Marta_Ares Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zaległe nowości:diabloti: obroża 50mm szelki 40mm Quote
Amber Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Szele boskie... Zazdrościłabym bardziej gdybym nie miała podobnych ;) Quote
cockermaister Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 My się pochwalimy taką obrożą: obroża już stara,ale tak jakoś nie było okazji zrobić fotki :oops: Quote
NightQueen Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Marta więcej takich zdjęć do reklamy, bo rzeczy się fajnie prezentują :cool3::evil_lol: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08759.jpg boski kolor :loveu: Quote
fiszboneq Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Marta_Ares']zaległe nowości:diabloti: obroża 50mm szelki 40mm super komplet już nie mogę się doczekać przesyłki :) Quote
Tepes Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Marta fioletowy komplet super:loveu::loveu: Bon w rogzie Quote
Paulix Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 psyja napisał(a):Paulix a to nie L przypadkiem?:eviltong: rzuciła mi się w oczy czarna rogzowa metka Onomato-Peja napisał(a):To Lka na pewno, nie tylko metka ale i kółka jak w L ;) LOL! Jednak 2 cm! Kupowałam jako M-kę :P Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ten rogz błękitny ma fajny odcień, już Mayke w takim widze......:diabloti: dzisiaj będę miała kilka rogzów na sprzedaż (później zdjęcie dam) L-k i 2 m-ki:cool3: kolejne, zaległe nowości:evil_lol: Quote
Yuveza Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tak fajny ten błękit:loveu: A czekam na zdjęcia rogzów:D może coś ciekawego będzie :diabloti: Quote
Asia&Kleo Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Marta_Ares, widać, że szelki bardzo precyzyjnie wykonane, a taśma w meandry boska:loveu: I wszystko żółte, w jednym z moich ulubionych kolorów:) Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08759.jpg świetny odcień, jak el perro ;) Taśma ta sama, jakbym miała kiedys jakies niepotrzebne 60zł to chyba się nad nimi zastanowię. ;) Doszła obroża z dogstyle, ładnie zszyta a okucia cholernie mocne, jak na krowe a nie pieska, świetnej jakości. Kolory przekłamane, ale nie potrafię zrobić innego zdj przy kompletnym braku słońca. ;) 45mm ale z pojedynczej taśmy wygląda na węższe od 4cm z podwójnej. :D Metheora - śmiesznie wygląda mały pies w takich szelkach, ale niewątpliwie muszą być bardzo wygodne. ;) Quote
sonia&me Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Witam wszystkich.Szukam smyczy automatycznej 8m,sucz waży niecałe 40kg ale jest silna i zastanawiam się czy nie lepiej kupić takiej na 50?Możecie polecić coś przystępnej cenie?Firma jest mi raczej obojętna.A może ktoś chciałby sie pozbyć?:cool3: Nie interesuje mnie wygląd zewnętrzny,może być używana,obdrapane pudełko, byleby mechanizm był sprawny.Jeśli ktoś miałby na sprzedaż 5-cio metrową również byłabym zainteresowana.;) Pozdrawiam Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 sonia&me napisał(a):Witam wszystkich.Szukam smyczy automatycznej 8m,sucz waży niecałe 40kg ale jest silna i zastanawiam się czy nie lepiej kupić takiej na 50?Możecie polecić coś przystępnej cenie?Firma jest mi raczej obojętna.A może ktoś chciałby sie pozbyć?:cool3: Nie interesuje mnie wygląd zewnętrzny,może być używana,obdrapane pudełko, byleby mechanizm był sprawny.Jeśli ktoś miałby na sprzedaż 5-cio metrową również byłabym zainteresowana.;) Pozdrawiam Tylko i wyłącznie flexi do 50kg ;) Quote
sonia&me Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A jak z trwałością?Słyszałam o tych smyczach jednak nigdy nie trzymałam w ręce;) do tej pory miałam SymPlast do 40kg bodajże,suńka zobaczyła kotka..i smycz skończyła żywot:evil_lol: także jeśli już wydam te pieniądze to na coś porządnego. P.S.Kotek żyje ma się dobrze:p Quote
anka11 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Marchewkowy'] https://lh5.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZC8-w8RfWI/AAAAAAAAEEw/BVYNH24oozw/DSC_0061.JPG a co to - to w łapki? trzecią od lewej widziałam wczoraj w sklepie zoologicznym ok.2/3m za 60 złotych, a wiem, że Tz Marty też takie robi. Onomato-Peja, podoba mi się ta obroża :) i faktycznie nie wygląda na 4.5cm! Quote
Migori Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 sonia&me napisał(a):A jak z trwałością?Słyszałam o tych smyczach jednak nigdy nie trzymałam w ręce;) do tej pory miałam SymPlast do 40kg bodajże,suńka zobaczyła kotka..i smycz skończyła żywot:evil_lol: także jeśli już wydam te pieniądze to na coś porządnego. P.S.Kotek żyje ma się dobrze:p Mam flexi 8m do 50kg taśmę od roku dla 30kg. Sprawuje sie wyśmienicie. Quote
Lucky. Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 czuję się uzależniona, kupiłam lupine na allegro ... Quote
Kasi i Lena Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Lucky. napisał(a):czuję się uzależniona, kupiłam lupine na allegro ... Jaki wzorek? pochwal się:) Quote
Lucky. Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Jaki wzorek? pochwal się:) Ten co Wy macie - tickled pink :) Jestem ciekawa jak będzie na M wyglądał :P Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 część zdjęć które dostałam od fiszboneq , dziękuje za zdjęcia, przepiękny model:loveu: :loveu: :loveu: nie mogłam sie zdecydowac które, więc wstawiam większość tych co dostałam:evil_lol: Quote
fiszboneq Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dziękuję za wstawienie zdjęć :D komplet super, przepięknie wykonany! a ludzie na ulicy to aż się oglądali za nami :) a gratis też super-następny komplet chyba będzie błękitny :D Quote
Marchewkowy Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Marta te http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08759.jpg fioletowe szele boskie!!!! [quote name='anka11']a co to - to w łapki? trzecią od lewej widziałam wczoraj w sklepie zoologicznym ok.2/3m za 60 złotych, a wiem, że Tz Marty też takie robi. Onomato-Peja, podoba mi się ta obroża :) i faktycznie nie wygląda na 4.5cm! łapki to Red dingo ;) Ja mam ABS'a z Dogstyle i bardzo fajna wygodna, smyczka. Quote
Recommended Posts