Victoria Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 U mojej małej to o obrożach nawet nie pomarzę ;p - ma 18cm :lol: Quote
Migori Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Corse, Co do nitów... Ja bym wolała bez, ale zdaję sobie sprawę że wzmacniają smycz, co dla zrywnych psów jest wskazane. Moja suka nie ciągnie, więc jeśli np. dasz możliwość wyboru mocowania karabinka to będzie fajne rozwiązanie. Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Migori napisał(a):Corse, Co do nitów... Ja bym wolała bez, ale zdaję sobie sprawę że wzmacniają smycz, co dla zrywnych psów jest wskazane. Moja suka nie ciągnie, więc jeśli np. dasz możliwość wyboru mocowania karabinka to będzie fajne rozwiązanie. nie przesadzajmy samo szycie też jest wytrzymałe , przecież mało jaka firma używa nitów(chyba tylko el perro) i smycze się nie zrywają , ja też osobiście wole bez , bo zwyczajnie gorzej to dla mnie wygląda .;) ogółem jestem zachwycona tymi wyrobami Corse , bardzo żałuję że nie mogę kupić żadnej obroży . Quote
Eisztar Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Corse']dzisiejsze obróżki :) dla Marty i Aresa dla Ani i seterek dla Kingi i jej psiaka Witam serdecznie jestem tu nowa ale śledzę na bieżąco ten wątek... Moje psiny do tej pory miały takie zwykłe skórzane obróżki ale je zgryzły (odpowiadał im chyba zapach skóry). Więc postanowiłam zakupić te oto cudne dwie rzeczy: Mam nadzieję że na moich czekoladowych psinkach będą fajnie leżały - przepraszam błąd się wkradł ja to wiem:):):) :) Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Eisztar napisał(a): Witam serdecznie jestem tu nowa ale śledzę na bieżąco ten wątek... Moje psiny do tej pory miały takie zwykłe skórzane obróżki ale je zgryzły (odpowiadał im chyba zapach skóry). Więc postanowiłam zakupić te oto cudne dwie rzeczy: Mam nadzieję że na moich czekoladowych psinkach będą fajnie leżały - przepraszam błąd się wkradł ja to wiem:):):) :) uciekaj stąd póki możesz bo to uzależnia :evil_lol: obróżki super , na pewno będą pasować , będziemy czekać na fotki na psach ;) Quote
Eisztar Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :crazyeye:Nie uciekam, niech uzależnia :lol: :razz: Dopiero się zabawa zaczyna :diabloti: Robię to świadomie:multi: Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wreszcie moglam lepiej przymierzyc hurtte: i jak leza wg Was? bo to co odstaje powinno sie z czasem ladnie ulozyc wg mnie. Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 deer świetny jest ten model szelek , ale też widać że mają krótkie przednie paski . na Milce super pasuję! Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Cudnie wygląda:loveu: :loveu: gops napisał(a):deer świetny jest ten model szelek , ale też widać że mają krótkie przednie paski . na Milce super pasuję! Ale tam mozna jeszcze duzo wyregulowac, ja na razie nie chcialam jej za duzo stresowac co chwile przymiarka :) Quote
a_niusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 motyleqq napisał(a):Corse, smycz jest extra! teraz już w ogóle nie wiem, co mam zamówić... ;) WSZYSTKO hehehe Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Molly w naszych nowościach :loveu: Jelonki : Rogz : To jest 20 mm czyli teoretycznie według rozmiarówki z internetu regulacja 34-56 cm a mój pies ma 30 cm w szyjce i obroża jest dobra :roll: Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Molowe napisał(a): To jest 20 mm czyli teoretycznie według rozmiarówki z internetu regulacja 34-56 cm a mój pies ma 30 cm w szyjce i obroża jest dobra :roll: serio? :crazyeye: jeśli takie są wszystkie L to mogę śmiało je zamawiać dla M :loveu::loveu: Quote
omry Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Molowe, tylko 2 cm? Wygląda bardzo szeroko. :) Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Lka była dobra na mojego pudelsa z 28cm w szyi :) oczywiście w nich nie chodził bo były za masywne ale przymierzałam kiedyś suki obroże na niego i były dobre . więc spróbuj Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 to próbuje :diabloti: kupie coś z promocji na pm, tylko mały wybór jest już, ale to na próbę co lepsze? http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB03-Z-Barbwire/18 czy to http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB03-N-Sgt-Camo/1024 :evil_lol: Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja wole nr 2 :) nie jest taka ciemna . ja kupiłam szelki rogza .. fiolet z nitką mam nadzieje że troche z nami pożyję :) Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 NightQueen napisał(a):serio? :crazyeye: jeśli takie są wszystkie L to mogę śmiało je zamawiać dla M :loveu::loveu: no ja też kupowałam M z myślą że L będzie za duża jak dostałyśmy ją od MakeBelieve to też myślałam że trzeba będzie ją skrócić a tu proszę :lol: omry napisał(a):Molowe, tylko 2 cm? Wygląda bardzo szeroko. :) tak to 2 cm i wcale nie jest szeroko może to kwestia zdjęcia ale w realu wygląda dobrze ;) gops napisał(a):Lka była dobra na mojego pudelsa z 28cm w szyi :) oczywiście w nich nie chodził bo były za masywne ale przymierzałam kiedyś suki obroże na niego i były dobre . więc spróbuj hahah to już w ogóle ahh i jak tu wierzyć tym rozmiarom ? :shake: Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 gops napisał(a):ja wole nr 2 :) nie jest taka ciemna . ja kupiłam szelki rogza .. fiolet z nitką mam nadzieje że troche z nami pożyję :) mi chyba moro też się bardziej podoba ;) oo fiolet jest super :loveu: Quote
omry Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Molowe napisał(a):tak to 2 cm i wcale nie jest szeroko może to kwestia zdjęcia ale w realu wygląda dobrze ;) No jak dla mnie wygląda bardzo dobrze, tylko się po prostu zdziwiłam, bo wygląda na szersze :) Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 nie nie to 20 mm , Molly ma po prostu bardzo drobną szyje i na niej może się wydawać szersze :) Quote
NightQueen Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A powiedzcie mi czy jest duża różnica w okuciach rogza L i XL? bo mnie to ciekawi Napisałam maila do pelnej miski z zapytaniem czy wymieniliby mi ezy doga na rogza, ciekawe co odpiszą ;) Quote
a_niusia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 widze jelony na fioletowym to i czarnym i rudym pasuja:)) Quote
gops Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 NightQueen napisał(a):A powiedzcie mi czy jest duża różnica w okuciach rogza L i XL? bo mnie to ciekawi jest spora, kółko jest większe. Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a_niusia napisał(a):widze jelony na fioletowym to i czarnym i rudym pasuja:)) Ano pasują pasują :) :loveu: Quote
Recommended Posts