Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wkurzyłam się :-( nie zamówię rogza bo nie ma już, a po za tym dostałam odpowiedź z pm, że nie wymienią mi ezy doga bo produktów z promocji się nie da wymienić, trudno...
Wymyślę coś innego :diabloti::evil_lol:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Dziękuję za odpowiedź. Gratuluję sklepiku, to moje marzenie żeby mieć sklep zoologiczny(bez żywych zwierząt) :)

Dziękuję ale mój Eko-Pies jest tylko internetowy. Też bym chciała mieć "w realu" - może kiedyś ;)

Migori napisał(a):
Ja mam od 3 lat smycz z amiplay z odblaskową taśmą regulowaną. To moja ukochana smycz. Teraz wygrałam w konkursie foto obrożę amiplay - spisuje się genialnie. Jestem z tych artykułów bardzo zadowolona, a kto mnie zna wie, że mocno wybrzydzam i byle czego się czepiam(Agnesowa potwierdzi)

Ja też jestem wymagająca i dlatego byłam mile zaskoczona wyrobami Ami Play.

NightQueen napisał(a):
ja zawsze mam rozwiniętą tą smycz na maksa.
Zresztą to tak kiepsko trzyma się, że przy pociągnięciu przez psa, samo się rozwija, więc po co taka regulacja to nie wiem.

Mnie się nigdy nie rozwinęło ani nie przesunęło, a smyczy RD miałam/mam ok. 10 sztuk, teraz z AP mam bodajże 4. Chyba że przy mniejszych rozmiarach RD zacisk jest słabszy albo miałaś pecha bo wszędzie zdarzy się bubel.

a_niusia napisał(a):
a ile sie czeka obiektywnie na dublin doga? naprawde 20 dni?

Przeważnie krócej ;)

Posted

weszka napisał(a):

Mnie się nigdy nie rozwinęło ani nie przesunęło, a smyczy RD miałam/mam ok. 10 sztuk, teraz z AP mam bodajże 4. Chyba że przy mniejszych rozmiarach RD zacisk jest słabszy albo miałaś pecha bo wszędzie zdarzy się bubel.

być może bubel, albo po prostu taka jest różnica w rozmiarach, bo ja mam S, ty zapewne coś szerszego i może na szerszych taśmach, ten regulator się nie przesuwa, nie wiem, ale ja nie jestem z tego zadowolona, tzn. z samej smyczy tak bo lubie w niej miękka rączkę, ale zbędnym elementem jest dla mnie regulator

Posted

weszka napisał(a):

Przeważnie krócej ;)

mam nadzieje, ze na te swiateczne z wyprzedazy tez:)))
nie zalogowalam sie do sklepu i teraz nie moge sprawdzac, czy czekac na listonosza. nigdy wiecej nie zrobie takiego glupstwa:)))

Posted

Ares w biedronach;)

a obroże od Corse coraz bardziej mnie kuszą, ale sama nie wiem którą bym chciała:evil_lol:
ale na razie się powstrzymuję i nic nie kupuję zobaczymy jak długo wytrzymam^^

Posted

a_niusia napisał(a):
mam nadzieje, ze na te swiateczne z wyprzedazy tez:)))
nie zalogowalam sie do sklepu i teraz nie moge sprawdzac, czy czekac na listonosza. nigdy wiecej nie zrobie takiego glupstwa:)))

To najłatwiej jednak napisać maila eko-pies@eko-pies.pl, podać nr zamówienia i zapytać, a nie okrężną drogą przez forum ;) Dodatkowo w dniu wysyłki zawsze zostaje wysłana informacja więc wiadomo kiedy się nastawiać na przesyłkę.

Posted (edited)

Corse napisał(a):
A nity Wam nie przeszkadzają? Bo zastanawiam się nad nimi - ja je lubię, poza tym dają większą wytrzymałość. Co sądzicie?

Ja też wolę z nitami:cool3: Bardzo dobry pomysł.
Samo szycie już mi raz poszło i tak patrzyłam też na smyczki z EL perro i czaiłam się na nie, właśnie dlatego, że są wzmocnione nitami.

Ale jak kto woli ;) Rzecz gustu

Edited by Original_N