Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Corse, Co do nitów... Ja bym wolała bez, ale zdaję sobie sprawę że wzmacniają smycz, co dla zrywnych psów jest wskazane. Moja suka nie ciągnie, więc jeśli np. dasz możliwość wyboru mocowania karabinka to będzie fajne rozwiązanie.

Posted

Migori napisał(a):
Corse, Co do nitów... Ja bym wolała bez, ale zdaję sobie sprawę że wzmacniają smycz, co dla zrywnych psów jest wskazane. Moja suka nie ciągnie, więc jeśli np. dasz możliwość wyboru mocowania karabinka to będzie fajne rozwiązanie.

nie przesadzajmy samo szycie też jest wytrzymałe , przecież mało jaka firma używa nitów(chyba tylko el perro) i smycze się nie zrywają , ja też osobiście wole bez , bo zwyczajnie gorzej to dla mnie wygląda .;)

ogółem jestem zachwycona tymi wyrobami Corse , bardzo żałuję że nie mogę kupić żadnej obroży .

Posted

[quote name='Corse']dzisiejsze obróżki :)
dla Marty i Aresa

dla Ani i seterek

dla Kingi i jej psiaka

Witam serdecznie jestem tu nowa ale śledzę na bieżąco ten wątek...
Moje psiny do tej pory miały takie zwykłe skórzane obróżki ale je zgryzły (odpowiadał im chyba zapach skóry). Więc postanowiłam zakupić te oto cudne dwie rzeczy:

Mam nadzieję że na moich czekoladowych psinkach będą fajnie leżały - przepraszam błąd się wkradł ja to wiem:):):) :)

Posted

Eisztar napisał(a):

Witam serdecznie jestem tu nowa ale śledzę na bieżąco ten wątek...
Moje psiny do tej pory miały takie zwykłe skórzane obróżki ale je zgryzły (odpowiadał im chyba zapach skóry). Więc postanowiłam zakupić te oto cudne dwie rzeczy:

Mam nadzieję że na moich czekoladowych psinkach będą fajnie leżały - przepraszam błąd się wkradł ja to wiem:):):) :)

uciekaj stąd póki możesz bo to uzależnia :evil_lol:
obróżki super , na pewno będą pasować , będziemy czekać na fotki na psach ;)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Cudnie wygląda:loveu:

:loveu:

gops napisał(a):
deer świetny jest ten model szelek , ale też widać że mają krótkie przednie paski .
na Milce super pasuję!

Ale tam mozna jeszcze duzo wyregulowac, ja na razie nie chcialam jej za duzo stresowac co chwile przymiarka :)

Posted

Molly w naszych nowościach :loveu:

Jelonki :

Rogz :

To jest 20 mm czyli teoretycznie według rozmiarówki z internetu regulacja 34-56 cm a mój pies ma 30 cm w szyjce i obroża jest dobra :roll:

Posted

Molowe napisał(a):

To jest 20 mm czyli teoretycznie według rozmiarówki z internetu regulacja 34-56 cm a mój pies ma 30 cm w szyjce i obroża jest dobra :roll:

serio? :crazyeye:
jeśli takie są wszystkie L to mogę śmiało je zamawiać dla M :loveu::loveu:

Posted

Lka była dobra na mojego pudelsa z 28cm w szyi :) oczywiście w nich nie chodził bo były za masywne ale przymierzałam kiedyś suki obroże na niego i były dobre .
więc spróbuj

Posted

NightQueen napisał(a):
serio? :crazyeye:
jeśli takie są wszystkie L to mogę śmiało je zamawiać dla M :loveu::loveu:

no ja też kupowałam M z myślą że L będzie za duża jak dostałyśmy ją od MakeBelieve to też myślałam że trzeba będzie ją skrócić a tu proszę :lol:
omry napisał(a):
Molowe, tylko 2 cm? Wygląda bardzo szeroko. :)

tak to 2 cm i wcale nie jest szeroko może to kwestia zdjęcia ale w realu wygląda dobrze ;)

gops napisał(a):
Lka była dobra na mojego pudelsa z 28cm w szyi :) oczywiście w nich nie chodził bo były za masywne ale przymierzałam kiedyś suki obroże na niego i były dobre .
więc spróbuj

hahah to już w ogóle ahh i jak tu wierzyć tym rozmiarom ? :shake:

Posted

gops napisał(a):
ja wole nr 2 :) nie jest taka ciemna .

ja kupiłam szelki rogza .. fiolet z nitką mam nadzieje że troche z nami pożyję :)

mi chyba moro też się bardziej podoba ;)

oo fiolet jest super :loveu:

Posted

Molowe napisał(a):
tak to 2 cm i wcale nie jest szeroko może to kwestia zdjęcia ale w realu wygląda dobrze ;)

No jak dla mnie wygląda bardzo dobrze, tylko się po prostu zdziwiłam, bo wygląda na szersze :)