NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 gops napisał(a):jest spora, kółko jest większe. acha Ale skoro już M. ma Xl, to L też przeżyje :evil_lol: Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jak widac fiolet tez jej pasuje :loveu: Quote
vege* Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 NightQueen napisał(a):to próbuje :diabloti: kupie coś z promocji na pm, tylko mały wybór jest już, ale to na próbę co lepsze? http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB03-Z-Barbwire/18 czy to http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB03-N-Sgt-Camo/1024 :evil_lol: ja wolę nr 1 ;-) Quote
kokula Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Ładna smycz, jedno co bym zmieniła, to ten szew przy nitach na czarny. A tak to super cacuszko. Edited February 3, 2012 by kokula Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Milka we fiolecie też ładnie :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-7Ws9Rc4FYuU/TyutpcoXYfI/AAAAAAAAL9A/E3gX6sEH_d0/s640/IMG_3686.jpg cudnie :) Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Molowe napisał(a):Milka we fiolecie też ładnie :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-7Ws9Rc4FYuU/TyutpcoXYfI/AAAAAAAAL9A/E3gX6sEH_d0/s640/IMG_3686.jpg cudnie :) Tak :loveu: tylko ta szerokosc to jednak dla Sherry, w milki futrze ginie :diabloti: Quote
a_niusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a ile sie czeka obiektywnie na dublin doga? naprawde 20 dni? Quote
omry Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak widac fiolet tez jej pasuje :loveu: Wiadomo, przecież pięknemu we wszystkim pięknie :loveu: Quote
motyleqq Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a_niusia napisał(a):WSZYSTKO hehehe dzięki za radę, hehe :lol: Quote
a_niusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 zawsze do uslug:))) ale tak powaznie, to moim zdaniem tez mozesz pomyslec nad kropkami, bo na pewno nie nic na brazie. Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wkurzyłam się :-( nie zamówię rogza bo nie ma już, a po za tym dostałam odpowiedź z pm, że nie wymienią mi ezy doga bo produktów z promocji się nie da wymienić, trudno... Wymyślę coś innego :diabloti::evil_lol: Quote
weszka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 gosikf & dogs napisał(a):Dziękuję za odpowiedź. Gratuluję sklepiku, to moje marzenie żeby mieć sklep zoologiczny(bez żywych zwierząt) :) Dziękuję ale mój Eko-Pies jest tylko internetowy. Też bym chciała mieć "w realu" - może kiedyś ;) Migori napisał(a):Ja mam od 3 lat smycz z amiplay z odblaskową taśmą regulowaną. To moja ukochana smycz. Teraz wygrałam w konkursie foto obrożę amiplay - spisuje się genialnie. Jestem z tych artykułów bardzo zadowolona, a kto mnie zna wie, że mocno wybrzydzam i byle czego się czepiam(Agnesowa potwierdzi) Ja też jestem wymagająca i dlatego byłam mile zaskoczona wyrobami Ami Play. NightQueen napisał(a):ja zawsze mam rozwiniętą tą smycz na maksa. Zresztą to tak kiepsko trzyma się, że przy pociągnięciu przez psa, samo się rozwija, więc po co taka regulacja to nie wiem. Mnie się nigdy nie rozwinęło ani nie przesunęło, a smyczy RD miałam/mam ok. 10 sztuk, teraz z AP mam bodajże 4. Chyba że przy mniejszych rozmiarach RD zacisk jest słabszy albo miałaś pecha bo wszędzie zdarzy się bubel. a_niusia napisał(a):a ile sie czeka obiektywnie na dublin doga? naprawde 20 dni? Przeważnie krócej ;) Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 weszka napisał(a): Mnie się nigdy nie rozwinęło ani nie przesunęło, a smyczy RD miałam/mam ok. 10 sztuk, teraz z AP mam bodajże 4. Chyba że przy mniejszych rozmiarach RD zacisk jest słabszy albo miałaś pecha bo wszędzie zdarzy się bubel. być może bubel, albo po prostu taka jest różnica w rozmiarach, bo ja mam S, ty zapewne coś szerszego i może na szerszych taśmach, ten regulator się nie przesuwa, nie wiem, ale ja nie jestem z tego zadowolona, tzn. z samej smyczy tak bo lubie w niej miękka rączkę, ale zbędnym elementem jest dla mnie regulator Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ja mam jakieś zwykłe smycze z tą płynną regulacją. Taśma jest dość gruba, nic nam się nie przesuwa a mamy tego 3 sztuki. Quote
a_niusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 weszka napisał(a): Przeważnie krócej ;) mam nadzieje, ze na te swiateczne z wyprzedazy tez:))) nie zalogowalam sie do sklepu i teraz nie moge sprawdzac, czy czekac na listonosza. nigdy wiecej nie zrobie takiego glupstwa:))) Quote
Tepes Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ares w biedronach;) a obroże od Corse coraz bardziej mnie kuszą, ale sama nie wiem którą bym chciała:evil_lol: ale na razie się powstrzymuję i nic nie kupuję zobaczymy jak długo wytrzymam^^ Quote
Tepes Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 zrobione z paska kuzynki:evil_lol: ale urocze nieprawdaż ^^ Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 to jest guma? masz zdjęcie z bliska może?bo jestem ciekawa jak wyglądają ;) Quote
weszka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a_niusia napisał(a):mam nadzieje, ze na te swiateczne z wyprzedazy tez:))) nie zalogowalam sie do sklepu i teraz nie moge sprawdzac, czy czekac na listonosza. nigdy wiecej nie zrobie takiego glupstwa:))) To najłatwiej jednak napisać maila eko-pies@eko-pies.pl, podać nr zamówienia i zapytać, a nie okrężną drogą przez forum ;) Dodatkowo w dniu wysyłki zawsze zostaje wysłana informacja więc wiadomo kiedy się nastawiać na przesyłkę. Quote
Tepes Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 NightQueen napisał(a):to jest guma? masz zdjęcie z bliska może?bo jestem ciekawa jak wyglądają ;) to jest jakby skórko podobne http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=doggjt.jpg&res=medium Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tepes napisał(a):to jest jakby skórko podobne http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=doggjt.jpg&res=medium na zdjęciu wyglądało jak guma, ale chyba taka eko skóra długo nie pożyje Quote
Tepes Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 NightQueen napisał(a):na zdjęciu wyglądało jak guma, ale chyba taka eko skóra długo nie pożyje nie wiem, pożyjemy zobaczymy;) Quote
Original_N Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Corse napisał(a):A nity Wam nie przeszkadzają? Bo zastanawiam się nad nimi - ja je lubię, poza tym dają większą wytrzymałość. Co sądzicie? Ja też wolę z nitami:cool3: Bardzo dobry pomysł. Samo szycie już mi raz poszło i tak patrzyłam też na smyczki z EL perro i czaiłam się na nie, właśnie dlatego, że są wzmocnione nitami. Ale jak kto woli ;) Rzecz gustu Edited February 3, 2012 by Original_N Quote
Chefrenek Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Możecie polecić jakieś sklepy z fajnymi skórzanymi obrożami? Quote
Recommended Posts