Marta_Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Keja napisał(a):Dziękujemy ;D Masywna? Nie, nie jest, ale rzeczywiście tak wyszła ; o niedługo sama sie przekonam :diabloti: czekam na listonosza Quote
anetta Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 BBeta napisał(a):Czy ja napisałam, że jest to jakiś problem? :hmmmm: Metalowe są po prostu ładniejsze, MOIM ZDANIEM oczywiście Niby zwykła czarna gumka, a bardzo psuje efekt końcowy, te najnowsze obroże z metalowymi ogranicznikami wyglądają o niebo lepiej ;) Diabeł tkwi w szczegółach :diabloti: ;) Nieee :) Napisałam ogólnie o problemie :) Oczywiście że metal jest bardziej estetyczny niż gumka. Ale co kto lubi. Takie małe g...o a taka dyskusja :evil_lol: motyleqq napisał(a):co Wy tak z tą sierścią na dywanie, przecież wszyscy ją tam mamy :lol: u mnie jest więcej sierści niż dywanu ;) Też się zastanawiam, już któryś raz czytam o kłakach na dywanie i zaczynam się śmiać pod nosem :lol: Ja specjalnie kupowałam wykładzinę do swojego pokoju pod psa :evil_lol: żeby nie było widać sierści. I się sprawdza hahahaha DomixX napisał(a):Dostałam odpowiedź, że: "Nie przygotowujemy już przykładów zestawień" Szkoda, bo to troche zniechęca, bo jednak lepiej zobaczyć co z danego połączenia wyjdzie i czy w rzeczywistości będzie komuś odpowiadało :( A u mnie dywanów nie ma:D Uuuu, to nie fajnie :( Ale zapewne jest to uzasadnione tym że może nie wyrabiają się po prostu. Corse, ta turkusowa fantastyczna :mdleje::loveu: Quote
sugarr Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Corse, piękne te szerokie obroże :loveu: One mają w środku taśmę nośną czy sztywnik/flizelinę? Quote
Szura Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tak się bałam tego kontaktu z Activdogiem, a tu po 3 dniach odpowiedź. :) No i fajnie, bo poprosiłam o parę podpowiedzi co i jak, i nie ma problemu, tylko o zdjęcie pieska poprosili. Bardzo przyjemny kontakt i wszystko miło załatwiane. :D Quote
AnIeLa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Corse']Mam już 3cm półzaciski..tak to wygląda: Wkrótce będą również nowe materiały :) Będzie w czym wybierać. Mała zajawka :roll: a masz może w planach mniej suczkowe wzorki :) ? Quote
Szura Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No przecież ta czerwona to typowa macho hawajska koszula... :evil_lol: Quote
w deszczu rosnę Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Marzy mi się czarna Hurtta dla mojego ancymona. Co myślicie? :) Quote
anorektyczna.nerka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Oj mi też się marzy, tylko kasy brak, zawsze jak mam do wyboru buty albo obroże dla psa, to wybieram to pierwsze :D Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Norwegi Hurtta, moje marzenie, ale kasy brak niestety. :roll: Quote
w deszczu rosnę Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Mnie przez ostatnie pół roku gust mocno ewoluował, przestały mi się podobać akcesoria hand made, tzn. podobają mi się, ale nie na moim psie :) Stwierdziłam, że 3-4 komplety w zupełności mu wystarczą, ale chciałabym, by były to w miarę porządne rzeczy. Wiosną mają być nowe Dublin Dogi, więc pewnie na coś się jeszcze skuszę, ale poważnie myślę nad tą Hurttą. Wygląda solidnie. Quote
w deszczu rosnę Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):Norwegi Hurtta, moje marzenie, ale kasy brak niestety. :roll: No tak, cena zdecydowanie niefajna... Acha, zastanawiam się o co chodzi z tymi dwoma kółkami przy obroży. Czy smycz zaczepia się o oba? Quote
Corse Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 sugarr napisał(a):Corse, piękne te szerokie obroże :loveu: One mają w środku taśmę nośną czy sztywnik/flizelinę? Bazą są taśmy nośne. Aniela napisał(a):a masz może w planach mniej suczkowe wzorki ? Coś dla chłopaków też się znajdzie ;). Dzisiaj doszły materiały - wkrótce pokażę :cool3: Quote
