psyja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Avaloth']http://www.juliannag.sklepna5.pl/pokaz_podkat.php?idkat=15&str=2 myślałam o tych, ale można poszukać jeszcze jakieś inne xd EDIT http://petitejuliette.pl/Tasmy_ozdobne-k21-0-3-price_rev.html ode mnie też masz pw Quote
Kasia&Mela Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bardzo jej do pyszczka :loveu:jaka to szerokość? Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 szele stare, ale podszyte eko-skórką:razz: Quote
Amber Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Śliczne szele, ja zamówiłam u Twojego TŻa guardy też podbite ekoskórką, już nie mogę się doczekać aż przyjdą :cool3: Quote
justek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 nasz activdog pikarzyki, czerwona taśma, zielony neonkowy polarek, szerokość 2,2mm wykonanie super:-) mięciutka i miła dla psiaka oraz lekka. jestem bardzo zadowolona i zamówię już wkrótce kolejne:-) Quote
Asia&Kleo Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Okamia napisał(a):Czy ta ekoskórka nie wyciera sierści?? Nie. ekoskóra zupełnie nie niszczy sierści- nie wyciera, jest gładka i włosy się do niej nie czepiają Mamy od Tzta szelki guardy podszyte skórką, wklejałam już zdjęcia:) Quote
Okamia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Asia&Luna napisał(a):Nie. ekoskóra zupełnie nie niszczy sierści- nie wyciera, jest gładka i włosy się do niej nie czepiają Mamy od Tzta szelki guardy podszyte skórką, wklejałam już zdjęcia:) Dzięki za odpowiedz :P Zdjęcia widziałam właśnie... Ogólnie zastanawiam się nad czymś dla huszczycy i dlatego pytam ;) Quote
Talucha Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 My mamy podszyte eko-skórką i sprawują się świetnie, nie niszczą sierści wcale ;) Quote
Onomato-Peja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja mam obawy, że eko skórka będzie grzać w upały. Cholernie się napalałam na szelki z eko skórką, ale jednak stwierdziłam, że po pierwsze może właśnie grzać a po drugie Rasta w szelkach wygląda jak ostatnia łajza. Jej to bez różnicy szelki czy obroża, bo i tak to i to ma szerokie. A no właśnie, czekamy na obrożę :loveu: Quote
Asia&Kleo Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Onomato-Peja napisał(a):Ja mam obawy, że eko skórka będzie grzać w upały. Cholernie się napalałam na szelki z eko skórką, ale jednak stwierdziłam, że po pierwsze może właśnie grzać a po drugie Rasta w szelkach wygląda jak ostatnia łajza Sądzę, że nie będzie problemu związanego z tym, że podszycie ze skórki będzie grzało w letnie upały; zależy również od tego, czy skórka ta ma być naszyta bezpośrednio na taśmę czy wypełniona gąbką. Co innego obroże bądź szelki z polarkiem, bo te to na pewno nie nadają się na upały Quote
Yuveza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A ja kupiłam Dotce szelki i smycz:bigcool::bigcool: jak zrobię fotki to wstawię;) [SIZE="1"]a później doszłam do wniosku że wydałam kasę na akcesoria dla psa:roflt: Quote
psyja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a do mojej kolekcji dołączyły kolejne 2 obróżki i smycz:D przestałam już liczyć które to..........:roll: chyba pora zacząć się leczyć??? ten wątek zdecydowanie w tym nie pomaga! Quote
Agnes Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Onomato-Peja napisał(a):Ja mam obawy, że eko skórka będzie grzać w upały. Cholernie się napalałam na szelki z eko skórką, ale jednak stwierdziłam, że po pierwsze może właśnie grzać a po drugie Rasta w szelkach wygląda jak ostatnia łajza. no to zalezy, bo moja szelki ma tak dopasowane, ze ten pasek z ekoskorka jest dosc luzno, wiec nie ma szans, zeby to krzywde zrobilo. Quote
catie Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='westie_justa']A ja kupiłam Dotce szelki i smycz:bigcool::bigcool: jak zrobię fotki to wstawię;) [SIZE="1"]a później doszłam do wniosku że wydałam kasę na akcesoria dla psa:roflt: jakie szelki i smycz ? jaki kolor ? :) Quote
Migori Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Muszę pochwalić Tanię i ActivDog. Zapytałam czy może skrócić pasek zaciskowy w naszej obroży activdog - żaden problem, poprawki free, wykonane błyskawicznie i tak jak chciałam. Solidna firma. ps. Zapraszam do mojego ślicznego fioletowego banerka w podpisie. Quote
psyja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Voute']psyja zrób fotki ;) a są fotki, są;) co prawda niezbyt piękne bo na szczurze inaczej się nie da zrobić aaaale... cyrkonie (normalnie nie przepadam, ale ta obróżka mi się spodobała) mój wyczekiwany od kilku miesięcy Hilton:loveu: już nawet przestałam wierzyć że gdziekolwiek jeszcze dostanę taki komplecik! i razem [SIZE="1"]ps czy smycz rozmiar mniejsza od obroży jest strasznym faux pas...?:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Gdzie znalazlas ten komplet Hiltona? Poszukuje go od kilku miesiecy a potrzebny mi on dość szybko? W internecie kupilas? Quote
psyja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 znalazłam stacjonarny sklep gdzie wisiała smycz inn hiltona, spytałam o ten komplet i kobietka powiedziała że może mi zamówić. no i zamówiła:loveu: trwało to ze 2 tygodnie ale jest! a też szukałam baardzo długo Quote
Coffee&Nera Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Na allegro widzialam jednak bardzo droga przesylka za niego a w żadnym stacjonarnym go nie widzialam Quote
psyja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 słyszałam że nie warto kupować od tego użytkownika który wystawił hiltony na allegro, ponoć nigdy niczego nie mają z rzeczy które wystawiają i później są problemy. wiem bo byłam gotowa nawet stamtąd zamówić:eviltong: Quote
toyota Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Smycz węższa od obroży wygląda równie dobrze jak te same szerokości. Ja np. zakładając obrożę 40 mm podhalanowi zupełnie nie widzę powodu, abym miała taką grubaśną smycz do kompletu. Quote
Recommended Posts