Agnes Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta szelki bombowe!! Sliczny maja odcien romby, bardzo pasuje do Aresa :) Quote
motyleqq Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a_niusia napisał(a): a starsza jest teraz intensywnie pracujaca i potrzebuje takich nierzucajacych sie w oczy obrozy-bo ona pracuje ze swoim panem, a on nigdy by jej nie zabral na pole w zadnej z obrozy od Marty:))))) haha, mój TŻ na szczęście zdaje się rozumie, że Etna jest dziewczynką, a dziewczynki się stroją:lol: i nawet różowa obroża świąteczna mu nie przeszkadzała :cool3: co więcej, sam sobie zażyczył obroży na ich spacery, w rasta kolorach :lol: Quote
bazylowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta_Ares napisał(a):dziękuje :loveu: przekaż to firmie która produkuje tą taśmę, bo oni twierdzą, że nie będzie schodzić, dlatego jej nie robią, tak samo te romby z fioletem i różem:roll: Ta firma ogólnie jest ciut dziwna, bo te romby są świetne i bardzo mi się podobają (jak widać nie tylko mi), za to różowe moro jest straszne i jest dostępne, a przynajmniej było jakiś czas temu. Chociaż przyznać im trzeba, że jakościowo taśma jest super od nich. Ale konkurencja z tego samego miasta ma taśmy identyczne (te jednokolorowe) a kontakt jakiś taki z nimi lepszy. Eh, się rozwodzę. W każdym razie stwierdzam, że szukanie materiałów to nie łatwe zadanie i nie wiem jak to robiono w erze przedinternetowej :evil_lol: Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a_niusia napisał(a): a teraz maja kazda po 5 i oprocz tego po 4 w drodze!!! czekamy na dublin dogi, rogzy gumowe z pieskami, obroze od corse i cholera jasna ostatni grzech w tym roku...odblaskowe rogzy, bo uznalam, ze moga sie przydac, a starsza jest teraz intensywnie pracujaca i potrzebuje takich nierzucajacych sie w oczy obrozy-bo ona pracuje ze swoim panem, a on nigdy by jej nie zabral na pole w zadnej z obrozy od Marty:))))) Paczcie jakie wymówki ma, żeby tylko coś kupić :evil_lol: Quote
a_niusia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 moj tez to rozumie, ale uwaza, ze pies mysliwski nie powinien w czyms takim wystepowac, bo to jest WSTYD i MALO POWAZNIE wyglada. w zwiazku z tym zawsze starannie wyszukuje w kartonie, ktory zalozylam w przedpokoju, najstarszego rogza, ktory jest dosyc brudny i jej go wklada. te odblaskowe sa takie troche gumowane, wiec jestem pewna, ze dobrze beda zdawac egzamin "do krzakow". zamowilam rozowa i niebieska. i nawet nie musze decydowac sie, ktora dla kogo, bo bede miec od corse idholder hehehehe Quote
a_niusia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 vege* napisał(a):Paczcie jakie wymówki ma, żeby tylko coś kupić :evil_lol: no kto to slyszal takie rzeczy sugerowac:) Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a_niusia napisał(a):no kto to slyszal takie rzeczy sugerowac:) Ja tu tylko pilnuję, żebyś na chleb miała :evil_lol: a ile masz już tych obróżek wszystkich łącznie? bo chyba od początku tego roku zaczęłaś kupować? :evil_lol: Quote
a_niusia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 no po 5 plus po 4 w drodze. u mnie wszystko razy dwa:))) Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja już w tym roku nic nie kupuję! Choćby mnie wołami ciągali! :evil_lol: Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a_niusia napisał(a):no po 5 plus po 4 w drodze. u mnie wszystko razy dwa:))) szalejesz :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 paulaa. napisał(a):Marta te szelki są naprawde super, fajne połączenie. :loveu: ciekawe jakby wyglądało na moim rudym, chyba tak fajnie się kolorowo nie zgra z sierścią. dziękuje :loveu: :loveu:, a mi się własnie wydaje, ze nawet fajnie na rudzielcu by wyglądały :diabloti: Agnes napisał(a):Marta szelki bombowe!! Sliczny maja odcien romby, bardzo pasuje do Aresa :) dziękuje :loveu: kolor szelek wybieralam 2 tygodnie..... :shake: bazylowa napisał(a):Ta firma ogólnie jest ciut dziwna, bo te romby są świetne i bardzo mi się podobają (jak widać nie tylko mi), za to różowe moro jest straszne i jest dostępne, a przynajmniej było jakiś czas temu. Chociaż przyznać im trzeba, że jakościowo taśma jest super od nich. Ale konkurencja z tego samego miasta ma taśmy identyczne (te jednokolorowe) a kontakt jakiś taki z nimi lepszy. Eh, się rozwodzę. W każdym razie stwierdzam, że szukanie materiałów to nie łatwe zadanie i nie wiem jak to robiono w erze przedinternetowej :evil_lol: oj tak, kiedyś w tej jednej był fajny kumaty pracownik gdzie na gg mozna było dużo załatwić, a teraz to jak sie osobiście nie pojedzie to twierdzą, że połowy rzeczy nie ma :roll: też lubie ich taśmy bo są fajne mięsiste i wytrzymałe. wiesz co ja nawet patrząc na przełomie tych kilku lat, kiedy zaczynaliśmy to ciężko cokolwiek było znaleźć, tasmy na allegro sie kupowalo :evil_lol: vege* napisał(a):Paczcie jakie wymówki ma, żeby tylko coś kupić :evil_lol: jakieś usprawiedliwienie trzeba mieć :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kingula, mam ezydoga i jest super, bardzo ją lubię. Niestety ma jeden minus, małe kółko. Gdybym miała duży karabińczyk to obroża by była bezużyteczna. Z małym karabińczykiem mam problem żeby wpiąć w kółko... Marta, świetne kolory, ten niebieski jest śliczny + niebieściutka ekoskórka :loveu: Quote
Trop2011 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dzisiejsza nowość. Przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione w słabym świetle. Jutro może dodam zdjęcie na psiaku z jutrzejszego spaceru. Obroża jest ciemniejsza niż na tym zdjęciu: A to już mój egzemplarz: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
zaba14 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 anetta napisał(a):Kingula, mam ezydoga i jest super, bardzo ją lubię. Niestety ma jeden minus, małe kółko. Gdybym miała duży karabińczyk to obroża by była bezużyteczna. Z małym karabińczykiem mam problem żeby wpiąć w kółko... Marta, świetne kolory, ten niebieski jest śliczny + niebieściutka ekoskórka :loveu: Jaką szerokość masz ezy doga?? Ja miałam 30mm i kółko pasowało do smyczy XL rogza... :) Quote
Naklejka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta, genialne te szelki! :loveu: Drugiego psiaka jeszcze nie mam, zamówienie się przeciągnie... Quote
Lucky. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 dziewczyny, lepsze dla Megi szelki hibiscus rogza czy superbohater z dogstyle ? Quote
gops Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Lucky. napisał(a):dziewczyny, lepsze dla Megi szelki hibiscus rogza czy superbohater z dogstyle ? w tym i w tym byłoby jej super! miałaś chyba rogzy planet niebieskie to może teraz coś innego . Quote
Lucky. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 gops napisał(a):w tym i w tym byłoby jej super! miałaś chyba rogzy planet niebieskie to może teraz coś innego . dalej mam :) ale nie wiem kiedy u ds będą nowe tasiemki ... Quote
Kasi i Lena Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Lucky a może coś zielonego? albo fioletowego? Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Lucky a może coś zielonego? albo fioletowego? z tego co wiem to ma już fioletowo zielone szelki, chyba, że pomyliłam coś :evil_lol: Quote
gops Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Lucky. napisał(a):dalej mam :) ale nie wiem kiedy u ds będą nowe tasiemki ... to ja bym drugich niebieksich rogzów nie brała :) może jakaś inna firma , RD czy lupine (na prodogu są jeszcze promocje) Quote
Lucky. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Lucky a może coś zielonego? albo fioletowego? vege* napisał(a):z tego co wiem to ma już fioletowo zielone szelki, chyba, że pomyliłam coś :evil_lol: gops napisał(a):to ja bym drugich niebieksich rogzów nie brała :) może jakaś inna firma , RD czy lupine (na prodogu są jeszcze promocje) Mam liski zielone z fioletową eko, i obrożę takie połączenie, ale inna tasiemka. Mam jeszcze szare sowy, czerwone krasnoludki i planet rogzy, idę szukac na prodogu. Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a nie latwiej zapytac kiedy u DS będzie super bohater i inne nowości :P Quote
Recommended Posts