Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']monika15 jaka regulacja w tej twojej obroży i jaka szer? :-)
też chciałam tą w romby ale takie to były tylko małe rozmiary, ja mam taką:
http://img585.imageshack.us/i/101205135636.jpg/
już mierzę :) szerokość 2,4cm, a regulacja 40-54cm (cała obroża ma 57 cm), a dziurka jest co jakieś 2,5 cm. Mam nadzieję, że zrozumiałaś coś z tej zagmatwanej wypowiedzi ;).Smycz mi się podoba, bo karabińczyk jest dość mocny :D Tak to wygląda. (Paco chodzi w obroży na pierwszej dziurce czyli 54cm)

Te romby są odblaskowe :D (wczoraj wieczorem zauważyłam)

Posted

Ja kupiłam Daisy obroże w Netto za 5 złotych ;) W końcu nie wzięłam brązowej a czerwoną i żałuje że od razu nie kupiłam 3 na raz (brąz, czarny, czerwony) bo obroże są bardzo mocne. Wytrzymała, ładne wykonanie, podszyta filcem...
Obroża ma 55 cm długości (muszę pójść do szewca żeby dorobił mi dziurki), szerokość 3 cm.

Posted

Nie jest sztywna, jest miękka, filc jest cienki, a skóra ekologiczna. Nie zajmuje całej szyi :) Jak bym widziała że jej nie wygodnie to bym oddała do schroniska. Ale to też inaczej wygląda jak ona stoi czy idzie. :) Ale modelka nie lubi pozować do zdjęć.

Posted

blacky764 bardzo fajna ta obroża i do tego jaka tania :crazyeye: sama chętnie bym taką chciała, ale nigdzie nie ma u mnie netto :placz:a po warszawach jeździć nie będę, żeby szukać obroży za 5 zł :lol: