Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monia moje wyglądają tak :
( nie czyściłam, wiec sorki za syf, wrzuciłam jak leżały)

Mam je prawie pół roku. Używane sporadycznie, na śnieg i na chlapę.

Jak widać na długości zakończenia nić + klej.
W sumie też mnie to raziło, ale jakoś nie przykuwałam wagi do tego.

Posted

cockermanka napisał(a):
Boszzz...jaka tu wojna o marki...czasem, to strach czytać...i strach fotki wstawiać...:crazyeye:

Tu się nie ma czego bać ;) Jedni wolą produkty handmade a inni markowe i tyle ;)

Posted

Moim zdaniem wykonczenie obrozy u Moni jest zdecydowanie gorsze niz u drzalki, tu nie ma co sie "wgapiac" widac golym okiem ze jest to zrobione "na odwal sie"

Posted

[quote name='Agnes']Monia ten dublin dog wyglada koszmarnie, za taka kase to by sie wstydzili cos takie wypuszczac do sprzedazy...

[quote name='Migori']Dokładnie. I taka obroża jest warta 80zł.
Monia, Pisałaś do sklepu ? Myślę że warto dać im znać, poza tym... to sie kwalifikuje na reklamację.

[quote name='Marta_Ares']
Monia dziwnie on jest wykońcony, nie mam swojego przy sobie, ale wydaje mi się, że tak nie jest u Ciebie to wygląda jakby było z 2 warstw, a mój jest chyba z jednolitej gumy....

Chciałam się upewnić czy wszystkie tak wyglądają czy tylko ja mam 'szczęście' do kiepskich zakupów... Boję się że to się szybko popruje przez tą nitkę i będzie kasa w błoto wywalona. W takim razie jutro naskrobię reklamację.

[quote name='Marchewkowy']No rzeczywiście kiepsko ten dublin wygląda...
miałam nadzieję na coś porządniejszego :roll:

[quote name='drzalka']Monia moje wyglądają tak :
( nie czyściłam, wiec sorki za syf, wrzuciłam jak leżały)

Mam je prawie pół roku. Używane sporadycznie, na śnieg i na chlapę.

Jak widać na długości zakończenia nić + klej.
W sumie też mnie to raziło, ale jakoś nie przykuwałam wagi do tego.
Widocznie zależy od obroży - niektóre mają takie zakończenia a niektóre są gumowe. Ale i tak muszę reklamować bo nam się ta końcówka po prostu pruje :shake:. Szew też krzywy jest, a na takie rzeczy przy tej cenie trzeba zwracać uwagę :p

Posted

[quote name='vege*']cockermanka jakie ładne :loveu: czy to twoje wyroby? ;-)
Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów. Szyję raczej pojedyncze sztuki i przeważnie dla średnich psów ...choć teraz kończę wyprawkę obróżkowo-smyczkową dla 12 gordonków :D

Póki co, nie sprowadzam tych pięknych taśm z zagranicy , bo nie chcę windować cen.

Posted

cockermanka napisał(a):
Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów. Szyję raczej pojedyncze sztuki i przeważnie dla średnich psów ...choć teraz kończę wyprawkę obróżkowo-smyczkową dla 12 gordonków :D

Póki co, nie sprowadzam tych pięknych taśm z zagranicy , bo nie chcę windować cen.

a masz jakąś galerię ze swoimi wyrobami? :)

Posted

[quote name='cockermanka']Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów.
O, zaraz, zaraz... właśnie zdałam sobie sprawę, skąd to moja Pasiutka ma kombinezon :)
[przy okazji - sprawdza się świetnie]

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Mnie się nie spieszy, poczekam :)

No dobrze to jak bedziecie chcieli wieksze zamowienie to piszcie na pw albo tutaj to sie zrobi jedno i pusci wieksza partie do polski :) moze tez akurat ktos ze znajomych bedzie jechal do polski :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
No dobrze to jak bedziecie chcieli wieksze zamowienie to piszcie na pw albo tutaj to sie zrobi jedno i pusci wieksza partie do polski :) moze tez akurat ktos ze znajomych bedzie jechal do polski :)

Super! Dziękuję :)

Posted

[quote name='barberry']

dokładnie :D

Jak mi się ona taka podoba. Taka sportowa dziewczynka :)
Gdzie taką bluzę kupiłaś? Bo chyba zapoluję na coś takiego na późną zimę/wczesną wiosnę, bo moja staruszka to zmarźluch :)