Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bewarka napisał(a):
To źle, bo wygląda prześlicznie wg mnie...:loveu:

wg mnie jest bardzo dobrze, bo przynajmniej ja widac
ale ona ma 15 cm w klebie a on 186 cm wzrostu :cool1:

Posted

Ależ rozmiar nie ma znaczenia (podobno)...:lol: Szczerze myślałam, że o róż chodzi, te szeleczki ze smyczką, które wyglądają na niej bardzo sympatycznie :D

Posted

[quote name='Bewarka']Ależ rozmiar nie ma znaczenia (podobno)...:lol: Szczerze myślałam, że o róż chodzi, te szeleczki ze smyczką, które wyglądają na niej bardzo sympatycznie :D

to mniej - Mumin tez w rozowym rogzie lazi :evil_lol: ale ma 65 cm w klebie wiec TZ pasuje :cool1:

Posted

a u mnie jest tak ze jak ja cos kupuje to napewno nie rozowe, jakos nie przepadam
ale jak brat kupuje cos psu to tylko rozowe i nie idze wytlumaczyc ze juz ma :lol:

zastanawiam sie nad rogzem z gumowa naszywka , czy ta naszywka po dluzszym uzytkowaniu nie zejdize?

Posted

Madzik93 napisał(a):
Ja osobiście nie mam ale podoba mi sie :)

Magda25 napisał(a):
Czaiłam sie kiedyś nie ten wzór, ale potem pomyślałam że za jasny na jesień-zimę i szybko sie zniszczy. Podoba mi sie. Taki mało popularny :cool3:

Dzięki ;).
Generalnie to ten wzorek w sumie szczególnie mi się nie podobał, dzisiaj jakoś wpadł mi w oko i nie wiem co z tym fantem zrobić :evil_lol:.

GameBoy napisał(a):
karabinek potezny jest w tej Sce ;) chyba na M jest taki sam co?

Jeśli dobrze pamiętam, to w S karabińczyk jest mniejszy niż w M ;).

Posted

RCookie napisał(a):
Dzięki ;).
Generalnie to ten wzorek w sumie szczególnie mi się nie podobał, dzisiaj jakoś wpadł mi w oko i nie wiem co z tym fantem zrobić :evil_lol:.

Nie ma innego wyjścia-trzeba kupić. :diabloti:
Mnie na szczęście wzorek średnio się podoba, ale już jakiś czas chodzi za mną pomarańcz z odblaskiem... :lol:

Posted

gops napisał(a):
to jak Mumin przetestowala to kupie :evil_lol:

moja latem w tym plywala codziennie - super sprawa naprawde
szczegolnie szybko schnie w porownianiu z tymi, na ktore jest naszyta tasma kolorowa
lekkie sa, nic nie blaknie, troche sie rozciaga ale nitka tez mi sie rozciaga, miekkie i lekkie tez wiec ;)

niestety nie zrobie Ci fot, schowane juz z letnimi rzeczami w szafie na gorze

Posted

GameBoy napisał(a):
moja latem w tym plywala codziennie - super sprawa naprawde
szczegolnie szybko schnie w porownianiu z tymi, na ktore jest naszyta tasma kolorowa
lekkie sa, nic nie blaknie, troche sie rozciaga ale nitka tez mi sie rozciaga, miekkie i lekkie tez wiec ;)

niestety nie zrobie Ci fot, schowane juz z letnimi rzeczami w szafie na gorze

okey nie trzeba damy rade jakos :lol:
mialam kiedys ta obroze ale Mke i suka wyrosla bardzo szybko wiec tak naprawde nie zdazylam sparwdzic jak sie spisuje
teraz moze kupie zamiast rogza z nitka to ta z naszywka albo dwie , zobaczymy jaka cena ;)

Posted

GameBoy, co TŻ chce od tej kreacji. Maleństwo wygląda olśniewająco i zabójczo ;)
Faktycznie karabińczyk taki duży sie wydaje.

Cookie... kup ;) Zobaczę, jak wygląda w realu na Tosi i może też sie skuszę ;)

Posted

[quote name='Infortune.']Nie ma innego wyjścia-trzeba kupić. :diabloti:
Mnie na szczęście wzorek średnio się podoba, ale już jakiś czas chodzi za mną pomarańcz z odblaskiem... :lol:

Postanowiłam, że jeszcze o nim pomyślę, a najpierw kupię inne rzeczy, które wcześniej planowałam :).

[quote name='Magda25']
Cookie... kup ;) Zobaczę, jak wygląda w realu na Tosi i może też sie skuszę ;)

No wiesz co? Mój pies ma być królikiem doświadczalnym? :evil_lol:

W sumie na tym psie wygląda całkiem fajnie :razz:
http://farm1.static.flickr.com/103/267434877_bdfe71fe47.jpg?v=0

Posted

& Gloria & napisał(a):
Też chciałam dla mojego ten wzór, jest śliczny:loveu: Jednak zdecydowałam się na puppy love od Gops:cool3:

aaaaaaaa :diabloti:
to ta slicznosc w avatarze? :loveu:
jakie to malenkie

Posted

[quote name='Hawanka']Nikt nie chce mi doradziĆ....:placz:
Ja proponuje takie kolorki jak na tych obrożach,czerwone łapki i w czerwieni labirynt,żywe kolory i widoczne na takim piesku.
Jakość zdjęć jest kiepska,te kolory są żywe i wyraźne.