Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Czy ja napisałam, że jest to jakiś problem? :hmmmm:

Metalowe są po prostu ładniejsze, MOIM ZDANIEM oczywiście

Niby zwykła czarna gumka, a bardzo psuje efekt końcowy, te najnowsze obroże z metalowymi ogranicznikami wyglądają o niebo lepiej ;) Diabeł tkwi w szczegółach :diabloti: ;)

Nieee :) Napisałam ogólnie o problemie :)
Oczywiście że metal jest bardziej estetyczny niż gumka. Ale co kto lubi.
Takie małe g...o a taka dyskusja :evil_lol:

motyleqq napisał(a):
co Wy tak z tą sierścią na dywanie, przecież wszyscy ją tam mamy :lol: u mnie jest więcej sierści niż dywanu ;)

Też się zastanawiam, już któryś raz czytam o kłakach na dywanie i zaczynam się śmiać pod nosem :lol:
Ja specjalnie kupowałam wykładzinę do swojego pokoju pod psa :evil_lol: żeby nie było widać sierści. I się sprawdza hahahaha

DomixX napisał(a):
Dostałam odpowiedź, że: "Nie przygotowujemy już przykładów zestawień"
Szkoda, bo to troche zniechęca, bo jednak lepiej zobaczyć co z danego połączenia wyjdzie i czy w rzeczywistości będzie komuś odpowiadało :(

A u mnie dywanów nie ma:D

Uuuu, to nie fajnie :( Ale zapewne jest to uzasadnione tym że może nie wyrabiają się po prostu.

Corse, ta turkusowa fantastyczna :mdleje::loveu:

Posted

Tak się bałam tego kontaktu z Activdogiem, a tu po 3 dniach odpowiedź. :) No i fajnie, bo poprosiłam o parę podpowiedzi co i jak, i nie ma problemu, tylko o zdjęcie pieska poprosili. Bardzo przyjemny kontakt i wszystko miło załatwiane. :D

Posted

[quote name='Corse']Mam już 3cm półzaciski..tak to wygląda:

Wkrótce będą również nowe materiały :) Będzie w czym wybierać. Mała zajawka :roll:

a masz może w planach mniej suczkowe wzorki :) ?

Posted

Mnie przez ostatnie pół roku gust mocno ewoluował, przestały mi się podobać akcesoria hand made, tzn. podobają mi się, ale nie na moim psie :) Stwierdziłam, że 3-4 komplety w zupełności mu wystarczą, ale chciałabym, by były to w miarę porządne rzeczy. Wiosną mają być nowe Dublin Dogi, więc pewnie na coś się jeszcze skuszę, ale poważnie myślę nad tą Hurttą. Wygląda solidnie.

Posted

sugarr napisał(a):
Corse, piękne te szerokie obroże :loveu:

One mają w środku taśmę nośną czy sztywnik/flizelinę?

Bazą są taśmy nośne.

Aniela napisał(a):
a masz może w planach mniej suczkowe wzorki ?

Coś dla chłopaków też się znajdzie ;). Dzisiaj doszły materiały - wkrótce pokażę :cool3:

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Marzy mi się czarna Hurtta dla mojego ancymona. Co myślicie? :)
http://www.hundemall.de/WebRoot/Store/Shops/es118121_hundemall/4E68/8A8C/EF26/023D/6C16/50ED/8962/1E0F/obojek-hurtta-pro-neoprenovy.jpg
Lubie ich produkty :loveu:

[quote name='paulaa.']Norwegi Hurtta, moje marzenie, ale kasy brak niestety. :roll:
Zalezy jakie, te jak wyzej to mozna super tanio na wyprzedazach u nas trafiv:)

Posted

deer_1987 napisał(a):

Jak będą mieli jaieś fajne promocje na norwegi w tym stylu co te obroże to daj znać. :smile:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Maja co chwile ale musisz podac jaki rozmiar i jaki kolor :)

Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu:

Posted

[quote name='paulaa.']Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu:
http://www.hundemall.de/WebRoot/Store/Shops/es118121_hundemall/4E68/8A8C/EF26/023D/6C16/50ED/8962/1E0F/obojek-hurtta-pro-neoprenovy.jpg
tych ostatnich?

Tu masz zdjecia szelek

moglas tanio kupic moje :razz:

a rozmiary tutaj http://www.hundteknik.se/hurtta/pro/koppel-selar-halsband/vadderat-sele-hurtta-pro.html

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']
Acha, zastanawiam się o co chodzi z tymi dwoma kółkami przy obroży. Czy smycz zaczepia się o oba?

Zdecydowanie tak ;)
To tak na wszelki wypadek jakby Ci ten "klips/zatrzask" jednak pękł - nie zostaniesz z obrożą na smyczy a bez psa ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Deer chciałam, ale na bazarku jakoś inaczej była rozmiarówka rozpisana, myślałam, że będą za duże rozmiar 60, teraz żałuje.. ;)
45 podejrzewam ze moga byc za male a nastepne to 60. Te moje byly 60-70 (to byla 70 jesli dobrze pamietam), wiec mozesz sprobowac kupic rozmiar 60. Moge sie zorientowac ile 60 niebieskie kosztuja

Posted

Jakie wy tam pieniądze macie i ile to 1kr na 1zł lub jeszcze lepiej na 1euro :) ??
szelki są super ! szczególnie te z błękitem ;)
a i mierzyć psa w którym miejscu ??

Posted

deer_1987 napisał(a):
Lubie ich produkty :loveu:

Ja teeż bardzo lubię ich produkty :loveu:
Chyba muszę się bliżej przyjrzeć podanym przez Ciebie stronom :D mnie się tym razem marzą pomarańczowe albo różowe Lifeguardy...

paulaa. napisał(a):
Ale ja nie znam tych szewdzkich stron. :D Scooby na 55cm w klacie, a zakochałam się w tych niebiesko-brązowych. :loveu:

Rozmiar 45 na pewno będzie za mały bo taki mam ja a Lilo ma 35cm w klacie.
Niebiesko-brązowe mówisz :evil_lol: piękny kolor - polecam :evil_lol: