Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
bardzo żałuję bo podobają mi się szelki hurty i kiedyś bym chciała a tu taka kicha bo za małe :roll:
kubraki od nich też mi się podbają nawet nie pomyślałam by poprosić was o kupienie, zamówiłam już gdzie indziej ciepły kubrak na wymiar i też za podobną cenę więc w sumie mogłam pomyśleć ;)

No to zobaczysz jak bedzie sie zbierac to wieksze zamowienie :) moze cos Ci przypasuje od nich, spodziewam sie coraz blizejk wiosny coraz wiekszych przecen na kurtki zimowe :diabloti: sama teraz na 45 sie zdecydowalam, niby w promocji ale a innej stronie mialabym za podobna cene bez promocji tylko ze za pare dni bo akurat czekaja na dostawe.

Posted

gops napisał(a):
może faktycznie jak będzie jakaś promocja :lol:
chociaż nie wiem po co mi trzeci kubrak :lol: ale zobaczymy jak będę stała z pieniędzmi .

No ale moze cos innego, zreszta sama zobaczysz :) nie wiem jak te inne ale hurtta jest na lata :loveu: stad ich cena ale warta jakosci cena to prawda.

Posted

no właśnie obróż nosić nie może a szelki za małe więc zostaję tylko kubrak, teraz spojżałam na rozmiary i moja musiałaby mieć 50cm albo nawet ten większy a tam pisze że to na labradora :evil_lol: zobaczymy bliżej wiosny

Posted

gops napisał(a):
no właśnie obróż nosić nie może a szelki za małe więc zostaję tylko kubrak, teraz spojżałam na rozmiary i moja musiałaby mieć 50cm albo nawet ten większy a tam pisze że to na labradora :evil_lol: zobaczymy bliżej wiosny

Nie wierz w te ich rozmiarowki, jak sie zdecydujesz to pokaze strone z wymiarami i jak mierzyc i sie zobaczy :)

Posted

gops napisał(a):

co to jest kurde pudzian?:))))

gdzie zdjecie w rozowych szelkach??

Posted

a_niusia napisał(a):
co to jest kurde pudzian?:))))

gdzie zdjecie w rozowych szelkach??

jakiś długi i barczysty pies mi sie trafił :lol:
zdjęcia będą kiedyś , na razie mamy po -10 na dworze i palce by mi prędzej zamarzły niż bym fotkę zrobiła :eviltong: może w tym tygodniu coś pstryknę ;)

Posted

faktycznie dziwną tą rozmiarówkę norwegów ma hurtta, a szkoda bo fajne rzeczy mają.
te szelki z bazarku miały regulację 60-70 z tego co pamiętam, a przedni pasek ok 36cm:roll: ja dla Mayloka mam taki przedni pasek, a ma w obwodzie 50cm.:evil_lol:

nasz dublin dog

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Marta, ten dublin dog wykonany tak jak nasz, chyba też jeszcze z tej starszej serii, o wiele lepszej moim zdaniem ;)

Dokładnie tak. To DD z poprzedniej serii, te obecne są inaczej robione. Marta a ten twój DD to ma kolejne życie u Ciebie po gops ;) ? Ciekawe kręgi zatacza ta obroża.

Co do wykończenia DD ze zdjęć - proszę przesłać reklamację. O ile pamiętam wysyłałam odpowiedź i formularz.

Posted

[quote name='weszka']Dokładnie tak. To DD z poprzedniej serii, te obecne są inaczej robione. Marta a ten twój DD to ma kolejne życie u Ciebie po gops ;) ? Ciekawe kręgi zatacza ta obroża.

Swoją drogą dziwny rozwój przybiera ta firma - zamiast ulepszać produkty pogarsza je :mdleje:

Posted

Justa nie byłabym tak kategoryczna, że produkty się pogorszyły. Klienci nie dali tego odczuć, a nie sądzę żeby nie znali swoich praw gdyby produkty były wadliwe. Ale rzeczywiście wykończenie tej końcówki to punkt newralgiczny i powinien zostać dopracowany.

Posted

[quote name='weszka']Justa nie byłabym tak kategoryczna, że produkty się pogorszyły. Klienci nie dali tego odczuć, a nie sądzę żeby nie znali swoich praw gdyby produkty były wadliwe. Ale rzeczywiście wykończenie tej końcówki to punkt newralgiczny i powinien zostać dopracowany.

Spokojnie, nie chciałam żeby to zabrzmiało jak atak ;)
Po prostu patrząc na wykończenie stare i nowej serii widać tę powyższą różnicę, a Dublina w ręce nigdy nie miałam, więc co do reszty się nie wypowiem ;)

Posted

Spoko, wiem Justa ;)
Może zbiorę te wszystkie uwagi i prześlę do DD. W końcu odzew klientów jest dla nich ważny więc może powinni wiedzieć co się nie podoba w nowej serii. Mam już końcówkę i brak szlufki która w poprzedniej serii była.

Posted

[quote name='weszka']Dokładnie tak. To DD z poprzedniej serii, te obecne są inaczej robione. Marta a ten twój DD to ma kolejne życie u Ciebie po gops ;) ? Ciekawe kręgi zatacza ta obroża.

Co do wykończenia DD ze zdjęć - proszę przesłać reklamację. O ile pamiętam wysyłałam odpowiedź i formularz.
tak , to po nas :lol: ja niestety nie mogę jej używać nad czym bardzo ubolewam :roll:

Miś w DS

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

vege* napisał(a):
Taka sympatyczna się wydaje, nie? :evil_lol:

cooo?

widac, ze wredny kundel.

jak ktos ma dwa psy z czego jeden jest mily i uroczy, a drugi to wredny kundel, to wie, ze ani rogzette ani rozowe czach dla dziewczyn tego nie zatuszuja. tak jak czachy pirata nie sprawia, ze mily i uroczy piesek bedzie wygladac wredniej.

wiem to z doswiadczenia. moje male to wredny kundel:)

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ślicznie miśce w różu :))

dzięki , mi też się podoba w różu jakoś :lol:

vege* napisał(a):
Taka sympatyczna się wydaje, nie? :evil_lol:

Marchewkowy napisał(a):
Dokładnie :)) Taka Misia :D

:evil_lol:

a_niusia napisał(a):
cooo?

widac, ze wredny kundel.

jak ktos ma dwa psy z czego jeden jest mily i uroczy, a drugi to wredny kundel, to wie, ze ani rogzette ani rozowe czach dla dziewczyn tego nie zatuszuja. tak jak czachy pirata nie sprawia, ze mily i uroczy piesek bedzie wygladac wredniej.

pff gdzie tam widać :eviltong: wszyscy titaja bo szczeniaczek :diabloti:

Posted

a_niusia napisał(a):
cooo?

widac, ze wredny kundel.

Mojej Nuki zazwyczaj się ludzie boją, bo ona zawsze ostrzegawczo szczeknie jak ktoś zbyt blisko podchodzi do nas, ale jak było zimno i ją ubrałam w czarny polarek z czerwonym kołnierzykiem, czerwonym serduszkiem przy tyłku i czerwone szelki w łapki i kostki to tylko słyszałam jak ludzie gadali "ojej, jaki uroczy piesek, jaki sympatyczny, ojejku jejku". Jak Nuka polarka na sobie nie ma to zachwyty ludzi giną :evil_lol: