cockermanka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Boszzz...jaka tu wojna o marki...czasem, to strach czytać...i strach fotki wstawiać...:crazyeye: Ale co tam...;) Quote
Marchewkowy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i135.photobucket.com/albums/q128/cockermanka/obroze%20i%20smycze/5241a45f.jpg ta bardzo fajna Quote
vege* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 cockermanka jakie ładne :loveu: czy to twoje wyroby? ;-) Quote
drzalka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Monia moje wyglądają tak : ( nie czyściłam, wiec sorki za syf, wrzuciłam jak leżały) Mam je prawie pół roku. Używane sporadycznie, na śnieg i na chlapę. Jak widać na długości zakończenia nić + klej. W sumie też mnie to raziło, ale jakoś nie przykuwałam wagi do tego. Quote
paulaa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 cocermanka fajne są. :smile: twoje dzieła ? Quote
barberry Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 cockermanka napisał(a):Boszzz...jaka tu wojna o marki...czasem, to strach czytać...i strach fotki wstawiać...:crazyeye: Tu się nie ma czego bać ;) Jedni wolą produkty handmade a inni markowe i tyle ;) Quote
taxelina Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 https://www.divinedog.se/hurtta-pro-vadderat-halsband-brun-p-526-c-200.aspx Gdyby ktos chcial 45-55 brazowa to tutaj w super cenie za 40 zlotych :) a planuje od nich co innego z hurtta kupic :) i kilka innych przecen hurtta https://www.divinedog.se/hurtta-rea-c-207-1.aspx Quote
Agnes Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Moim zdaniem wykonczenie obrozy u Moni jest zdecydowanie gorsze niz u drzalki, tu nie ma co sie "wgapiac" widac golym okiem ze jest to zrobione "na odwal sie" Quote
Kasi i Lena Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) cockermanka śliczne są:loveu: zwłaszcza niebieskie kropeczki i ta zielona:loveu: Edited January 29, 2012 by Kasi i Lena Quote
Lucky. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i135.photobucket.com/albums/q128/cockermanka/obroze%20i%20smycze/4606bfd5.jpg ta jest śliczna :loveu: Quote
*Monia* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Agnes']Monia ten dublin dog wyglada koszmarnie, za taka kase to by sie wstydzili cos takie wypuszczac do sprzedazy... [quote name='Migori']Dokładnie. I taka obroża jest warta 80zł. Monia, Pisałaś do sklepu ? Myślę że warto dać im znać, poza tym... to sie kwalifikuje na reklamację. [quote name='Marta_Ares'] Monia dziwnie on jest wykońcony, nie mam swojego przy sobie, ale wydaje mi się, że tak nie jest u Ciebie to wygląda jakby było z 2 warstw, a mój jest chyba z jednolitej gumy.... Chciałam się upewnić czy wszystkie tak wyglądają czy tylko ja mam 'szczęście' do kiepskich zakupów... Boję się że to się szybko popruje przez tą nitkę i będzie kasa w błoto wywalona. W takim razie jutro naskrobię reklamację. [quote name='Marchewkowy']No rzeczywiście kiepsko ten dublin wygląda... miałam nadzieję na coś porządniejszego :roll: [quote name='drzalka']Monia moje wyglądają tak : ( nie czyściłam, wiec sorki za syf, wrzuciłam jak leżały) Mam je prawie pół roku. Używane sporadycznie, na śnieg i na chlapę. Jak widać na długości zakończenia nić + klej. W sumie też mnie to raziło, ale jakoś nie przykuwałam wagi do tego. Widocznie zależy od obroży - niektóre mają takie zakończenia a niektóre są gumowe. Ale i tak muszę reklamować bo nam się ta końcówka po prostu pruje :shake:. Szew też krzywy jest, a na takie rzeczy przy tej cenie trzeba zwracać uwagę :p Quote
cockermanka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='vege*']cockermanka jakie ładne :loveu: czy to twoje wyroby? ;-) Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów. Szyję raczej pojedyncze sztuki i przeważnie dla średnich psów ...choć teraz kończę wyprawkę obróżkowo-smyczkową dla 12 gordonków :D Póki co, nie sprowadzam tych pięknych taśm z zagranicy , bo nie chcę windować cen. Quote
motyleqq Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 cockermanka napisał(a):Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów. Szyję raczej pojedyncze sztuki i przeważnie dla średnich psów ...choć teraz kończę wyprawkę obróżkowo-smyczkową dla 12 gordonków :D Póki co, nie sprowadzam tych pięknych taśm z zagranicy , bo nie chcę windować cen. a masz jakąś galerię ze swoimi wyrobami? :) Quote
amanda-1a Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='cockermanka']Tak, to moja produkcja ;) Taki dodatek do szycia kombinezonów. O, zaraz, zaraz... właśnie zdałam sobie sprawę, skąd to moja Pasiutka ma kombinezon :) [przy okazji - sprawdza się świetnie] Quote
cockermanka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='motyleqq']a masz jakąś galerię ze swoimi wyrobami? :) Tu jest najwięcej nowości: http://www.facebook.com/pages/Royal-Style/270065186338992 a tu starsze rzeczy - poza rozetami (bo to pierwowzory są ) aktualne: http://royalstyle.xt.pl albo http://royalstyle-sklep.yoyo.pl amanda-1a cieszę się,że się sprawdza :D Quote
w deszczu rosnę Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 deer_1987 napisał(a):Jasne! Tylko to by bylo dopiero na wiosne chyba? Jak nie chcesz czekac to ja i dla Ciebie samej moge juz zamowic :) Mnie się nie spieszy, poczekam :) Quote
taxelina Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 w deszczu rosnę napisał(a):Mnie się nie spieszy, poczekam :) No dobrze to jak bedziecie chcieli wieksze zamowienie to piszcie na pw albo tutaj to sie zrobi jedno i pusci wieksza partie do polski :) moze tez akurat ktos ze znajomych bedzie jechal do polski :) Quote
Ewa&Duffel Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Faktycznie ten dublin dog nie za ciekawie wygląda... Chyba te ulepszenia im na dobre nie wyszły, ja mam starszą wersję i wykończona jest bardzo ładnie, w całości guma Quote
Marta_Ares Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 nie mam przy sobie akurat swojego, ale z tego co pamietam wygląda tak samo jak u Ewy Quote
w deszczu rosnę Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 deer_1987 napisał(a):No dobrze to jak bedziecie chcieli wieksze zamowienie to piszcie na pw albo tutaj to sie zrobi jedno i pusci wieksza partie do polski :) moze tez akurat ktos ze znajomych bedzie jechal do polski :) Super! Dziękuję :) Quote
taxelina Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='w deszczu rosnę']Super! Dziękuję :) Nie ma sprawy! Zobacz jaki ladny ten niebieski :loveu: Quote
chrupcia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 piszcie tutaj o tym zamówniu na Hurrty :)może i ja sie podczepie, chciałabym takie norwegi :) Quote
barberry Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='deer_1987']Nie ma sprawy! Zobacz jaki ladny ten niebieski :loveu: dokładnie :D Quote
omry Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='barberry'] dokładnie :D Jak mi się ona taka podoba. Taka sportowa dziewczynka :) Gdzie taką bluzę kupiłaś? Bo chyba zapoluję na coś takiego na późną zimę/wczesną wiosnę, bo moja staruszka to zmarźluch :) Quote
Recommended Posts