Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daszę teraz zmierzyłam centymetrem, ma 36-37cm, strasznie gęste futro ma na szyi, ale palec bez problemu chodzi pod centymetr.
Kurcze, chyba zaryzykuję i zamówię im. M niestety nie mają praktycznie (chyba tylko czarne).
W deszczu rosnę - chyba masz rację, że mdłe trochę te envy. Kierowałam się tym, aby Flexi później dopasować.
One obie bardzo charakterne są, żadne owieczki czy serduszka nie pasują :evil_lol:

To jaki kolor dla której proponujecie (poza czerwonym którego nie lubię :evil_lol:), waham się nad różem i fioletem.

Posted

puchu napisał(a):
EzyDog doszedł :) XXS byłaby na styk, XS leży nieźle. W prawdzie według pełnej miski miało być 3,5 cm szerokości, a jest 2,8 cm, ale nawet mi to pasuje. Zdjęcia później :)

puchu a na jaki obwód zamawiałaś?

Posted

kingula napisał(a):
To jaki kolor dla której proponujecie (poza czerwonym którego nie lubię :evil_lol:), waham się nad różem i fioletem.

Do Daszy by mi pasował fiolet, zieleń albo pomarańcz :-)

Posted

puchu napisał(a):
EzyDog doszedł :) XXS byłaby na styk, XS leży nieźle. W prawdzie według pełnej miski miało być 3,5 cm szerokości, a jest 2,8 cm, ale nawet mi to pasuje. Zdjęcia później :)

To super, że Ci pasuje, ale fatalnie świadczy o sklepie.

Posted

kingula napisał(a):

jeśli mówimy o rogzowych odblaskach (hmm... już się zgubiłam) to turkus jest prześliczny i pomarańcz też fajny, taki energetyczny. Lobbuję pomarańcz, bo sama mam rudego stwora i mu nie pasuje, a szkoda ;)

Posted

Z ezy dog na Daszę (S) jest chyba tylko ten róż, na Tosię XS - czerwony lub fiolet do wyboru. Strasznie mi się te ezy podobają, chyba ślepo się na nie napaliłam, bo nawet nie rozważam czy i jaką Flexi dokupię.

Posted

kingula napisał(a):
Z ezy dog na Daszę (S) jest chyba tylko ten róż, na Tosię XS - czerwony lub fiolet do wyboru. Strasznie mi się te ezy podobają, chyba ślepo się na nie napaliłam, bo nawet nie rozważam czy i jaką Flexi dokupię.

to jak Dasza ma 2cm mniej niż moja to S powinno być ok :) up Daszy róż a Tosi fiolet oba są piękne, flexi w tych kolorach też są .

Posted

kingula napisał(a):
gops kocham Cię że zadecydowałaś za mnie :evil_lol:
już kupuję
nie dopatrzyłam, one są regulowane czy nie?

:evil_lol: cieszę się że pomogłam .
one maja regulację ale dość małą ;)

Posted

gops napisał(a):
Marta ale fajne połączenie brązu z niebieskim , świetna taśma !

dziękuje :loveu:
przekaż to firmie która produkuje tą taśmę, bo oni twierdzą, że nie będzie schodzić, dlatego jej nie robią, tak samo te romby z fioletem i różem:roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziękuje :loveu:
przekaż to firmie która produkuje tą taśmę, bo oni twierdzą, że nie będzie schodzić, dlatego jej nie robią, tak samo te romby z fioletem i różem:roll:

:mdleje: żarty jakieś :razz:

ja bardzo lubię romby :loveu:

Posted

a_niusia napisał(a):
ooo nie wchodze sobie na fejsbuk, a tam info, ze ta zolta obrozka w sklepie corse dostepna juz w poniedzialek.

to straszne:))))

a_niusia... widzę że wpadłaś :evil_lol:
Ja teraz to już nie wiem - czy na dogo nie wchodzić, czy fejsbuk omijać... te obróżki i tak wszędzie nas dopadną :lol:

Posted

mam postanowienie, ze nastepne obroze kupie dopiero jesli zdecyduje sie zabrac obie dziewczyny na wakacje. wtedy kupie dla duzej turkusowa, dla malej zolta i jeszcze moze jakies szelki-bo w koncu moga sie przydac hehehehe i moze i sie szarpne na kapoki hurty.

wczesniej nic nie kupuje.

one jakos swietnie sie mialy, kiedy codziennie chodzily w tej samej obrozy.

a teraz maja kazda po 5 i oprocz tego po 4 w drodze!!! czekamy na dublin dogi, rogzy gumowe z pieskami, obroze od corse i cholera jasna ostatni grzech w tym roku...odblaskowe rogzy, bo uznalam, ze moga sie przydac, a starsza jest teraz intensywnie pracujaca i potrzebuje takich nierzucajacych sie w oczy obrozy-bo ona pracuje ze swoim panem, a on nigdy by jej nie zabral na pole w zadnej z obrozy od Marty:)))))