GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Bewarka napisał(a):To źle, bo wygląda prześlicznie wg mnie...:loveu: wg mnie jest bardzo dobrze, bo przynajmniej ja widac ale ona ma 15 cm w klebie a on 186 cm wzrostu :cool1: Quote
Bewarka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ależ rozmiar nie ma znaczenia (podobno)...:lol: Szczerze myślałam, że o róż chodzi, te szeleczki ze smyczką, które wyglądają na niej bardzo sympatycznie :D Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Bewarka']Ależ rozmiar nie ma znaczenia (podobno)...:lol: Szczerze myślałam, że o róż chodzi, te szeleczki ze smyczką, które wyglądają na niej bardzo sympatycznie :D to mniej - Mumin tez w rozowym rogzie lazi :evil_lol: ale ma 65 cm w klebie wiec TZ pasuje :cool1: Quote
gops Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 a u mnie jest tak ze jak ja cos kupuje to napewno nie rozowe, jakos nie przepadam ale jak brat kupuje cos psu to tylko rozowe i nie idze wytlumaczyc ze juz ma :lol: zastanawiam sie nad rogzem z gumowa naszywka , czy ta naszywka po dluzszym uzytkowaniu nie zejdize? Quote
Kashdog Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Widzieliście gdzieś może obroże w ten wzór? http://www.krakvet.pl/rogz-smycz-16mm-140cm-rozmiar-scooter-hl12-kolor-p-11778.html Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 gops napisał(a): zastanawiam sie nad rogzem z gumowa naszywka , czy ta naszywka po dluzszym uzytkowaniu nie zejdize? mam cos takiego dla suki - dziala ok, kapane moczone Quote
WeronikaM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/874/s4023239.jpg ślicznie :multi::multi: Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='WeronikaM']http://img11.imageshack.us/img11/874/s4023239.jpg ślicznie :multi::multi: karabinek potezny jest w tej Sce ;) chyba na M jest taki sam co? Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 diabelkowa napisał(a):GB biedny TZ ... :evil_lol: spoko, podzielilismy sie, on chodzi ze smoczyca ja z chomikiem :diabloti: Quote
Cavy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Kashdog']Widzieliście gdzieś może obroże w ten wzór? http://www.krakvet.pl/rogz-smycz-16mm-140cm-rozmiar-scooter-hl12-kolor-p-11778.html U mnie w zoologicznym jest takich pełno. :lol: A tak powaznie, to z tego co wiem, to na kuchni pupila są. ;) Quote
Illusion Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Madzik93 napisał(a):Ja osobiście nie mam ale podoba mi sie :) Magda25 napisał(a):Czaiłam sie kiedyś nie ten wzór, ale potem pomyślałam że za jasny na jesień-zimę i szybko sie zniszczy. Podoba mi sie. Taki mało popularny :cool3: Dzięki ;). Generalnie to ten wzorek w sumie szczególnie mi się nie podobał, dzisiaj jakoś wpadł mi w oko i nie wiem co z tym fantem zrobić :evil_lol:. GameBoy napisał(a):karabinek potezny jest w tej Sce ;) chyba na M jest taki sam co? Jeśli dobrze pamiętam, to w S karabińczyk jest mniejszy niż w M ;). Quote
Infortune. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 RCookie napisał(a):Dzięki ;). Generalnie to ten wzorek w sumie szczególnie mi się nie podobał, dzisiaj jakoś wpadł mi w oko i nie wiem co z tym fantem zrobić :evil_lol:. Nie ma innego wyjścia-trzeba kupić. :diabloti: Mnie na szczęście wzorek średnio się podoba, ale już jakiś czas chodzi za mną pomarańcz z odblaskiem... :lol: Quote
