kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To powiem tak, jeżeli Tobie się podoba pierwsza to bież pierwszą. To Ty będziesz z psem wychodzić i to Tobie ma się przede wszystkim podobać, bo psu to raczej obojętne jakiego koloru jest jego obroża. ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Corse, kochana, ja czekam na 4cm, te obroże się piękne. Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kokula napisał(a):To powiem tak, jeżeli Tobie się podoba pierwsza to bież pierwszą. To Ty będziesz z psem wychodzić i to Tobie ma się przede wszystkim podobać, bo psu to raczej obojętne jakiego koloru jest jego obroża. ;) w tym problem, że obie są super !:loveu: a mogę jedną. :( Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):w tym problem, że obie są super !:loveu: a mogę jedną. :( Lub poczekaj i weź dwie. :smile: Mi też się podoba 1, ale dla Dory chyba 2 z tych co podałaś. ;) Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paulaa. napisał(a):Lub poczekaj i weź dwie. :smile: Mi też się podoba 1, ale dla Dory chyba 2 z tych co podałaś. ;) nie będę czekać.:mad: :lol: Quote
kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Skąd ja znam te dylematy. Ja zanim zamówiłam u Corse obroże to się z tydzień zastanawiałam jakie wybrać. :evil_lol: Quote
vege* Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kokula napisał(a):Skąd ja znam te dylematy. Ja zanim zamówiłam u Corse obroże to się z tydzień zastanawiałam jakie wybrać. :evil_lol: No właśnie, ja np się już od prawie 1 mies zastanawiam jakie kształty adresówek wziąć i co na nich umieścić :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 to chyba biorą tą http://imageshack.us/photo/my-images/59/cocoaelegance.jpg/ :p Quote
bazylowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to teraz juz sama nie wiem:shock::hmmmm::splat: Bierz obie, co będziesz psu żałować :D Quote
kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 vege* napisał(a):No właśnie, ja np się już od prawie 1 mies zastanawiam jakie kształty adresówek wziąć i co na nich umieścić :evil_lol: Nad tym to ja sie już chyba 3 miesiące zastanawiam.:evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kokula napisał(a):Skąd ja znam te dylematy. Ja zanim zamówiłam u Corse obroże to się z tydzień zastanawiałam jakie wybrać. :evil_lol: Miałam to samo, a i tak w końcu wziełam 3, chociaż na początek chciałam na wypróbowanie jedną. :D Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 bazylowa napisał(a):Bierz obie, co będziesz psu żałować :D o nie, nie.. nie nakręcajcie mnie.:D:D w manie kupowania to ja jeszcze nie wpadłam.:D Quote
kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jeszcze trochę pozaglądasz tu na wątek i ta mania Cię nie ominie.:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kokula napisał(a):Jeszcze trochę pozaglądasz tu na wątek i ta mania Cię nie ominie.:evil_lol: ja ciągle tu zaglądam.:D ale przez brak kasy nie szaleję.:D Quote
kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam dwie obroże z ActivDog. Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kokula napisał(a):Ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam dwie obroże z ActivDog. pokaż jakie.:lol: Quote
kokula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Aleksandra95']pokaż jakie.:lol: Jedna taka, dokładnie taka: Druga taka, z małymi zmianami, taśma ma być brązowa 2,5 cm i niteczka w kolorze polarku. Oba półzaciski. Quote
w deszczu rosnę Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 @ Aleksandra, gdybym miała psa z umaszczeniem Twojego to bez wahania zdecydowałabym się na Ezydog Pink Camo, no chyba, że masz jakiś światopoglądowy opór przed różem ;) A z tych linkowanych przez Ciebie to - jak dla mnie - fiolet zdecydowanie :) Quote
Molowe Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ola jak dla mnie to fiolet :) a ten ezy dog też fajny tylko cena chyba trochę wyższa Quote
w deszczu rosnę Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 deer_1987 napisał(a):produkty hurty sa na lata :) Niestety prodog ma zla rozmiarowke, pisalam z nimi na ten temat juz i sami sie przyznali ze jest zla, tak iwec co to rozmiarowki patrz na moje strony bo tam jest prawidlowa. jak powiesz ktory rozmiar i kolor to Ci dam linki do naszych, na obroze tez czasami jest przecena :) Deer, waham się mocno między czarnym a niebieskim. Mój gagatek ma obwód szyi 47-48 cm, to chyba rozmiar 45-55 cm będzie ok? Zastanawiam się tylko, czy 3,5 cm to nie będzie dla niego za szeroko? Quote
Victoria Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 oto nasza nowa Basterkowa: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Przepraszam za jakość, ale aparat mi się chyba psuje.. ;/ Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Molowe']Ola jak dla mnie to fiolet :) a ten ezy dog też fajny tylko cena chyba trochę wyższa 89 zł, to może kiedyś...;) Quote
motyleqq Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ola, ja się zastanawiam nad tym fioletem, możemy mieć takie same :lol::lol: Quote
Recommended Posts