kasia_1982 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Asia&Luna'] Kasia_1982, rogz zmniejszony na maszynie przez moją mamę. ja nie mam tak dobrze i musze sama zmniejszać ręcznie. A efekty niestety tragiczne ;) mam dwie lewe ręce do takich 'prac' ;) dlatego pierwszy raz kupiłam 20mm - na spróbowanie - póżniej dam zdjecie do oceny jak wygląda 20mm na stffiku Quote
Naklejka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://dogstyle.republika.pl/296.jpg Czyj to pies?:evil_lol: Zastanawiałam się nad tymi szelkami, albo norweskimi. Nie wiem, które lepsze, przy psie, który się zapiera i nie chce iść i czasami wyszarpuje gdzieś. W norweskich podoba mi się to ucho do podtrzymania oraz możliwość przypięcia czegoś do ciągnięcia, ale nie wiem czy by z nich nie wyszedł. Czekam cały czas, aż Angi zrobi ten przelew, czekamy na obrożę i smyczkę.:p W Katowicach może być drogo? Bo może tam się rozejrzę za jakimiś szelkami, to od razu matka zobaczy jak one wyglądają;) Bo za kolejne zakupy, o których nie wie, chyba mnie zatłucze:lol: Musiałabym pozbyć się dotychczasowych szelek: http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6224.jpg Quote
sauatka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Migori'] pw jakby co ;) Na moją za mała. co to za rozmiar? Quote
sator_k_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Dzięki. ;) Jednak Lastuch to Przy Raszpli i jej 80+ w klacie mikrusek ;) czyli pewnie na nią koło 45zł, jest się nad czym zastanowić. :D[/QUOTE] Ja tez nie pamiętam, bo kupowałam z szelkami również inne rzeczy, ale wydaje mi się właśnie, że ok. 40zł Quote
Onomato-Peja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Naklejka']http://dogstyle.republika.pl/296.jpg Czyj to pies?:evil_lol: Zastanawiałam się nad tymi szelkami, albo norweskimi. Nie wiem, które lepsze, przy psie, który się zapiera i nie chce iść i czasami wyszarpuje gdzieś. W norweskich podoba mi się to ucho do podtrzymania oraz możliwość przypięcia czegoś do ciągnięcia, ale nie wiem czy by z nich nie wyszedł. Czekam cały czas, aż Angi zrobi ten przelew, czekamy na obrożę i smyczkę.:p W Katowicach może być drogo? Bo może tam się rozejrzę za jakimiś szelkami, to od razu matka zobaczy jak one wyglądają;) Bo za kolejne zakupy, o których nie wie, chyba mnie zatłucze:lol: Musiałabym pozbyć się dotychczasowych szelek: http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6224.jpg pies mój ;) dla psa który robi osiołka chyba bardziej norweskie Quote
Migori Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='sauatka']co to za rozmiar?[/QUOTE] 50cm/30mm min 35cm, max 43cm Quote
Migori Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Onomato-Peja']pies mój ;) dla psa który robi osiołka chyba bardziej norweskie[/QUOTE] No nie wiem, moja właśnie jest taką "oślicą" i z norweskich wychodzi jej sie najłatwiej. Guardy jedynie trzymają sie tam gdzie powinny, pomimo tego co suka wyczynia. Quote
Migori Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='sauatka']buuu, mała ;<[/QUOTE] wiem, mojej niestety też za mała :( Quote
Lucky. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kasia, ten błękitny jest śliczny! Ile za niego dałaś, w przeliczeniu na pl ? Quote
kasia_1982 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 za smycz nic nie dałam ;) wziełam ze sobą smycz niebieską XL-ke i po prostu zapytałam się czy da rade wymienić na L-ke. Smycz była nowa więc sprzedawca się zgodził. A że nie miał L-ki niebieskiej wziełam tę jasno-błękitną. I obroże do kompletu ;) a za nią w przeliczeniu wyszło 46zł (10 funtów) Ceny wszędzie były podobne - w przeliczeniu tylko troche droższe niż w Polsce, porównując do sklepów angielskich - takie same /moze troche tansze - zalezy od sklepu A ten niebieski jest śliczny - nie potrafie ując na zdjęciu jego dokładnej barwy... Quote
Naklejka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Onomato-Peja, dobrze mi się zdawało!:p szele świetne, chciałam takie same, ale niebieskie:eviltong: Migori, dzięki za pomoc, młody też niezłe rzeczy wyczynia:lol: To może za jakiś czas kupię guardy, ale za zgodą rodziców może:lol: Quote
kasia_1982 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 dzieki;) a ja dalej jestem w szoku ile tego tam bylo ;) kazda smycz w 2 dlugosciach plus przepinane, obroze, szelki ;) to bylo jak niebo dla maniaka psich akcesorii ;) zdjecia jak pies wstanie - spi na nowym poslaniu - pierwszy raz nie na łóżku ;) Quote
Talucha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Dzięki. ;) Jednak Lastuch to Przy Raszpli i jej 80+ w klacie mikrusek ;) czyli pewnie na nią koło 45zł, jest się nad czym zastanowić. :D Wiem, wiem, że jest sporo mniejszy ale podałam cenę chociażby tak dla porównania :) http://img197.imageshack.us/img197/4852/p1040210x.jpg Boski kolor ! Właśnie chciałam coś w takich barwach dla mojego. Quote
sator_k_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kiedyś wstawiałam zdjęcie w szelach od Marty_Ares, ale kiepskie. Teraz mam lepsze to się pochwalę. Jestem ciekawa co sądzicie o rozmiarze. Quote
gops Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 wedlug mnie rozmiar idealny ! widac ze leza idealnie w polowie zeber , naprawde udalo sie Ci wymierzyc porzadnie :) Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Świetny kolor ! Szkoda, że u nas niedostępny... http://img197.imageshack.us/img197/4852/p1040210x.jpg Quote
sauatka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 sator_k, według mnie idealnie leżą ;) co to za szerokość? przymierzam się do zakupu i się głowie jaka szerokość dla boksera będzie odpowiednia ;/ bleh. Quote
sator_k_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Pasek z przodu ma 5cm. No własnie na zdjęciu dobrze wygladają, jednak w rzeczywistości są o jakies 1,5cm za duże. ;) Pod przedni pasek mieści mi się cała ręka i jeszcze trochę ;) A w ruchu troszkę odstają. Mam dwie sztuki norwegów. Rozmiar najlepszy dla Satora to ten po środku, więc musze jeszcze jedne kupić chyba:diabloti: Quote
Recommended Posts