Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To powiem tak, jeżeli Tobie się podoba pierwsza to bież pierwszą. To Ty będziesz z psem wychodzić i to Tobie ma się przede wszystkim podobać, bo psu to raczej obojętne jakiego koloru jest jego obroża. ;)

Posted

kokula napisał(a):
To powiem tak, jeżeli Tobie się podoba pierwsza to bież pierwszą. To Ty będziesz z psem wychodzić i to Tobie ma się przede wszystkim podobać, bo psu to raczej obojętne jakiego koloru jest jego obroża. ;)

w tym problem, że obie są super !:loveu: a mogę jedną. :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
w tym problem, że obie są super !:loveu: a mogę jedną. :(

Lub poczekaj i weź dwie. :smile: Mi też się podoba 1, ale dla Dory chyba 2 z tych co podałaś. ;)

Posted

kokula napisał(a):
Skąd ja znam te dylematy. Ja zanim zamówiłam u Corse obroże to się z tydzień zastanawiałam jakie wybrać. :evil_lol:

No właśnie, ja np się już od prawie 1 mies zastanawiam jakie kształty adresówek wziąć i co na nich umieścić :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
No właśnie, ja np się już od prawie 1 mies zastanawiam jakie kształty adresówek wziąć i co na nich umieścić :evil_lol:

Nad tym to ja sie już chyba 3 miesiące zastanawiam.:evil_lol:

Posted

kokula napisał(a):
Skąd ja znam te dylematy. Ja zanim zamówiłam u Corse obroże to się z tydzień zastanawiałam jakie wybrać. :evil_lol:

Miałam to samo, a i tak w końcu wziełam 3, chociaż na początek chciałam na wypróbowanie jedną. :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']pokaż jakie.:lol:

Jedna taka, dokładnie taka:

Druga taka, z małymi zmianami, taśma ma być brązowa 2,5 cm i niteczka w kolorze polarku.

Oba półzaciski.

Posted

@ Aleksandra, gdybym miała psa z umaszczeniem Twojego to bez wahania zdecydowałabym się na Ezydog Pink Camo, no chyba, że masz jakiś światopoglądowy opór przed różem ;)

A z tych linkowanych przez Ciebie to - jak dla mnie - fiolet zdecydowanie :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
produkty hurty sa na lata :)

Niestety prodog ma zla rozmiarowke, pisalam z nimi na ten temat juz i sami sie przyznali ze jest zla, tak iwec co to rozmiarowki patrz na moje strony bo tam jest prawidlowa. jak powiesz ktory rozmiar i kolor to Ci dam linki do naszych, na obroze tez czasami jest przecena :)

Deer, waham się mocno między czarnym a niebieskim. Mój gagatek ma obwód szyi 47-48 cm, to chyba rozmiar 45-55 cm będzie ok? Zastanawiam się tylko, czy 3,5 cm to nie będzie dla niego za szeroko?