku z podwyższeniem ceny jakość też jest lepsza??[/QUOTE]

nie

wlasnie z tydzien temu kolezance przyszly zamowienie szelki rd i nie ma zadnej roznicy ze starymi tej samej seri tylko innym kolorem
rd chce chyba z siebie zrobic rogza albo nie wiem co , ale ja uwazam ze nie ma porownania nawet do rogza czy lupina, rd jest sporo gorsze

Posted

mi gops kiedyś napisała, ze te rozmiary mają zawyżone...i faktycznie...gdybym Tanka wcisnęła w L (wg wymiarów idealnie) to by mi się udusił...za to XL choć teoretycznie miała być za duża jest ok...nawet XXL sie nadało jak widać na funky retro :)

Posted

Diora napisał(a):
Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać...

mam juz zdjecia, obroza jest nowa, a szelki troche juz przeszly i tasma jest wyblaknieta, ale wedlug mnie nowe powinny być identyczne:

Doszły lupinki:multi:ta niebieska juz wczesniej doszla, ale zdjeciami sie jeszcze nie chwalilismy;)

błekitna i fiolet dla Aresa, Flower Power dla Mayki, a PuppyLove dla znajomej;)

Posted

Kateczka napisał(a):
żólta tez mi sie podoba ale nie bedzie za dobrze wygladac na moim lisie....za to fiolecik byłby w sam raz :)

Gops a jakiej zieleni szukasz??

obojetnie jakiej , aby ladna i pasowala mi wymairowo do suki
bo hunter za duzy ;/

Magda25 napisał(a):
a red dingo ?

moja suka zerwala Mke z red dingo , a Lka za duza

Marta lupiny swietne!
Lucky jesli TY nie widzisz problemu to okey :) wkoncu Twoj peis ebdzie to nosil nie moj

Posted

ale fajniutka :) myslę, ze każdy kolorek bedzie fajnie wygladał na czarnym futerku...no moze poza czarnym albo brązowym...bo będzie mało wyraźny...a tak dowolnosć całkowita :D