w deszczu rosnę Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tak, tak, poczekam. Obawiam się, że koszty podwójnej przesyłki (do Ciebie i do Polski) przewyższyłyby koszt w Prodogu. Quote
paulaa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 W takim razie ja również czekam na znak kiedy wspólne zamówienie, głównie zależy mi na mniejszych kosztach przesyłki przy zamówieniu, bo to jednak Szwecja. :smile: Ale Deer ze wspólnym zamówieniem czekasz na jakieś większe promocje czy jak to jest w końcu ? Jakbyś się się przypadkiem natkneła na nasze szeleczki przecenione porządnie to możesz brać, najwyżej podłącze się później do wysyłki do PL a koszty się jakoś podzieli. :smile: Od dawna marze o jakimś cudzie Hurtta. :loveu: Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 w deszczu rosnę napisał(a):Tak, tak, poczekam. Obawiam się, że koszty podwójnej przesyłki (do Ciebie i do Polski) przewyższyłyby koszt w Prodogu. paulaa. napisał(a):W takim razie ja również czekam na znak kiedy wspólne zamówienie, głównie zależy mi na mniejszych kosztach przesyłki przy zamówieniu, bo to jednak Szwecja. :smile: Ale Deer ze wspólnym zamówieniem czekasz na jakieś większe promocje czy jak to jest w końcu ? Jakbyś się się przypadkiem natkneła na nasze szeleczki przecenione porządnie to możesz brać, najwyżej podłącze się później do wysyłki do PL a koszty się jakoś podzieli. :smile: Od dawna marze o jakimś cudzie Hurtta. :loveu: to juz od was zalezy, ja nie wiem czy i kiedy beda jakies promocje, moge dac znac jak akurat jakies beda i wtedy sie zadecyduje :) Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 O, no właśnie, można tak zrobić że każdy kupi wtedy kiedy będzie promocja, a deer po jakimś czasie wyśle razem :) Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 MakeBelieve napisał(a):O, no właśnie, można tak zrobić że każdy kupi wtedy kiedy będzie promocja, a deer po jakimś czasie wyśle razem :) To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :) Quote
Guest papillonek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Vectra napisał(a):obroża kilka razy używana póki co , na leśne wyprawy , najlepiej nam się sprawdzają tanie obroże Nabby nawet się prosiaki tym ciągały i obroże jak nowe Taką tasiemką można najwyżej zawiązać prezent,a nie wszywać w obroże. Quote
barberry Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 deer_1987 napisał(a):To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :) Szelki norweskie z serii Lifeguard. Jak będę wiedziała DOKŁADNIE jakie wymiary ma rozmiar 35 to Ci powiem DOKŁADNIE jaki chcę :eviltong: (35/45) ;) Quote
paulaa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jeśli chodzi o mnie to: szelki norweskie, te niebiesko-brązowe , rozmiar z tego co się orientuje to 60cm ( w klacie ma 55cm, przedni chyba ok.40cm ). Myśle, że to dobry pomysł, chociaż z drugiej strony nie można też za bardzo obarczać w Deer.. ;) Quote
gops Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 deer_1987 napisał(a):To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :) jakbyś znalazła derki hurty rozmiar 50cm taką jak ma Twoja jamnica, kolor obojętny wiadomo , do 110zł czyli pewnie koło 220k to bez zastanawiania kup ja oddam pieniążki i wspólnie potem się wyślę . Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 barberry napisał(a):jak będę wiedziała DOKŁADNIE jakie wymiary ma rozmiar 35 to Ci powiem DOKŁADNIE jaki chcę :eviltong: (35/45) ;) Nie wiem czy sie dowiesz :( z tego co rozmawialam z kilkoma sklepami to na mniejszego yorka lepiej brac 35 bo one maja dobra regulacje, duzo mozna wyregulowac. paulaa. napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to: szelki norweskie, te niebiesko-brązowe , rozmiar z tego co się orientuje to 60cm ( w klacie ma 55cm, przedni chyba ok.40cm ). Myśle, że to dobry pomysł, chociaż z drugiej strony nie można też za bardzo obarczać w Deer.. ;) wiesz ja i tak siedze na tych stronach i sledze albo dostaje na facebook wiadomosc ze akurat maja przecene :) gops napisał(a):jakbyś znalazła derki hurty rozmiar 50cm taką jak ma Twoja jamnica, kolor obojętny wiadomo , do 110zł czyli pewnie koło 220k to bez zastanawiania kup ja oddam pieniążki i wspólnie potem się wyślę . Oj czy az takie promocje beda to nie wiem, wiekszosc ma za 400-600 kr. Oni maja w tej chwili najtaniej ze wszystkich stron http://www.foderexpressen.se/produkt/Hurtta-varmetacke-rod ale zobaczymy na wiosne moze jakies promocje gdzies beda. na jesien wchodzi nowa kolekcja wiec i te powinny byvc troche tansze Quote
