Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
A ja mam pytanko. Ten aport nadaje się na zabawke do wody, nie tonie ? Bo wygląda super. :smile: Smycz zresztą też.

aport jest lekki, wytrzymały i nie tonie ;) u nas przynajmniej nie utonął

Posted

a_niusia napisał(a):
dobra, doskonale. zglosze sie na wiosne.

ma ktos doswiadczenia z ta odblaskowa seria rogzow?

seria z odblaskiem to według mnie najwytrzymalsza seria rogza :) tylko one jako tako się u nas trzymały, dużo mniej sie mechaciły niż reszta.

Guest papillonek
Posted

NightQueen napisał(a):
a co chcesz wiedzieć?

Chociażby czy odblask nie rozerwał się i czy nitki nie powychodziły ;)
to prawda że rogz ma coraz słabsze swoje produkty??

Posted

papillonek napisał(a):
Chociażby czy odblask nie rozerwał się i czy nitki nie powychodziły ;)
to prawda że rogz ma coraz słabsze swoje produkty??

obroże z nitką mam ok 4 lat, smycz lat 3, żadne nitki nie powychodziły i nadal świecą, po wypraniu obroża jest jak nowa

Ja dawno nie zamawiałam rogza, mam wszystko ze starszych kolekcji więc nie wiem czy się popsuł czy nie, sama jestem z rogza zadowolona, tyle że rozmiarowka nie do końca mi odpowiada, a szkoda bo zamówiłabym coś więcej

Guest papillonek
Posted

Ja też nie wiem jaki rozmiar dla mojej z długości mieści się w Skach,ale one są za cieniutkie w takich kłakach nic nie będzie widać :) Z Mek na pewno będzie wyjmowac głowę ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Ja też nie wiem jaki rozmiar dla mojej z długości mieści się w Skach,ale one są za cieniutkie w takich kłakach nic nie będzie widać :) Z Mek na pewno będzie wyjmowac głowę ;)

Dla M. pasuję eMki, ale to tylko 16 mm, a ja się przestawiłam na szersze obroże, a chcąc szerszą, to musiałabym bym ją skracać.

Papilon przecież jest mały i drobny, ta Ska aż taka cienka nie będzie

Posted

NightQueen napisał(a):
Dla M. pasuję eMki, ale to tylko 16 mm, a ja się przestawiłam na szersze obroże, a chcąc szerszą, to musiałabym bym ją skracać.

Mi się podoba Molli w 2,5 zielonej:evil_lol:

Mam możliwość skracania u mojej mamy w zakładzie kaletniczym, więc mogę suczy kupować Xlki. Kiedy to Xl jest sporo za duży niestety.

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Mi się podoba Molli w 2,5 zielonej:evil_lol:

Mam możliwość skracania u mojej mamy w zakładzie kaletniczym, więc mogę suczy kupować Xlki. Kiedy to Xl jest sporo za duży niestety.

A to skracanie jest bardzo estetyczne muszę przyznać;). Ale obroża nie noszona jeszcze, bo mróz, a ten łańcuszek gruby, dlatego zdjęcia nie zrobiłam.

Posted

murakami napisał(a):
A to skracanie jest bardzo estetyczne muszę przyznać;). Ale obroża nie noszona jeszcze, bo mróz, a ten łańcuszek gruby, dlatego zdjęcia nie zrobiłam.

Dziękuję :) Fakt, nie ma sensu zakładać teraz na dłuższe spacery psu na szyję łańcucha :/ U mnie karabińczyk w starej smyczy zamarza i nie chce się otwierać... Dzisiaj spotkałam asta (nie widziałam właściciela) z bryłą lodu w psyku, a na szyi kolce całe w śniegu :/

Posted

W temacie Hurtty - ja od dawna choruję na ich kurtkę. Boski jest ten krój - świetnie się na psie układa, nic nie powiewa, a pies szczelnie osłonięty. Mam teraz Trixi - wkurzają mnie niemiłosiernie te powiewające na psim zadku boki kubraka :angryy: Muszę zacząć zbierać na tę Hurttę...albo coś na ten kształ uszyć :roll:

A w temacie szycia
Basco i Spicy! :cool3:

ps. Zapraszam do naszego malutkiego (na razie :evil_lol:) sklepiku. Link w podpisie - wszystkie aktualne wzorki dostępne + trochę zapowiedzi. Na bieżąco będziemy dodawać nowości.