Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia&Luna']
Kasia_1982, rogz zmniejszony na maszynie przez moją mamę.

ja nie mam tak dobrze i musze sama zmniejszać ręcznie. A efekty niestety tragiczne ;) mam dwie lewe ręce do takich 'prac' ;)
dlatego pierwszy raz kupiłam 20mm - na spróbowanie - póżniej dam zdjecie do oceny jak wygląda 20mm na stffiku

Posted

http://dogstyle.republika.pl/296.jpg
Czyj to pies?:evil_lol:

Zastanawiałam się nad tymi szelkami, albo norweskimi. Nie wiem, które lepsze, przy psie, który się zapiera i nie chce iść i czasami wyszarpuje gdzieś. W norweskich podoba mi się to ucho do podtrzymania oraz możliwość przypięcia czegoś do ciągnięcia, ale nie wiem czy by z nich nie wyszedł.

Czekam cały czas, aż Angi zrobi ten przelew, czekamy na obrożę i smyczkę.:p

W Katowicach może być drogo? Bo może tam się rozejrzę za jakimiś szelkami, to od razu matka zobaczy jak one wyglądają;)

Bo za kolejne zakupy, o których nie wie, chyba mnie zatłucze:lol:
Musiałabym pozbyć się dotychczasowych szelek:
http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6224.jpg

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Dzięki. ;)
Jednak Lastuch to Przy Raszpli i jej 80+ w klacie mikrusek ;)
czyli pewnie na nią koło 45zł, jest się nad czym zastanowić. :D[/QUOTE]

Ja tez nie pamiętam, bo kupowałam z szelkami również inne rzeczy, ale wydaje mi się właśnie, że ok. 40zł

Posted

[quote name='Naklejka']http://dogstyle.republika.pl/296.jpg
Czyj to pies?:evil_lol:

Zastanawiałam się nad tymi szelkami, albo norweskimi. Nie wiem, które lepsze, przy psie, który się zapiera i nie chce iść i czasami wyszarpuje gdzieś. W norweskich podoba mi się to ucho do podtrzymania oraz możliwość przypięcia czegoś do ciągnięcia, ale nie wiem czy by z nich nie wyszedł.

Czekam cały czas, aż Angi zrobi ten przelew, czekamy na obrożę i smyczkę.:p

W Katowicach może być drogo? Bo może tam się rozejrzę za jakimiś szelkami, to od razu matka zobaczy jak one wyglądają;)

Bo za kolejne zakupy, o których nie wie, chyba mnie zatłucze:lol:
Musiałabym pozbyć się dotychczasowych szelek:
http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6224.jpg

pies mój ;)

dla psa który robi osiołka chyba bardziej norweskie

Posted

[quote name='Onomato-Peja']pies mój ;)

dla psa który robi osiołka chyba bardziej norweskie[/QUOTE]
No nie wiem, moja właśnie jest taką "oślicą" i z norweskich wychodzi jej sie najłatwiej. Guardy jedynie trzymają sie tam gdzie powinny, pomimo tego co suka wyczynia.

Posted

za smycz nic nie dałam ;)
wziełam ze sobą smycz niebieską XL-ke i po prostu zapytałam się czy da rade wymienić na L-ke. Smycz była nowa więc sprzedawca się zgodził. A że nie miał L-ki niebieskiej wziełam tę jasno-błękitną. I obroże do kompletu ;) a za nią w przeliczeniu wyszło 46zł (10 funtów)
Ceny wszędzie były podobne - w przeliczeniu tylko troche droższe niż w Polsce, porównując do sklepów angielskich - takie same /moze troche tansze - zalezy od sklepu
A ten niebieski jest śliczny - nie potrafie ując na zdjęciu jego dokładnej barwy...

Posted

Onomato-Peja, dobrze mi się zdawało!:p szele świetne, chciałam takie same, ale niebieskie:eviltong:

Migori, dzięki za pomoc, młody też niezłe rzeczy wyczynia:lol: To może za jakiś czas kupię guardy, ale za zgodą rodziców może:lol:

Posted

dzieki;) a ja dalej jestem w szoku ile tego tam bylo ;) kazda smycz w 2 dlugosciach plus przepinane, obroze, szelki ;) to bylo jak niebo dla maniaka psich akcesorii ;)
zdjecia jak pies wstanie - spi na nowym poslaniu - pierwszy raz nie na łóżku ;)

Posted

sator_k, według mnie idealnie leżą ;) co to za szerokość?
przymierzam się do zakupu i się głowie jaka szerokość dla boksera będzie odpowiednia ;/ bleh.

Posted

Pasek z przodu ma 5cm.

No własnie na zdjęciu dobrze wygladają, jednak w rzeczywistości są o jakies 1,5cm za duże. ;)
Pod przedni pasek mieści mi się cała ręka i jeszcze trochę ;)
A w ruchu troszkę odstają.

Mam dwie sztuki norwegów. Rozmiar najlepszy dla Satora to ten po środku, więc musze jeszcze jedne kupić chyba:diabloti: