kingula Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Daszę teraz zmierzyłam centymetrem, ma 36-37cm, strasznie gęste futro ma na szyi, ale palec bez problemu chodzi pod centymetr. Kurcze, chyba zaryzykuję i zamówię im. M niestety nie mają praktycznie (chyba tylko czarne). W deszczu rosnę - chyba masz rację, że mdłe trochę te envy. Kierowałam się tym, aby Flexi później dopasować. One obie bardzo charakterne są, żadne owieczki czy serduszka nie pasują :evil_lol: To jaki kolor dla której proponujecie (poza czerwonym którego nie lubię :evil_lol:), waham się nad różem i fioletem. Quote
kingula Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 puchu napisał(a):EzyDog doszedł :) XXS byłaby na styk, XS leży nieźle. W prawdzie według pełnej miski miało być 3,5 cm szerokości, a jest 2,8 cm, ale nawet mi to pasuje. Zdjęcia później :) puchu a na jaki obwód zamawiałaś? Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 kingula napisał(a):To jaki kolor dla której proponujecie (poza czerwonym którego nie lubię :evil_lol:), waham się nad różem i fioletem. Do Daszy by mi pasował fiolet, zieleń albo pomarańcz :-) Quote
w deszczu rosnę Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 puchu napisał(a):EzyDog doszedł :) XXS byłaby na styk, XS leży nieźle. W prawdzie według pełnej miski miało być 3,5 cm szerokości, a jest 2,8 cm, ale nawet mi to pasuje. Zdjęcia później :) To super, że Ci pasuje, ale fatalnie świadczy o sklepie. Quote
w deszczu rosnę Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 kingula napisał(a): To jaki kolor dla której proponujecie (poza czerwonym którego nie lubię :evil_lol:), waham się nad różem i fioletem. jeśli mówimy o rogzowych odblaskach (hmm... już się zgubiłam) to turkus jest prześliczny i pomarańcz też fajny, taki energetyczny. Lobbuję pomarańcz, bo sama mam rudego stwora i mu nie pasuje, a szkoda ;) Quote
kingula Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Z ezy dog na Daszę (S) jest chyba tylko ten róż, na Tosię XS - czerwony lub fiolet do wyboru. Strasznie mi się te ezy podobają, chyba ślepo się na nie napaliłam, bo nawet nie rozważam czy i jaką Flexi dokupię. Quote
gops Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 kingula napisał(a):Z ezy dog na Daszę (S) jest chyba tylko ten róż, na Tosię XS - czerwony lub fiolet do wyboru. Strasznie mi się te ezy podobają, chyba ślepo się na nie napaliłam, bo nawet nie rozważam czy i jaką Flexi dokupię. to jak Dasza ma 2cm mniej niż moja to S powinno być ok :) up Daszy róż a Tosi fiolet oba są piękne, flexi w tych kolorach też są . Quote
MakeBelieve Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A doradźcie- dla Daisy lepiej niebieskie szelki hurtty czy niebieskie AD z superbohaterami? Bo mamy już rastowe szelki więc czas na coś 'męskiego' : DD Quote
kingula Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 gops kocham Cię że zadecydowałaś za mnie :evil_lol: już kupuję nie dopatrzyłam, one są regulowane czy nie? Quote
gops Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 kingula napisał(a):gops kocham Cię że zadecydowałaś za mnie :evil_lol: już kupuję nie dopatrzyłam, one są regulowane czy nie? :evil_lol: cieszę się że pomogłam . one maja regulację ale dość małą ;) Quote
weszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) moje zimowe suczydła w stonowanym granatowym Ami Play'u ;) Edited February 4, 2012 by weszka Quote
w deszczu rosnę Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 MakeBelieve napisał(a):A doradźcie- dla Daisy lepiej niebieskie szelki hurtty czy niebieskie AD z superbohaterami? Bo mamy już rastowe szelki więc czas na coś 'męskiego' : DD hurtta //// Quote
w deszczu rosnę Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 fajny Lupinek, gdyby ktoś potrzebował inspiracji :) Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nowe szelki, zdjęcia na szybko bo zamarzały mi ręce i aparat:diabloti: Quote
gops Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta ale fajne połączenie brązu z niebieskim , świetna taśma ! Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 gops napisał(a):Marta ale fajne połączenie brązu z niebieskim , świetna taśma ! dziękuje :loveu: przekaż to firmie która produkuje tą taśmę, bo oni twierdzą, że nie będzie schodzić, dlatego jej nie robią, tak samo te romby z fioletem i różem:roll: Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta_Ares napisał(a):dziękuje :loveu: przekaż to firmie która produkuje tą taśmę, bo oni twierdzą, że nie będzie schodzić, dlatego jej nie robią, tak samo te romby z fioletem i różem:roll: :mdleje: żarty jakieś :razz: ja bardzo lubię romby :loveu: Quote
paulaa. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta te szelki są naprawde super, fajne połączenie. :loveu: ciekawe jakby wyglądało na moim rudym, chyba tak fajnie się kolorowo nie zgra z sierścią. Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 niestety :/ w stałej sprzedaży są brązowe (z jasnym brązem), czerwone z czarnym i zielone..... a reszta tylko jako próbki narazie Quote
a_niusia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ooo nie wchodze sobie na fejsbuk, a tam info, ze ta zolta obrozka w sklepie corse dostepna juz w poniedzialek. to straszne:)))) Quote
amanda-1a Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a_niusia napisał(a):ooo nie wchodze sobie na fejsbuk, a tam info, ze ta zolta obrozka w sklepie corse dostepna juz w poniedzialek. to straszne:)))) a_niusia... widzę że wpadłaś :evil_lol: Ja teraz to już nie wiem - czy na dogo nie wchodzić, czy fejsbuk omijać... te obróżki i tak wszędzie nas dopadną :lol: Quote
Original_N Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 AnIeLa napisał(a):Obserwuję Cię ;) Ups :cool3: Ale dobrze, ktoś musi trzymać mnie w ryzach :p Quote
a_niusia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 mam postanowienie, ze nastepne obroze kupie dopiero jesli zdecyduje sie zabrac obie dziewczyny na wakacje. wtedy kupie dla duzej turkusowa, dla malej zolta i jeszcze moze jakies szelki-bo w koncu moga sie przydac hehehehe i moze i sie szarpne na kapoki hurty. wczesniej nic nie kupuje. one jakos swietnie sie mialy, kiedy codziennie chodzily w tej samej obrozy. a teraz maja kazda po 5 i oprocz tego po 4 w drodze!!! czekamy na dublin dogi, rogzy gumowe z pieskami, obroze od corse i cholera jasna ostatni grzech w tym roku...odblaskowe rogzy, bo uznalam, ze moga sie przydac, a starsza jest teraz intensywnie pracujaca i potrzebuje takich nierzucajacych sie w oczy obrozy-bo ona pracuje ze swoim panem, a on nigdy by jej nie zabral na pole w zadnej z obrozy od Marty:))))) Quote
Recommended Posts