Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molowe napisał(a):
czachy by pasowały do Doti ale z jakimiś intensywnymi kolorami to samo pacyfki one są fajne ale ja dla Doti bym wzięła z żywym połączeniem :) np. http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/tasiemki/DSC03114.jpg

no fakt przy białym psie trzeba troche kontrastu;)
jedno połączenie bedzie japonki + czerwona tasma + czarna eko wiec... drugie jakies bez czerwieni :P własnie mysle nad różem, zielenią?

Posted

wlasnie mialam proponować tą taśmę co Asia dała :cool3:
tu np czerwień z pomarańczem

ewentualnie motylki lub

A_niusia ja jutro będę wyczekiwać listonosza:evil_lol: :evil_lol:
i telefonu od świata karm bo zdjęcie na konkurs wysłałam:lol:

Posted (edited)

sorry net mi muli teraz dopiero zcytowalam wszystko :P

Asia&Luna napisał(a):
To ja już nie pomogę :D

Pamiętam, że przepadasz/przepadałaś za różem:

ja przepadam za różem? :diabloti::diabloti: nigdy przenigdy ! :evil_lol: ubieram w to Doti lecz kiedyś było to maniakalne:diabloti: ej ale ta tasiemka rzeczywiscie spoczko idealnie dla mojej słiit dziewczynki:diabloti: na pomarańczu :loveu: tylko jeszcze eko jakas;)?
Lucky. napisał(a):
Justyna - a może sowy ? śliczne są :loveu:

no i sowy tez sie mnie podobaja :evil_lol:
Talucha napisał(a):
Ja bym ją widziała w czymś mocno żółtym :D

Doti w żółtym nie wpadlabym na to:D
Molowe napisał(a):
jak zielone to może jelonki ? :D a z różem to sówki :loveu:

jeslonki tak, ale to na późniejsze plany :evil_lol:

Edited by westie_justa
Posted

Ja będę też czekała na przesyłkę z pięknym - choć wrednym :evil_lol: - komplecikiem od Corse :) ale najwcześniej pan listonosz zawita do mnie we wtorek/środę :)
A jutro to może ze świata karm zadzwonią... :evil_lol:

Posted

westie_justa napisał(a):

ładne ale mamy juz szelki z fioletem :)

Ale to nie musi być fiolet, czerwień, żółć albo pomarańcz też będą pasować ;) Ten różowy to nie w oko ni w nos do tej tasiemki

Posted

westie_justa napisał(a):
sorry net mi muli teraz dopiero zcytowalam wszystko :P

ja przepadam za różem? :diabloti::diabloti: nigdy przenigdy ! :evil_lol: ubieram w to Doti lecz kiedyś było to maniakalne:diabloti: ej ale ta tasiemka rzeczywiscie spoczko idealnie dla mojej słiit dziewczynki:diabloti: na pomarańczu :loveu: tylko jeszcze eko jakas;)?

Dobra dobra :P
Jak już, wolałabym z tą tasiemką połączenie żółtej taśmy i pomarańczowej eko ;)

Posted

Justa pokaż, które tasiemki ci sie podobają to może coś wymyślimy ;)

To ja pokaże co wczoraj zmajstrowałam :diabloti: po obejrzeniu tylu ślicznych obroży od Corse, które są obszywane materiałem :) Kiedyś coś kupimy, ale na razie...

Bliższych/lepszych nie będzie, bo jest krzywo przyszyte, baardzo krzywo. Nie mam maszyny :eviltong: I teraz widzę, że chyba jednak wolę na niej jakieś delikatniejsze obroże. :)

Posted

AnIeLa napisał(a):
Ale to nie musi być fiolet, czerwień, żółć albo pomarańcz też będą pasować ;) Ten różowy to nie w oko ni w nos do tej tasiemki

A mi to poloczenia wpadło w oko ;)
Asia&Luna napisał(a):
Dobra dobra :P
Jak już, wolałabym z tą tasiemką połączenie żółtej taśmy i pomarańczowej eko ;)

Wątpisz w moje przeczucie co do róóżu:diabloti: chyba kazdy powinien wiedzieć że uwielbiam ten jakże zacny kolor turkusowy:evil_lol:
no moze i tak, jutro sobie skomponuje to poloczenie graficznie :p

Posted

westie_justa napisał(a):
no moze i tak, jutro sobie skomponuje to poloczenie graficznie :p

o tak będzie najlepiej wtedy zobaczysz,które połączenie najbardziej Ci się podoba bo do Doti pasuje raczej każde :)

Posted

przyszedl pan listonosz!!!!

i przyniosl odblaskowe rogzy, rogzy z nurkujacymi pieskami oraz obroze od corse!!!

obroze od corse sa super ladne i pieknie pachna:smile:)) niestety obawiam sie, ze nie pomoze to mojemu malemu psu zaczac zachowywac sie jak dama...:smile:)

Posted

a_niusia napisał(a):
przyszedl pan listonosz!!!!

i przyniosl odblaskowe rogzy, rogzy z nurkujacymi pieskami oraz obroze od corse!!!

obroze od corse sa super ladne i pieknie pachna:smile:)) niestety obawiam sie, ze nie pomoze to mojemu malemu psu zaczac zachowywac sie jak dama...:smile:)

a_niusia, pokazuj te cuda nam tutaj!!!

Posted

O super - cieszę się, że już dotarły :)
Proszę naprawić aparat i zdjęcia cykać, bo strasznie jestem ciekawa jak laski się prezentują :D.
A w ogóle to ja nie wiem co tak demonizujesz tę małą - przecież taki ładny piesek nie może być zły :diabloti:

Posted

nie, to nie aparat, to TZ;))

ja mam tylko taki maly aparacik dla idiotow i nic nie widac na zdjeciach, a on nie chce wspolpracowac i mowi, ze ma juz dosc tych obrozy:)))

male jest dobrym pieskiem, ale nie jest zbyt grzeczne ani dla ludzi ani dla innych pieskow tym bardziej. ciagle ma klopoty towarzyskie:)))