Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostajemy przy niebieskim, guardy idą do przeróbki :D Na razie nie kupię norwegów, może za jakiś czas...
Marta ma ćwieki, więc świetnie :D
A dla drugiego psiaka może obroża z jakimś wzorkiem? Bo on taki słodziak jest, w przeciwieństwie do Jetsana :diabloti:
A teraz tylko pozostaje mi czekać na 2psa i liczyć na to, że się dogadają :cool3:

Posted

A teraz corse napisz od kiedy po cichu cos szyjesz:diabloti: bo tu widac ze amatorem nie jestes:evil_lol: obroze sa sliczne, na prawde cudnie uszyte i jak tylko wygrzebie sie z remontu mieszkania to cos zamowie, tak po sasiedzku:evil_lol:

Posted

Dzięki dziewczyny, cieszę się że się podobają moje skromne robótki ;)

paulaa. napisał(a):
Boże Corse, po ostatnich obrożach się spłukałam, a ty tak kusisz. Piękne są, padłam po prostu. :loveu: A masz już te metalowe zatrzaski ? :razz:

Metalowy zatrzask uszyłam żeby przetestować. Jeśli będą się sprawdzały przy takich obrożach, to będą dostępne.

chrupcia napisał(a):
cudne są ! tylko te trzy materiały? czy jeszcze jakieś inne masz ?

Mam coś jeszcze w zanadrzu :diabloti:

Agnes napisał(a):
A teraz corse napisz od kiedy po cichu cos szyjesz bo tu widac ze amatorem nie jestes obroze sa sliczne, na prawde cudnie uszyte i jak tylko wygrzebie sie z remontu mieszkania to cos zamowie, tak po sasiedzku

Hehehehe dzięki sąsiadka ;) A szyję pewnie ze dwa miesiące jakieś :roll:. Wcześniej ostatni raz szyłam na ZPTach :evil_lol:
Zapraszam - odbiór możliwy na łączce :lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
Corse, to ja czekam na zdjęcia bo chce wybrać co najbardziej mi się będzie podobać i zamówić :evil_lol:

Kochana, nie jestem w stanie uszyć wszystkiego na raz ;) a jednak inaczej wzory wyglądają na uszytych obrożach. Będę uzupełniać na bieżąco :) Gdyby ktoś był zainteresowany, to wstawione wyżej obroże są do wzięcia :cool3:

Co do galerii to mam - zaraz umieszczę w podpisie, żeby nie trzeba było szukać po całym wątku.

Posted

Corse napisał(a):
Kochana, nie jestem w stanie uszyć wszystkiego na raz ;) a jednak inaczej wzory wyglądają na uszytych obrożach. Będę uzupełniać na bieżąco :) Gdyby ktoś był zainteresowany, to wstawione wyżej obroże są do wzięcia :cool3:

Co do galerii to mam - zaraz umieszczę w podpisie, żeby nie trzeba było szukać po całym wątku.

wiem, wiem chodziło mi o zdjęcia materiałów, nie uszytych obroży ;) na Twoich zdjęciach jakoś wyraźniej, ładniej wyglądają, więc myślałam że lepiej będzie coś wybrać :)

Posted

Corse, szyjesz z taką precyzją, że mnie osobiście to powala. I jeszcze okucia masz świetne, zwłaszcza metalowe klamry. :)
Chyba kiedyś będę zmuszona cos od Ciebie kupić, jednak poczekam sobie, może wyprodukujesz i 4cm. ;)

Posted

a_niusia napisał(a):
nooo ja pomyslalam o dniu kobiet:))) byl pan listonosz:)))) wszystko piekne!!!

wspaniale, teraz mam dzięki Tobie już dwie okazje do zakupu :lol: zawsze to jakoś usprawiedliwia człowieka, niż jak tak bez okazji... :lol: