Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
Czerwone! Na czarnym psie będą bardzo ładnie wyglądać

Buszki napisał(a):
Też uważam,że dla Niuni czerwone :).

Myslalam czarne czy czerwone ale wybralam czerwone :loveu: bo jak do 12 zamowilam to jutro juz bede miala :multi:

Posted

co wziąć dla tego pana z activdoga?
ptaszki, kalejdoskop, sowy, motylki czy orient?
no i lepiej będzie na takiej malej szyjce wyglądała obróżka za klips czy na sprzączkę? podobają mi się pół zaciski ale chyba nie bardzo na jego 17 cm szyjkę:-(

ja bym wzięła dla niego obrożkę na klips
ptaszki albo orient
ale niech wypowiedzą się prawdziwi znawcy obróżek, ja się nie znam :eviltong:

Posted

[quote name='Yorkomanka']co wziąć dla tego pana z activdoga?
ptaszki, kalejdoskop, sowy, motylki czy orient?
no i lepiej będzie na takiej malej szyjce wyglądała obróżka za klips czy na sprzączkę? podobają mi się pół zaciski ale chyba nie bardzo na jego 17 cm szyjkę:-(

znam właścicielkę york'a, która dla swojego psiaka zamawia zaciskowe z activdoga - w zakładce użytkownicy szukaj psiaka o imieniu TOREK/TORO. on nosi materiałowe nie wiem czy to zacisk czy półzacisk ale się sprawdzają.Strasznie podoba mi się zestawienie piłkarzyków, czerwonej taśmy i zielonego neonkowego polarku. Mam taki dla mojej niuńki, wczoraj doszły. Jak już zrobię zdjęcie to wstawię.

Posted

Avaloth napisał(a):
Czy ktoś poza mną byłby chętny na zamówienie tasiemek ozdobnych na obroże/szelki i wysłanie ich do Marty ?

A jakie tasiemki masz na myśli? :)

Posted

[quote name='murakami']Dla Aresa szachownica a dla Maylo zielona, albo... też szachownica!:lol:

[quote name='evel']Może te: http://images43.fotosik.pl/742/44b6c2e11ffd5ed8.jpg i http://images43.fotosik.pl/742/36ca4a2f135e6419.jpg ? ;-)

[quote name='Talucha']Ja bym chyba takie wzięła ;-)

[quote name='Avaloth']

Marta wg. mnie dla Mayla zdecydowanie żółta w łapki, ewentualnie czarno-pomarańczowa w te fale czy co to jest xd
A dla Aresa sama nie wiem.. szachownicę może.

Wielkie dzięki za pomoc:loveu: :loveu:
dla Aresa raczej na pewno będzie szachownica + ruda skórka(mam nadzieje ze dotrze jutro kurier z taśmami:diabloti:)

dla Maylo zastanawiam się właśnie nad łapkami i tymi zielonymi znakami:roll:

Posted

a ja bym wybrała zielone bardzo łądnie się odznaczają a żółtego, brązu.... jest dużo bierz zieloną, ale zrobisz jak Ci tam będzie pasowało:lol:

Posted

CUUUDOOOWWWNNNEEE!!!!!!! jeja chyba zacznę szyć obroże (a raczej moja mama) :D choć z drugiej strony.... a to Marcie można wysłać taśmy i ona uszyje z tymi?