Original_N Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 AnIeLa napisał(a):a masz może w planach mniej suczkowe wzorki :) ? Anka, nie wyłamuj mi się :P:angryy: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='w deszczu rosnę']Marzy mi się czarna Hurtta dla mojego ancymona. Co myślicie? :) http://www.hundemall.de/WebRoot/Store/Shops/es118121_hundemall/4E68/8A8C/EF26/023D/6C16/50ED/8962/1E0F/obojek-hurtta-pro-neoprenovy.jpg Lubie ich produkty :loveu: [quote name='paulaa.']Norwegi Hurtta, moje marzenie, ale kasy brak niestety. :roll: Zalezy jakie, te jak wyzej to mozna super tanio na wyprzedazach u nas trafiv:) Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a): Zalezy jakie, te jak wyzej to mozna super tanio na wyprzedazach u nas trafiv:) Jak będą mieli jaieś fajne promocje na norwegi w tym stylu co te obroże to daj znać. :smile: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):Jak będą mieli jaieś fajne promocje na norwegi w tym stylu co te obroże to daj znać. :smile: Maja co chwile ale musisz podac jaki rozmiar i jaki kolor :) Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Maja co chwile ale musisz podac jaki rozmiar i jaki kolor :) Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='paulaa.']Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu: http://www.hundemall.de/WebRoot/Store/Shops/es118121_hundemall/4E68/8A8C/EF26/023D/6C16/50ED/8962/1E0F/obojek-hurtta-pro-neoprenovy.jpg tych ostatnich? Tu masz zdjecia szelek moglas tanio kupic moje :razz: a rozmiary tutaj http://www.hundteknik.se/hurtta/pro/koppel-selar-halsband/vadderat-sele-hurtta-pro.html Quote
Maupa4 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='w deszczu rosnę'] Acha, zastanawiam się o co chodzi z tymi dwoma kółkami przy obroży. Czy smycz zaczepia się o oba? Zdecydowanie tak ;) To tak na wszelki wypadek jakby Ci ten "klips/zatrzask" jednak pękł - nie zostaniesz z obrożą na smyczy a bez psa ;) Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Deer chciałam, ale na bazarku jakoś inaczej była rozmiarówka rozpisana, myślałam, że będą za duże rozmiar 60, teraz żałuje.. ;) Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='paulaa.']Deer chciałam, ale na bazarku jakoś inaczej była rozmiarówka rozpisana, myślałam, że będą za duże rozmiar 60, teraz żałuje.. ;) 45 podejrzewam ze moga byc za male a nastepne to 60. Te moje byly 60-70 (to byla 70 jesli dobrze pamietam), wiec mozesz sprobowac kupic rozmiar 60. Moge sie zorientowac ile 60 niebieskie kosztuja Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 http://www.haromi.se/selevadderadhurttapro-p-1229.html http://www.divinedog.se/vadderat-sele-bla-p-419-c-121.aspx http://www.ekipage.nu/hurtta-vadderad-sele/25-0 http://www.hundteknik.se/hurtta/pro/koppel-selar-halsband/vadderat-sele-hurtta-pro.html http://seahundochkatt.se/index.php?main_page=document_product_info&cPath=442_330_331_333_351_354&products_id=2961 Quote
zaba14 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jakie wy tam pieniądze macie i ile to 1kr na 1zł lub jeszcze lepiej na 1euro :) ?? szelki są super ! szczególnie te z błękitem ;) a i mierzyć psa w którym miejscu ?? Quote
barberry Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Lubie ich produkty :loveu: Zalezy jakie, te jak wyzej to mozna super tanio na wyprzedazach u nas trafiv:) Ja teeż bardzo lubię ich produkty :loveu: Chyba muszę się bliżej przyjrzeć podanym przez Ciebie stronom :D mnie się tym razem marzą pomarańczowe albo różowe Lifeguardy... paulaa. napisał(a):Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu: Rozmiar 45 na pewno będzie za mały bo taki mam ja a Lilo ma 35cm w klacie. Niebiesko-brązowe mówisz :evil_lol: piękny kolor - polecam :evil_lol: Quote
a_niusia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 nie przyszedl pan listonosz!!! to straszne!!! Quote
Recommended Posts