Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Deer piękne są:loveu: Super połączenia kolorystyczne, nie umiem powiedzieć która ładniejsza bo obie super:loveu:

Molowe napisał(a):
Mnie połączenia kolorystyczne tez się podobają i pasują dziewczynką :loveu:

Dziekujemy! Ale to tez zasluga Tani, ona pomagala dobrac do zdjec dziewczynek :) Obrozki beda wyjsciowymi :razz:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A zapomniałam o różowy on wypełnia lukę między fioletem a limonką. Pomarańczowy najładniejszy jest. Te złote , srebrne nic specjalnego. Zaznaczam że ich w realu nie widziałam tylko na fotkach.

A mnie się podoba złoty rogz, na czekoladowym albo czarnym psie będzie wyglądać rewelacyjnie

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Deer piękne są:loveu: Super połączenia kolorystyczne, nie umiem powiedzieć która ładniejsza bo obie super:loveu:

Niebieska!!
Ta eko jest chyba bardzo cieniutka co? Bo widzę, ze się fajnie układa. Jakby była mięsista to byłoby trochę pomarszczone.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
mam plan kupic róż z nitką dla Abi z łańcuszkiem, a dla prince chyba po przeczytaniu waszych opinii miekkie i lekkie pomarańcz :))

Bardzo dobry wybór:loveu: Choć fiolet też piękny ale Wy już chyba macie?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Lepsze (niz domowe) zdjecia mojej ulubionej tasmy z jamniczkami :loveu:

Chyba zacznę odkładać kasę na takie obróżki dla swoich jamnic, genialnie to wygląda :)

Posted (edited)

[quote name='Kasi i Lena']Bardzo dobry wybór:loveu: Choć fiolet też piękny ale Wy już chyba macie?

:D tak fiolecik już mamy :))

[quote name='Agnes']Fiolet jest ciemny ;-) To juz granat ladniejszy. Pomarancz fajny, tylko czy w tym futrze nie zginie?
No zobaczymy, i tak wszystkie giną w futrze niezależnie od koloru u Prince :P a u Abi już powoli też przestaje być widać obrożę/szelki...

[quote name='Victoria']Pomysł uważam za genialny :-D

Dzięki :))

Marta, bardzo ładne i krzywe :diabloti: nowości
Parę styczniowych fotek Abi w szeleczkach :D Dużo widać nie ? hehehe

Edited by Marchewkowy
Posted

Amber napisał(a):
Chyba zacznę odkładać kasę na takie obróżki dla swoich jamnic, genialnie to wygląda :)

Za te zaplacilam 26 zlotych, wiec nie tak drogo a warto jak widac :loveu:

Posted

Marta nie wrzucaj więcej fot takich pięknych rzeczy bo znowu mi się chcę szelek :evil_lol: piraty kiedyś kupię :loveu:

co do wstręrtnych gumeczek spełniają swoją role i są według mnie lepsze niż metalowe w które zawsze ledwo da się wcisnąć pasek od obroży .;)

Posted

NightQueen napisał(a):

Pamiętasz naszą ostatnią rozmowę że nie mam ochoty na obroże? właśnie przyszła mi ochota :evil_lol:

jak ja się cieszę że nie tylko ja mam tak :evil_lol:

Posted

faktycznie obskurne te obroze!!!!

beda idealnie wygladan na moich ohydnych, krzywych pieskach!!! i nawet widze, ze krzywy piesek mojej mamy juz ma obrozke:))))))

szkoda, ze jeszcze nie sa smierdzace-do mojego malego pieska by pasowaly jeszcze lepiej.

sa piekne. to marynarskie polaczenie jest boskie!!!! panienka z parasolka tez cudna.
a te czachy to wreszczie cos, co oddaje charakter gowniarza:))))))