Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zaba14']miya w pitmanie ;)

http://img854.imageshack.us/img854/909/miska.jpg

Cudownie jej w nim :) W ogóle śliczne zdjęcie!

[quote name='Marta_Ares']szele stare, ale podszyte eko-skórką:razz:

]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC08250.jpg

[]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC08227.jpg

[]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC08226.jpg

Super wygląda z podszyciem Eko :)

Posted

psyja napisał(a):
słyszałam że nie warto kupować od tego użytkownika który wystawił hiltony na allegro, ponoć nigdy niczego nie mają z rzeczy które wystawiają i później są problemy.
wiem bo byłam gotowa nawet stamtąd zamówić:eviltong:

A to dziękuje za informacje - miałam wlasnie u tej osoby zamawiac komplet ;)

Posted

toyota i fishboneq dzięki za opinie

moim zdaniem jednakowe szerokości wygladają lepiej, ale tak też ujdzie;) byłam ciekawa co Wy o tym myślicie. wzięłam rozmiar mniejszą smycz bo po prostu wole wąskie smycze. są dla mnie duuużo wygodniejsze, teraz nie wyobrażam sobie mieć smyczy grubszej niż 12mm, a w hiltonie ten większy rozmiar to aż 15mm

Posted

ja mam wiekszosc obrozy 25mm, ale smyczy w takiej szerokosci to jak na spacery z krowa ;) mialam 2 smycze 25mm i od razu sie ich pozbylam. A co jesli jakis pies nosi 35 czy 40mm? Taka smycz to juz chyba na slonia ;)

Posted

[quote name='kasia_1982']ja mam wiekszosc obrozy 25mm, ale smyczy w takiej szerokosci to jak na spacery z krowa ;)

No wypraszam sobie ;) Moja psica z żadnej strony nie przypomina krowy. Jak dla mnie jest 'malutka' :)

My mamy tylko 2,5 cm. smycze - głównie z uwagi na bardzo solidne karabińczyki.

Posted

właśnie kupiłam obrożę Mac Leather niebieską :cool3: Jest idealna :loveu:!!!
Zdjęcia zrobię na psie jak będzie ładniejsza pogoda. Od razu zrobię też obiecane (jeszcze przed świętami...) zdjęcia obroży i smyczy RD. Może jutro.

Posted

[quote name='deer_1987']Mnie sie podoba w czerwonym, a Wam? (jedno zdjecie na szybko, na dwor na kurte ma inne szelki to kiedys zrobie inne ladniejsze na dworzu)

Bardzo mi się podoba.

Posted

Coffee&Nera napisał(a):
Gdzie znalazlas ten komplet Hiltona? Poszukuje go od kilku miesiecy a potrzebny mi on dość szybko? W internecie kupilas?

W Wawie w Realu kupiłam dziś taką obróżkę zieloną. Smyczy nie kupiłam, bo za szeroka (2 cm) dla małej i za masywny karabińczyk. Obroża ma 1,5 cm szer, nota bene i tak Zuźka do niej musi dorosnąć jeszcze. Obróżka całe 3,69 pln :lol:

Posted

[quote name='psyja']a są fotki, są;) co prawda niezbyt piękne bo na szczurze inaczej się nie da zrobić aaaale...

cyrkonie (normalnie nie przepadam, ale ta obróżka mi się spodobała)

mój wyczekiwany od kilku miesięcy Hilton:loveu: już nawet przestałam wierzyć że gdziekolwiek jeszcze dostanę taki komplecik!

i razem

[SIZE="1"]ps czy smycz rozmiar mniejsza od obroży jest strasznym faux pas...?:diabloti:

Hej, Twoja smyczka na zdjęciu wygląda na węższą niż ta co widziałam 2 cm!

Posted

psyja napisał(a):
smyczka ma 1cm;)

o matkosz! to może ja kupię tę 2 cm i się wymienimy?:evil_lol: Czy Ty taka właśnie chcesz 1 cm? Dla mnie tamta zdecydowanie za szeroka, za duży karabińczyk. No ale Zuźka waży mniej niż 5 kg.

Posted

murakami napisał(a):
o matkosz! to może ja kupię tę 2 cm i się wymienimy?:evil_lol: Czy Ty taka właśnie chcesz 1 cm? Dla mnie tamta zdecydowanie za szeroka, za duży karabińczyk. No ale Zuźka waży mniej niż 5 kg.

chciałam koniecznie 1cm ale jak zobaczyłam 1.5 to chyba jednak wole 1.5. na 15mm chętnie się zamienię;) moja mysz też waży niecałe 5kg (około 4.8 ) i rzeczywiście, nie wyobrażam go sobie na smyczy 2cm

Posted

psyja napisał(a):
chciałam koniecznie 1cm ale jak zobaczyłam 1.5 to chyba jednak wole 1.5. na 15mm chętnie się zamienię;) moja mysz też waży niecałe 5kg (około 4.8 ) i rzeczywiście, nie wyobrażam go sobie na smyczy 2cm

Wiesz co, ja nie wiem, wydaje mi się, że tamta, którą dziś widziałam była szersza od obróżki, a obróżka ma 1,5 cm. Sprawdzę jak będę następnym razem. Może jutro. Nurrrtuje mnie to !:???: Aż trzy rodzaje szerokości by mieli?

Posted

IMHO na małym psie lepiej wygląda węższa smycz przy szerszej obroży. Dla moich jamniczek celowo kupiłam obroże rogza Mki (rozmiarowo), a smycze eSki i wygląda super to... a smycz jest dłuższa i tańsza :grins:

@gops

Śliczne szelki, ekstra wzorek :). A ja nadal czekam na swoje :bigcry:

Posted

ma ktoś na sprzedać dławik srebrny dla psa niedrogo, rozmiar 45cm? potrzebny mi do adresówki, albo ewentualnie mogę się wymienić 50cm na 45 cm :-)