gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Marta_Ares']M-ki na zatrzask :)[/QUOTE] .... mki na zatrzask dla spaniela, nie no ... dla mnie to troche glupota moja nie wchodzi w mki na zacisk , a ma mniejsza szyje niz przecietny spaniel bo 36cm Quote
Ewa&Duffel Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kateczka, super wygląda w tej niebieskiej obroży ! Ona ma takie gumowe naszycie tak ? Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tak.....niestety ten model szerszy chyba nie występuje :) na razie bedziemy korzystać własnie z niej bo Tano nie ma już w ogóle podszerstka...i liski troche na nim wiszą :D hehe Quote
BBeta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzisiaj zalogowałam się na stronie Red Dingo, żeby z ciekawości sprawdzić jak bardzo zmieniły się ceny i jestem w szoku :mdleje: W zeszłym roku smycz gładką przepinaną M kupiłam za 26zł, teraz kosztuje 44zł Szelki M - kiedyś 30zł, aktualnie 63zł Obroża M - kiedyś 17zł, aktualnie 29zł :stupid: Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 różnica minimalna ;) a tak serio to ciekawe czy w zwiazku z podwyższeniem ceny jakość też jest lepsza?? Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Kateczka']różnica minimalna ;) a tak serio to ciekawe czy w zwiazku z podwyższeniem ceny jakość też jest lepsza??[/QUOTE] nie wlasnie z tydzien temu kolezance przyszly zamowienie szelki rd i nie ma zadnej roznicy ze starymi tej samej seri tylko innym kolorem rd chce chyba z siebie zrobic rogza albo nie wiem co , ale ja uwazam ze nie ma porownania nawet do rogza czy lupina, rd jest sporo gorsze Quote
MakeBelieve Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ej no bez przesady, ceny np. w obroży Mce wieksze od rogza -.- tak potracą oooj wielu klientów :) a ja sie zdecydowalam na limitowany zolty z rogza ;p Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 fajne te limitowane :) mi podpasowała fioletowa ale już nie ma...za to na allegro taniutka ta żółta jak na rogza...bo bez identyfikatora chyba :) Quote
MakeBelieve Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja właśnie biore żółtą, bo jest świetna! A fiolet jakoś niezbyt ;pp No i najważniejsze, że bez ID, naprawde tania :) Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ja czekam na woze, ale skusze sie chyba na ezy doga moro zielone nie moge znalezc nic na 2,5-3cm zielonego Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 żólta tez mi sie podoba ale nie bedzie za dobrze wygladac na moim lisie....za to fiolecik byłby w sam raz :) Gops a jakiej zieleni szukasz?? Quote
Migori Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 gops napisał(a):ja czekam na woze, ale skusze sie chyba na ezy doga moro zielone nie moge znalezc nic na 2,5-3cm zielonego a red dingo ? Quote
Lucky. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Gops - moja suka ma 34 - 35 cm . :) Więc nie wiem w czym problem ... A ten rogz jest do 36-37 cm ( rogzette ) Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 mi gops kiedyś napisała, ze te rozmiary mają zawyżone...i faktycznie...gdybym Tanka wcisnęła w L (wg wymiarów idealnie) to by mi się udusił...za to XL choć teoretycznie miała być za duża jest ok...nawet XXL sie nadało jak widać na funky retro :) Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Diora napisał(a):Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać... mam juz zdjecia, obroza jest nowa, a szelki troche juz przeszly i tasma jest wyblaknieta, ale wedlug mnie nowe powinny być identyczne: Doszły lupinki:multi:ta niebieska juz wczesniej doszla, ale zdjeciami sie jeszcze nie chwalilismy;) błekitna i fiolet dla Aresa, Flower Power dla Mayki, a PuppyLove dla znajomej;) Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bardzo fajne :D ta fioletowa i różowa szczególnie :D Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kateczka napisał(a):żólta tez mi sie podoba ale nie bedzie za dobrze wygladac na moim lisie....za to fiolecik byłby w sam raz :) Gops a jakiej zieleni szukasz?? obojetnie jakiej , aby ladna i pasowala mi wymairowo do suki bo hunter za duzy ;/ Magda25 napisał(a):a red dingo ? moja suka zerwala Mke z red dingo , a Lka za duza Marta lupiny swietne! Lucky jesli TY nie widzisz problemu to okey :) wkoncu Twoj peis ebdzie to nosil nie moj Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dobra ta kolorowa na białym tle też wyglada swietnie :D Quote
konikowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kateczka - super ten Rogz! Ale i tak fajniejsze są liski no i szerokość wydaje mi się fajniejsza;) Marta - genialne te Lupinki!! A najlepsze Flower Power;) Quote
Krystak Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cześć! A jakie rodzaje i kolor szelek polecacie mojej (9-miesięcznej) suni?Tutaj zamieszczam fotki ;) Tutaj w domu: http://img231.imageshack.us/img231/5656/lunkaprzy.jpg Tutaj przy domowym oświetleni: http://img199.imageshack.us/img199/9271/lunkastoi.jpg Tutaj na śniegu jej "gabaryty": http://img688.imageshack.us/img688/3830/lunkawszelkach.jpg Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ale fajniutka :) myslę, ze każdy kolorek bedzie fajnie wygladał na czarnym futerku...no moze poza czarnym albo brązowym...bo będzie mało wyraźny...a tak dowolnosć całkowita :D Quote
psikut_zabrze Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ja bym stawiala szczegolnie na czerowny niebieski taki nasycony i zielony :] no i fiolet jeszcze ;] Quote
Krystak Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzięki ;) Właśnie teraz ma czarne szelki... I chciałem coś nowego bo w tych to nie za fajnie :roll: Quote
Lucky. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja myślę, że w krowach rogzowych super by wyglądała :loveu: o ile znajdziesz ... A jak nie to jakiś lupin, może puppy love ? Rogz http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=98 Lupine : http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=3719 Quote
Recommended Posts