gops Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 GameBoy napisał(a):mam cos takiego dla suki - dziala ok, kapane moczone to jak Mumin przetestowala to kupie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 gops napisał(a):to jak Mumin przetestowala to kupie :evil_lol: moja latem w tym plywala codziennie - super sprawa naprawde szczegolnie szybko schnie w porownianiu z tymi, na ktore jest naszyta tasma kolorowa lekkie sa, nic nie blaknie, troche sie rozciaga ale nitka tez mi sie rozciaga, miekkie i lekkie tez wiec ;) niestety nie zrobie Ci fot, schowane juz z letnimi rzeczami w szafie na gorze Quote
Hawanka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kochani a mi jakie szeleczki polecicie dla Fafcia nie mam pomysłu ani na kolor ani na model :oops::eviltong: A oto Fafik : Quote
gops Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 GameBoy napisał(a):moja latem w tym plywala codziennie - super sprawa naprawde szczegolnie szybko schnie w porownianiu z tymi, na ktore jest naszyta tasma kolorowa lekkie sa, nic nie blaknie, troche sie rozciaga ale nitka tez mi sie rozciaga, miekkie i lekkie tez wiec ;) niestety nie zrobie Ci fot, schowane juz z letnimi rzeczami w szafie na gorze okey nie trzeba damy rade jakos :lol: mialam kiedys ta obroze ale Mke i suka wyrosla bardzo szybko wiec tak naprawde nie zdazylam sparwdzic jak sie spisuje teraz moze kupie zamiast rogza z nitka to ta z naszywka albo dwie , zobaczymy jaka cena ;) Quote
Migori Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 GameBoy, co TŻ chce od tej kreacji. Maleństwo wygląda olśniewająco i zabójczo ;) Faktycznie karabińczyk taki duży sie wydaje. Cookie... kup ;) Zobaczę, jak wygląda w realu na Tosi i może też sie skuszę ;) Quote
Illusion Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Infortune.']Nie ma innego wyjścia-trzeba kupić. :diabloti: Mnie na szczęście wzorek średnio się podoba, ale już jakiś czas chodzi za mną pomarańcz z odblaskiem... :lol: Postanowiłam, że jeszcze o nim pomyślę, a najpierw kupię inne rzeczy, które wcześniej planowałam :). [quote name='Magda25'] Cookie... kup ;) Zobaczę, jak wygląda w realu na Tosi i może też sie skuszę ;) No wiesz co? Mój pies ma być królikiem doświadczalnym? :evil_lol: W sumie na tym psie wygląda całkiem fajnie :razz: http://farm1.static.flickr.com/103/267434877_bdfe71fe47.jpg?v=0 Quote
Migori Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='RCookie'] No wiesz co? Mój pies ma być królikiem doświadczalnym? :evil_lol: W sumie na tym psie wygląda całkiem fajnie :razz: http://farm1.static.flickr.com/103/267434877_bdfe71fe47.jpg?v=0 No tak jakby :p No właśnie. Ciekawie wygląda... na tyle ciekawie, że sprawdzić trzeba:lol: Quote
& Gloria & Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='RCookie']W sumie na tym psie wygląda całkiem fajnie :razz: http://farm1.static.flickr.com/103/267434877_bdfe71fe47.jpg?v=0 Też chciałam dla mojego ten wzór, jest śliczny:loveu: Jednak zdecydowałam się na puppy love od Gops:cool3: Quote
gops Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 & Gloria & napisał(a):Też chciałam dla mojego ten wzór, jest śliczny:loveu: Jednak zdecydowałam się na puppy love od Gops:cool3: aaaaaaaa :diabloti: to ta slicznosc w avatarze? :loveu: jakie to malenkie Quote
& Gloria & Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 gops napisał(a):aaaaaaaa :diabloti: to ta slicznosc w avatarze? :loveu: jakie to malenkie To to jest Grani :loveu: Mój około 16letni, nowy członek rodziny:cool3: Quote
lolsferros Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Hawanka']Nikt nie chce mi doradziĆ....:placz: Ja proponuje takie kolorki jak na tych obrożach,czerwone łapki i w czerwieni labirynt,żywe kolory i widoczne na takim piesku. Jakość zdjęć jest kiepska,te kolory są żywe i wyraźne. Quote
Recommended Posts