Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a nie latwiej zapytac kiedy u DS będzie super bohater i inne nowości :P

w takim razie ja zapytam : gdzie można zobaczyć wasze wszystkie dostępne tasiemki ozdobne, taśmy nośne i eko? :evil_lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ty masz szczęście że nie możesz obroży. Ja sobie obiecałam że nic nie kupie do wiosny, nie wiem czy wytrzymam:)

to nie jest szczęście :evil_lol: starsznie cierpię widząc takie cuda a nie mogąc ich mieć :roll: moje serce pęka :eviltong:

za to sobie chociaż szelek zrobiłam zapas i mam nadzieję że już mi się nic nie spodoba przez kilka miesięcy .

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Może jakaś cieniutka do adresówki?;)

mam już do adresówki 2cm dingo która o dziwo mimo błota, śniegu i noszenia non stop 24h na dobe trzyma się bardzo dobrze , a myślałam że będzie do wyrzucenia po miesiącu .
jeszcze sobie wmawiam że mi obroża potrzebna jak suka będzie kantar nosić :lol:
no ale mało jakie cienkie są ładne :roll:

Posted

gops napisał(a):
mam już do adresówki 2cm dingo która o dziwo mimo błota, śniegu i noszenia non stop 24h na dobe trzyma się bardzo dobrze , a myślałam że będzie do wyrzucenia po miesiącu .
jeszcze sobie wmawiam że mi obroża potrzebna jak suka będzie kantar nosić :lol:
no ale mało jakie cienkie są ładne :roll:

Widzisz to już masz powód do zakupu:D Cienkie też są ładne i takie delikatne. Będą się ładnie prezentować razem z szerokimi szelkami na Misi:D

Posted

zaba14 napisał(a):
lupine cieńkie są fajne :P

Kasi i Lena napisał(a):
Widzisz to już masz powód do zakupu:D Cienkie też są ładne i takie delikatne. Będą się ładnie prezentować razem z szerokimi szelkami na Misi:D

przestańce kurde :evil_lol: , musi mi obroża pasować do każdych szelek dlatego mam jedną cienką 2cm czarną dingo :eviltong:

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Z aukcji na allegro? ;> Bo sama się na nie czaiłam do schroniska, ale przegapilam aukcję^^

tak za taką cene:roll: :diabloti:
oczywiście ze poza, aukcja została zakończona przed czasem, bo ustaliliśmy kwotę telefonicznie :)

swoją drogą będe miała w niskiej cenie trochę obroży do schronisk

Posted

Okamia napisał(a):
Proszę o poradę bo sama się nigdy nie zdecyduję :evil_lol:
Planuję dla suczydeł sprawić norwegi (DS) i teraz pytanie co do zestawień kolorystycznych :

Kellsy
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/402346_1831873572987_1724839393_926103_1442292653_n.jpg

Prośka
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/386091_1770502598751_1724839393_902263_575322258_n.jpg

może postaw na coś z pomarańczem dla jednej a fioletem dla drugiej , jakoś mi się Prośka w fiolecie widzi .

Posted

gops napisał(a):
mam jedną cienką 2cm czarną dingo :eviltong:

2 cm to cienka, jeśli tylko służy do adresówki? :lol: ja mam 1 cm i jest ideolo :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
może postaw na coś z pomarańczem dla jednej a fioletem dla drugiej , jakoś mi się Prośka w fiolecie widzi .

Właśnie myślałam o motywie przewodnim dla obu (tasiemka) ale innym zestawieniu kolorystycznym :)

Biały pies to i z kolorami poszaleć można :evil_lol::loveu:
Tyle że problem z doborem tasiemki mam mały (znaczy za duży wybór)

Posted

vege* napisał(a):
2 cm to cienka, jeśli tylko służy do adresówki? :lol: ja mam 1 cm i jest ideolo :eviltong:

służy też do odciągania psa w domu np jak goście są , więc musi być nie tylko cienka ale i taka która się nie zerwie .

Posted

gops napisał(a):
służy też do odciągania psa w domu np jak goście są , więc musi być nie tylko cienka ale i taka która się nie zerwie .

rozumiem :-) u mnie jak ktoś ma przyjść to zakładam jakąś, która jest na spacer a tą cieniutką ma cały czas ;-)

Posted

Okamia napisał(a):
Właśnie myślałam o motywie przewodnim dla obu (tasiemka) ale innym zestawieniu kolorystycznym :)

Biały pies to i z kolorami poszaleć można :evil_lol::loveu:
Tyle że problem z doborem tasiemki mam mały (znaczy za duży wybór)

w takim razie może coś "dziewczęcego" ?