Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od miesiaca odkladam kase na zakupy ;) podobno to co tam sie dzieje to jedno wielkie szalenstwo ;) ja bede tam pierwszy raz i juz sie nie moge doczekac ;) bede zdawac relacje na zywo ;)
no i mam nadzieje ze jakies osrodki agility lub szkoleniowe sie tam reklamuja - moze znajde jakas szkole dla mojej psicy...

Posted

Orientuję się ktoś może czy dostanę na psa 36 cm w szyi obrożę 20-30mm szer.? L'ka Rogza nie będzie za wielka? Teoretycznie ma regulację od 34 cm, ale na mojego psa M'ka jest idealna, z tym, że wąska :/ Ogólnie podobają mi się Rogzy i Red Dingo z odblaskiem, ale wszystko wąskie jak nie wiem.

Posted

Ja mam półzacisk M Rogz, obroża świetna, ale wąska, a ja gustuję w szerszych.
Właśnie skrócić nie skrócę, bo u mnie w domu nikt nie operuje maszyną i by się za to nie zabrał.

Posted

[quote name='Voute']Ja mam półzacisk M Rogz, obroża świetna, ale wąska, a ja gustuję w szerszych.
Właśnie skrócić nie skrócę, bo u mnie w domu nikt nie operuje maszyną i by się za to nie zabrał.[/QUOTE]
Ale rozmiary w rogzach są zawyżone, na pewno nie jest od 34cm tylko mniej, bo moja M ma teraz ok.35-36 cm a nie jestem do końca zmniejszony.

Posted

moja mysz nosiła półzacisk rogza m jak miał koło 27cm w szyjce, więc te wymiary w necie są sporo zawyżone

tak w ogóle jakby ktoś sie chciał pozbyć jakiegoś półzacisku m to prosze o info:D

Posted

[quote name='kasia_1982']od miesiaca odkladam kase na zakupy ;) podobno to co tam sie dzieje to jedno wielkie szalenstwo ;) ja bede tam pierwszy raz i juz sie nie moge doczekac ;) bede zdawac relacje na zywo ;)
no i mam nadzieje ze jakies osrodki agility lub szkoleniowe sie tam reklamuja - moze znajde jakas szkole dla mojej psicy...[/QUOTE]
a co to ten CRUFTS ?

Posted

[quote name='kasia_1982']najwieksza na świecie wystawa psów ;) w Birmingham w Wielkiej Brytanii[/QUOTE]

Ciekawe jakie łupy przywieziesz z tej wyprawy ?

Może jakieś zupełnie inne firmy niż dostępne w Polsce ? Ech, rozmarzyłam się ;).

Posted

Jak myslicie na katowickiej międzynarodówce będą Rogzy? Czy ceny ich na wystawach są takie jak np na drpets.pl ?

Mam nadzieję, że będą. Za tydzień wystawa a ja intensywnie oglądam wzory i mam dylemat pomiędzy Retro rex, Surf Tartan i Turq Chrome. Który wzór na obroże dla yorka?

Posted

Czy ma ktoś z Was szelki typu quick fit z EzyDoga? http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=3786
Jak się sprawują? Według tabeli rozmiarów powinny pasować nawet na yorka i zastanawiam się czy nie spróbować...

Druga sprawa - jak jest ze zwrotami w pełnej misce? Można nieużywany towar zwrócić i otrzymać zwrot pieniędzy? Wyślę jeszcze maila do nich w tej sprawie ale wolałabym wiedzieć jak to wygląda ze strony klienta :roll: