gops Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zaba14 napisał(a):Widziałam, że już licytujesz taśme :) zresztą taką co mi do gustu przypadła :) jak wygrasz to chętnie zobaczę końcowy efekt :))) na trzecim bazarku jest bardzo ładna zielona taśma (na samym końcu) ma szerokość 1,6cm :) dwie wychodzą 3,2 więc i dla cieńkich obroży jak i dla szerokich :))) narazie zajzalam tylko na jeden bazarek , boje sie wejsc na te pozostale:evil_lol: za duzo ladnych tasiemek:roll: Quote
angineuuka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a my zakupiliśmy smycz odblaskową , w lidlu ;). Do mnie i Naklejki idzie paczuszka z obrożami i smyczami ! :multi: i od Naklejki odkupuję czarną 5 metrówkę dla mojego brzydala do lasu :cool3: edit- Paczuszka od Marty_Ares . DZIĘKUJE! Quote
Naklejka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale piękne te los-ferros:loveu: No tak, czekamy na paczuszkę :cool3: Brzydal się opanował z szarpaniem, chociaż siostra nadal ma z nim problemy:evil_lol: Marchewkowy, ładne kombinacje;) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 całkowita długość ok 57cm regulacja 43-49 Quote
kasia_1982 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 sprzedam lub wymienie smycz przepinana Rogza, XL-ke niebieska. Nowka sztuka niesmigana(z metka) ;) . Zdjecie wstawie jutro. Wszelkie info na PW Quote
anka11 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 wow, to zaszaleli z tymi obrożami z netto! Marchewkowy bardzo podoba mi się ten pierwszy zestaw ;) a my się pochwalimy activdogiem: i El Perro teraz tylko jeszcze jakąs porządną smycz muszę wykombinować :evil_lol: Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 te szelki z activdoga są zabójcze :loveu::loveu::loveu: świetnie w nich wygląda :loveu: PS. musze je mieć! Quote
toyota Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Anka11 super dobrane kolory w szelkach Activdoga. Ślicznie w nich wygląda i w obroży także. Quote
anka11 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 dziękujemy! :) nam też się podoba, a następne szeleki planuję, w dalekiej :eviltong: przyszłości, w kolorach zielonych. Quote
Pinesk@ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Marto Aresowo wysłałam Ci PW z zapytaniem o taśmę żółtą w kwiatki, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, doszło coś? :( Anka11 fantastyczne te szelki! Quote
Bewarka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Anka świetnie dobrane i szelki i obroża, cudnie! :loveu: Quote
anetta Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Różu nie lubię ale te zestawienie jest super!! Quote
Lucky. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 super połączenie ! Wie ktoś ja na oko wiedzieć ile prawidłowo jest u psa w klatce piersiowej cm ? nie wiem czy dobrze napisałam, wiem tylko, że dodaje się ileś cm do obwodu szyi, ale nie wiem ile, kto pomoże ? Quote
Marta_Ares Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Lucky. napisał(a):super połączenie ! Wie ktoś ja na oko wiedzieć ile prawidłowo jest u psa w klatce piersiowej cm ? nie wiem czy dobrze napisałam, wiem tylko, że dodaje się ileś cm do obwodu szyi, ale nie wiem ile, kto pomoże ? a nie latwiej psa zmierzyć?? :) Quote
Lucky. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 nie, bo teraz jest gruba, a ostro wzięłyśmy się za odchudzanie, i chcę wiedzieć ile powinna mieć ;) Quote
gops Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zamawial ktos ostanio cos z pelnej miski ? czy byly jakies problemy ? czekam na przesylke priorytetowa juz 5 dzien wyslana w poniedzialek i nadal nie ma, a najlepsze jest to ze nie maja podanego nr telefonu i nawet nie moge zadzwonic , chyba to beda ostatnie zakupy u nich :roll: Quote
DomixX Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 gops napisał(a):zamawial ktos ostanio cos z pelnej miski ? czy byly jakies problemy ? czekam na przesylke priorytetowa juz 5 dzien wyslana w poniedzialek i nadal nie ma, a najlepsze jest to ze nie maja podanego nr telefonu i nawet nie moge zadzwonic , chyba to beda ostatnie zakupy u nich :roll: Może to wina poczty.. Quote
toyota Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja też ostatnio czekałam tydzień na paczkę z PM od informacji o wysyłce towaru. Co najmniej tydzień, a może i 10 dni, ale dłuuuugo. Na pewno dojdzie. Quote
gops Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 DomixX napisał(a):Może to wina poczty.. wiesz co poczta od dosc dawna smiga u mnie ladnie i polecone priorytety zawsze mam juz nastepnego dnia od wyslania dlatego sie zdziwilam ze tyle dni a tu nie ma . zastanwiam sie czy poprostu nie wyslali jej pozniej niz napisali napisalam meila do pelnej moze mi odpisze w poneidzialek , jesli paczka zaginela to kieipsko to zamowienie za ponad 90zl :roll: Quote
Justa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja ostatnio czekałam 10 dni, spokojnie, dojdzie ;) Quote
DomixX Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 gops napisał(a):wiesz co poczta od dosc dawna smiga u mnie ladnie i polecone priorytety zawsze mam juz nastepnego dnia od wyslania dlatego sie zdziwilam ze tyle dni a tu nie ma . zastanwiam sie czy poprostu nie wyslali jej pozniej niz napisali napisalam meila do pelnej moze mi odpisze w poneidzialek , jesli paczka zaginela to kieipsko to zamowienie za ponad 90zl :roll: Możliwe, że i tak mogło być, że później wysłali, Na pewno dojdzie.. A co zamówiłaś?:razz: Quote
psyja Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 gops ja czekałam na obroże z pm ponad 1.5 miesiąca... jużnawet nie wierzyłam że przyjdzie. mimo wszystko postanowiłam zamówić od nich jeszcze raz (mają super asortyment, chyba każdy się zgodzi) i paczka była w ciągu paru dni. także nie wiem, w każdym razie widać zdarzają im się takie odpały.... Quote
gops Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 dzieki za wsparcie :evil_lol: mi sie pierwszy raz zdarzylo ze tak dlugo czekam z pm a to nasze 13 zamowienie u nich zamowilysmy rogza fioletowego nowego Xl Asi&Luna a sobie brazowy zacisk Lke ten nowy w kratke Quote
Recommended Posts