chrupcia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 szkoda że nie wiecie konkretnie kiedy będziecie zamawiać, bo dla mnie to dosyć ważne :(;) ale jak coś to jestem chętna na norwegi, kolory takie jak ma Lilo ;) Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 chrupcia napisał(a):szkoda że nie wiecie konkretnie kiedy będziecie zamawiać, bo dla mnie to dosyć ważne :(;) ale jak coś to jestem chętna na norwegi, kolory takie jak ma Lilo ;) Ale jak mowie ja moge dla kogos pojedynczo juz teraz zamowic ale wysylka bylaby drozsza niz podzielic na kilka osob :) Quote
gops Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 deer_1987 napisał(a): Oj czy az takie promocje beda to nie wiem, wiekszosc ma za 400-600 kr. Oni maja w tej chwili najtaniej ze wszystkich stron http://www.foderexpressen.se/produkt/Hurtta-varmetacke-rod ale zobaczymy na wiosne moze jakies promocje gdzies beda. na jesien wchodzi nowa kolekcja wiec i te powinny byvc troche tansze no może do 140-50zł :evil_lol: bo widzę że teraz za koło 200 na polskie można kupić to może akurat . Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 gops napisał(a):no może do 140-50zł :evil_lol: bo widzę że teraz za koło 200 na polskie można kupić to może akurat . na tej stronie to byloby za jakies 190 zlotych :) ja akurat zamawialam moj 45 ktory odsylam na innej za podobna cene ale to akurat wlasnie 30% taniej:) Quote
chrupcia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale jak mowie ja moge dla kogos pojedynczo juz teraz zamowic ale wysylka bylaby drozsza niz podzielic na kilka osob :) nie, ja moge poczekać, nie chodzi mi o to że chcę już teraz te szelasy ;) Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 chrupcia napisał(a):nie, ja moge poczekać, nie chodzi mi o to że chcę już teraz te szelasy ;) Jaki rozmiar bo kolor juz podalas :) Quote
kasia_1982 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jaka szerokosc tasmy (tej z przodu) dla staffika w szelkach norweskich? 2.5 czy 3cm? Pies ok 43cm, 17kg Quote
gops Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kasia_1982 napisał(a):jaka szerokosc tasmy (tej z przodu) dla staffika w szelkach norweskich? 2.5 czy 3cm? Pies ok 43cm, 17kg w norweskich ? 4 albo 5cm przód powinien mieć , mniej się nie daję do norwegów. moje jedne nawet 7cm maja z huntera ale to już przesada. a moja suka wielkościowo jak Twoja ,ciut wyższa tylko. Quote
kasia_1982 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ale mi chodzi o sama tasme, plus do tego jeszcze eko Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kasia_1982 napisał(a):jaka szerokosc tasmy (tej z przodu) dla staffika w szelkach norweskich? 2.5 czy 3cm? Pies ok 43cm, 17kg hurtta ma chyba jednakowy ale to chyba nie do mnie pytanie:oops: Quote
gops Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kasia_1982 napisał(a):ale mi chodzi o sama tasme, plus do tego jeszcze eko to według mnie 3cm będzie ok . bo z eko dadzą 4 a nawet 4,5 Quote
cockermanka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 papillonek napisał(a):Taką tasiemką można najwyżej zawiązać prezent,a nie wszywać w obroże. To prawda. Świetnie sprawdza się za to w rozetach ;) Quote
kasia_1982 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 cztli bede brac 3cm plus eko. Najgorsze ze nie mam pomyslu na kolory;( Quote
gops Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kasia_1982 napisał(a):cztli bede brac 3cm plus eko. Najgorsze ze nie mam pomyslu na kolory;( do rudego to mi najlepiej coś z zielonym pasuję :) a do zielonego pasuję żółty Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja dla Daisola rozmiar 35 model jak Lilo czyli Pro? Niebieskie.. ;D Quote
Recommended Posts