Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
no pewnie, że tak, ale mogą być bardzo podobne :)

a i jestem ciekawa jak metki będą wygladać

Ano, metki! Czekamy czekamy na zdjęcia:lol:
AD ma bardzo dobre metki, uniwersalne i pasują do każdego połączenia kolorów :)

Posted

Unbelievable napisał(a):
no pewnie, że tak, ale mogą być bardzo podobne :)

a i jestem ciekawa jak metki będą wygladać

metki bedą czarne z pomarańczowym logiem i nazwą :lol: już niedługo będą z tego co Marta mówiła

Guest papillonek
Posted

Przepraszam ,że przerwę tę dyskusję o ad i ds ,ale czy ktoś mógłby powiedzieć gdzie można kupić szelki lub obroże nie zaciskową z rogza cow patch??? nigdzie nie mogę znaleźć :niewiem:

Posted

a_niusia napisał(a):
2 cm-to dla mnie.

chrupcia napisał(a):
oo kurcze :o jak 2cm to musze się po taką zgłosić, bo bardzo mi sie podoba :)

Wydaje mi się, że ok.2,5 bo tasiemka ozdobna ma 1,5cm, podkładowa zapewne 2cm+eko skórka więc chyba ok 2,5cm.;)

A ja ponieważ tak bardzo chciałam superbohaterów napisałam do ActivDoga z prośbą o zdjęcie zestawienia jakie mnie interesuje. I czy wql będzie kolorystycznie pasować. Dostałam odpowiedź, że: "Nie przygotowujemy już przykładów zestawień"
Szkoda, bo to troche zniechęca, bo jednak lepiej zobaczyć co z danego połączenia wyjdzie i czy w rzeczywistości będzie komuś odpowiadało :(

A u mnie dywanów nie ma:D

Posted

DomixX napisał(a):

A ja ponieważ tak bardzo chciałam superbohaterów napisałam do ActivDoga z prośbą o zdjęcie zestawienia jakie mnie interesuje. I czy wql będzie kolorystycznie pasować. Dostałam odpowiedź, że: "Nie przygotowujemy już przykładów zestawień"
Szkoda, bo to troche zniechęca, bo jednak lepiej zobaczyć co z danego połączenia wyjdzie i czy w rzeczywistości będzie komuś odpowiadało :(

No to nie fajnie, mimo że są na stronie taśmy eco etc to jednak może to wyglądać inaczej, ale może jakoś inaczej teraz będzie na stronie jest napisane że zmiany w sposobie zamawiania będą . :)

Posted

klaudiaZak napisał(a):
hej. jakie połączenie z activdog'a (albo dog style) było by dobre dla mojego sznaucerka?:cool3: nie mogę się zdecydować, wszystkie takie piękne

A tak tylko przypominam się;)

Posted

DomixX napisał(a):
Wydaje mi się, że ok.2,5 bo tasiemka ozdobna ma 1,5cm, podkładowa zapewne 2cm+eko skórka więc chyba ok 2,5cm.;)

aha :( myślałam że się podaje szerokość obroży razem z eko skórką :( bo 2.5cm będzie za dużo na mojego gada... może Marta_Ares się wypowie, mam nadzieje że to jednak 2cm z eko :kciuki:

Posted

[quote name='papillonek']Przepraszam ,że przerwę tę dyskusję o ad i ds ,ale czy ktoś mógłby powiedzieć gdzie można kupić szelki lub obroże nie zaciskową z rogza cow patch??? nigdzie nie mogę znaleźć :niewiem:

W polskich sklepach raczej będzie ciężko bo to już bardzo stary wzorek. Oczywiście w tym sklepie jest (tu o dziwo jest WSZYSTKO :crazyeye:)
http://globaldogshop.com/rogz-szelki-rogz-fancy-dress-jellybean-small-cowpatch-p-2040.html
http://globaldogshop.com/rogz-obroza-rogz-fancy-dress-jellybean-small-cowpatch-p-1824.html

[SIZE="1"]Nie wiem jaki potrzebujesz rozmiar - podałam linki do S

Posted

AnIeLa napisał(a):
No to nie fajnie, mimo że są na stronie taśmy eco etc to jednak może to wyglądać inaczej, ale może jakoś inaczej teraz będzie na stronie jest napisane że zmiany w sposobie zamawiania będą . :)

Możliwe, ale uważam, że lepiej zobaczyć coś w rzeczywistych kolorach niż potem by sie nie spodobało i odsyłać, bo to nie wyjdzie na korzyść dla nikogo.

Posted

klaudiaZak napisał(a):
A tak tylko przypominam się;)

jest tyle gotowych obróż że na pewnie jakieś zestawienie wybierzesz ;)
chrupcia napisał(a):
aha :( myślałam że się podaje szerokość obroży razem z eko skórką :( bo 2.5cm będzie za dużo na mojego gada... może Marta_Ares się wypowie, mam nadzieje że to jednak 2cm z eko :kciuki:

spytaj się Marty czy nie ma 1.5cm taśmy i wtedy z eko wyjdzie 2cm

Posted

[quote name='chrupcia']aha :( myślałam że się podaje szerokość obroży razem z eko skórką :( bo 2.5cm będzie za dużo na mojego gada... może Marta_Ares się wypowie, mam nadzieje że to jednak 2cm z eko :kciuki:
2cm mają nasze szopy:http://img213.imageshack.us/img213/8572/p1290930.jpg
Więc to raczej 2,5 :(

[quote name='chrupcia']ale nie będzie już takiej fajnej kompozycji ;)
No nie będzie, ale równie dobrze może i być bez eko. Na niebieskiej taśmie albo czerwonej ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
ale nie będzie już takiej fajnej kompozycji ;)

no też byłaby niebiesko-czerwona ale faktycznie boków niebieskich już by nie było .

Posted

a_niusia, a ja tak nie w temacie miałam się spytać - z jakiej hodowli są Twoje gordony? :D

Coby offu nie było, dzisiaj mierzę kundla i zamawiam szelki.

Posted

[quote name='Avaloth']http://img15.imageshack.us/img15/3189/dsc05643800x600.jpg ooo to Wy macie tą cudowna obrożę od Taks, którą wypatrzyłam na jej wątku i chciałam taką samą, ale tasiemki już nie ma.. (chodzi mi o tą żółtą w kwiatki)

Marta obroże dla a_niusia super!
Ona jest już sprzed roku, więc dość znoszona, ale również ją uwielbiam :)) I do tego podszyta polarkiem, co jest rzadkością u Taks, bo od wielu bazarków nie widziałam obróżek z polarkiem a w sumie szkoda ;)