Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Keja napisał(a):
Dziękować :evil_lol: I do tego są bardzo praktyczne, trzeba przyznać :diabloti:

;-) z dublin doga podobają mi się właśnie tylko paseczki (wszystkie odcienie) i zielone koniczynki, inne nie robią na mnie wrażenia :-) Ale to jednak obroża nie dla nas, leżała by tylko bezużytecznie bo Nuka unika wody jak tylko może :evil_lol:

Posted

barberry napisał(a):
Ale super! A byłam przekonana, że coś jest z tym sklepem nie tak skoro ma taki wybór :evil_lol:

To tylko na plus ze ma taki wybor :razzz: do mnie tez szybko doszlo :)

Posted

Ja jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona. Fakt, że wychodzi drożej (kurs euro) ale przesyłka free więc w rezultacie różnica nie jest duża. No i są wzory, których nie można już kupić w Polsce, np. moje hydranty:multi:

I od sator_k_ ściągnięty (za jej wiedzą i zgodą;)) pomysł hydrantowej adresatki.

Guest papillonek
Posted

[quote name='barberry']W polskich sklepach raczej będzie ciężko bo to już bardzo stary wzorek. Oczywiście w tym sklepie jest (tu o dziwo jest WSZYSTKO :crazyeye:)
http://globaldogshop.com/rogz-szelki-rogz-fancy-dress-jellybean-small-cowpatch-p-2040.html
http://globaldogshop.com/rogz-obroza-rogz-fancy-dress-jellybean-small-cowpatch-p-1824.html

[SIZE="1"]Nie wiem jaki potrzebujesz rozmiar - podałam linki do S

Dzięki S są akurat, zresztą ten wzór jest tylko na Skach tej grupie scooter :) To nic że stary mi się bardzo spodobał :loveu:
Jakie to jest cudne :loveu: http://globaldogshop.com/rogz-obojek-rogz-fancy-dress-jellybean-small-purple-chrome-p-3366.html

Posted

A ja szukam jakieś ładnej obróżki dla mojego smyka

Młody ma obecnie Lupine Spring Fling i jak jakoś nigdy mnie nie przekonywały ten kolory muszę przyznać, że ten wzorek bardzo ładnie wygląda ;) i jestem bardzo zadowolona z jakości i wykonania obroży.

Posted

odpisywałam na wszystkie posty i komp mi się zawiesił :angryy: :angryy: :-(

cieszę się, że obroże się podobają :oops: :oops:
co do konkurowania z AD to powinniśmy może jeszcze wprowadzić ozdobne nitki...??:diabloti:
nie mieliśmy zamiaru tego robić, tasiemki wprowadzone przypadkowo na prośbę klientów;) Maszyna została wcześniej zakupiona z przeznaczeniem do trochę innych akcesoriów. Nie ma w niej akurat odpowiedniej stopki, która trzymałaby wszystko równiutko, dlatego zastępujemy to ręcznie :)

to tyle na temat dyskusji, porównań itp do AD. Każdy ma prawo wyboru.

co do gumek/ metalowych ramek to nie ma problemu, wszystko można napisać/ wybrać ;)

Keja piękne te zielone paseczki :loveu: :loveu: obroża sprawia wrażenie dość masywnej na zdjęciu, ale chyba taka nie jest?

Asia
bardzo pasuje ten zielony do umaszczenia Kleo :loveu: :loveu:

Corse fajnie te wzory wyglądają na szerszych obrożach ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Keja piękne te zielone paseczki :loveu: :loveu: obroża sprawia wrażenie dość masywnej na zdjęciu, ale chyba taka nie jest?

Dziękujemy ;D Masywna? Nie, nie jest, ale rzeczywiście tak wyszła ; o