taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Deer piękne są:loveu: Super połączenia kolorystyczne, nie umiem powiedzieć która ładniejsza bo obie super:loveu: Molowe napisał(a):Mnie połączenia kolorystyczne tez się podobają i pasują dziewczynką :loveu: Dziekujemy! Ale to tez zasluga Tani, ona pomagala dobrac do zdjec dziewczynek :) Obrozki beda wyjsciowymi :razz: Quote
NightQueen Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasi i Lena napisał(a):A zapomniałam o różowy on wypełnia lukę między fioletem a limonką. Pomarańczowy najładniejszy jest. Te złote , srebrne nic specjalnego. Zaznaczam że ich w realu nie widziałam tylko na fotkach. A mnie się podoba złoty rogz, na czekoladowym albo czarnym psie będzie wyglądać rewelacyjnie Quote
bazylowa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Deer piękne są:loveu: Super połączenia kolorystyczne, nie umiem powiedzieć która ładniejsza bo obie super:loveu: Niebieska!! Ta eko jest chyba bardzo cieniutka co? Bo widzę, ze się fajnie układa. Jakby była mięsista to byłoby trochę pomarszczone. Quote
Kasi i Lena Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 NightQueen napisał(a):A mnie się podoba złoty rogz, na czekoladowym albo czarnym psie będzie wyglądać rewelacyjnie Pewnie tak, ja pod moje dobieram i dla tego mi się nie podoba. Quote
NightQueen Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Pewnie tak, ja pod moje dobieram i pewnie dla tego mi się nie podoba. no ja niestety też nie sprawię sobie złotego rogza, bo nie będzie nic widać na M. Quote
Kasi i Lena Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 NightQueen napisał(a):no ja niestety też nie sprawię sobie złotego rogza, bo nie będzie nic widać na M. To tak jak u nas, na Lenie nie będzie widać. Do tricolorki tez tak sobie. Quote
Marchewkowy Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mam plan kupic róż z nitką dla Abi z łańcuszkiem, a dla prince chyba po przeczytaniu waszych opinii miekkie i lekkie pomarańcz :)) Quote
Kasi i Lena Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Marchewkowy napisał(a):mam plan kupic róż z nitką dla Abi z łańcuszkiem, a dla prince chyba po przeczytaniu waszych opinii miekkie i lekkie pomarańcz :)) Bardzo dobry wybór:loveu: Choć fiolet też piękny ale Wy już chyba macie? Quote
Agnes Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Fiolet jest ciemny ;) To juz granat ladniejszy. Pomarancz fajny, tylko czy w tym futrze nie zginie? Quote
Amber Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 deer_1987 napisał(a):Lepsze (niz domowe) zdjecia mojej ulubionej tasmy z jamniczkami :loveu: Chyba zacznę odkładać kasę na takie obróżki dla swoich jamnic, genialnie to wygląda :) Quote
anetta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='vpassione']Pisząc frotka miałam na myśli te czarne gumeczki. http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC06939.jpg Rozumiem. A co z nimi nie tak? Chyba dobrze że są :hmmmm: Quote
ania_pelka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Moim zdaniem te gumeczki wyglądają lepiej niż np. metalowe ograniczniki, w ogóle świetny pomysł:) Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A_niusia proszę zdjęcia Twoich "okropnych" obroży ;) :diabloti: Quote
Lucky. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC07196.jpg ta chyba najbardziej mi się podoba, z latem mi się koajrzy :loveu: Edited January 25, 2012 by Lucky. Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) ja bardzo lubie to połączenie kolorów czerwony z niebieskim:loveu: Edit z niecierpliwością czekam na zdjęcia na modelach :cool3: Edited January 25, 2012 by Marta_Ares Quote
BBeta Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 anetta napisał(a):Rozumiem. A co z nimi nie tak? Może ja ośmielę się napisać co z nimi nie tak - beznadziejnie wyglądają :diabloti: Quote
omry Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Marta_Ares'] Marta, boskie obroże! A te dwie to już w ogóle. :) Quote
Marchewkowy Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) [quote name='Kasi i Lena']Bardzo dobry wybór:loveu: Choć fiolet też piękny ale Wy już chyba macie? :D tak fiolecik już mamy :)) [quote name='Agnes']Fiolet jest ciemny ;-) To juz granat ladniejszy. Pomarancz fajny, tylko czy w tym futrze nie zginie? No zobaczymy, i tak wszystkie giną w futrze niezależnie od koloru u Prince :P a u Abi już powoli też przestaje być widać obrożę/szelki... [quote name='Victoria']Pomysł uważam za genialny :-D Dzięki :)) Marta, bardzo ładne i krzywe :diabloti: nowości Parę styczniowych fotek Abi w szeleczkach :D Dużo widać nie ? hehehe Edited January 25, 2012 by Marchewkowy Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Amber napisał(a):Chyba zacznę odkładać kasę na takie obróżki dla swoich jamnic, genialnie to wygląda :) Za te zaplacilam 26 zlotych, wiec nie tak drogo a warto jak widac :loveu: Quote
gops Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Marta nie wrzucaj więcej fot takich pięknych rzeczy bo znowu mi się chcę szelek :evil_lol: piraty kiedyś kupię :loveu: co do wstręrtnych gumeczek spełniają swoją role i są według mnie lepsze niż metalowe w które zawsze ledwo da się wcisnąć pasek od obroży .;) Quote
klaudiaZak Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 hej. jakie połączenie z activdog'a (albo dog style) było by dobre dla mojego sznaucerka?:cool3: nie mogę się zdecydować, wszystkie takie piękne Quote
NightQueen Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC07196.jpg http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC07187.jpg :loveu::loveu::loveu: świetnie to wyszło :loveu::loveu::loveu: Pamiętasz naszą ostatnią rozmowę że nie mam ochoty na obroże? właśnie przyszła mi ochota :evil_lol: Quote
gops Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 NightQueen napisał(a): Pamiętasz naszą ostatnią rozmowę że nie mam ochoty na obroże? właśnie przyszła mi ochota :evil_lol: jak ja się cieszę że nie tylko ja mam tak :evil_lol: Quote
a_niusia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 faktycznie obskurne te obroze!!!! beda idealnie wygladan na moich ohydnych, krzywych pieskach!!! i nawet widze, ze krzywy piesek mojej mamy juz ma obrozke:)))))) szkoda, ze jeszcze nie sa smierdzace-do mojego malego pieska by pasowaly jeszcze lepiej. sa piekne. to marynarskie polaczenie jest boskie!!!! panienka z parasolka tez cudna. a te czachy to wreszczie cos, co oddaje charakter gowniarza:)))))) Quote
Recommended Posts