Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
Widziałam, że już licytujesz taśme :) zresztą taką co mi do gustu przypadła :) jak wygrasz to chętnie zobaczę końcowy efekt :)))
na trzecim bazarku jest bardzo ładna zielona taśma (na samym końcu) ma szerokość 1,6cm :) dwie wychodzą 3,2 więc i dla cieńkich obroży jak i dla szerokich :)))

narazie zajzalam tylko na jeden bazarek , boje sie wejsc na te pozostale:evil_lol:
za duzo ladnych tasiemek:roll:

Posted

a my zakupiliśmy smycz odblaskową , w lidlu ;). Do mnie i Naklejki idzie paczuszka z obrożami i smyczami ! :multi: i od Naklejki odkupuję czarną 5 metrówkę dla mojego brzydala do lasu :cool3:

edit- Paczuszka od Marty_Ares . DZIĘKUJE!

Posted

Ale piękne te los-ferros:loveu:

No tak, czekamy na paczuszkę :cool3:
Brzydal się opanował z szarpaniem, chociaż siostra nadal ma z nim problemy:evil_lol:

Marchewkowy, ładne kombinacje;)

Posted

wow, to zaszaleli z tymi obrożami z netto! Marchewkowy bardzo podoba mi się ten pierwszy zestaw ;)

a my się pochwalimy activdogiem:

i El Perro

teraz tylko jeszcze jakąs porządną smycz muszę wykombinować :evil_lol:

Posted

super połączenie !
Wie ktoś ja na oko wiedzieć ile prawidłowo jest u psa w klatce piersiowej cm ?
nie wiem czy dobrze napisałam, wiem tylko, że dodaje się ileś cm do obwodu szyi, ale nie wiem ile, kto pomoże ?

Posted

Lucky. napisał(a):
super połączenie !
Wie ktoś ja na oko wiedzieć ile prawidłowo jest u psa w klatce piersiowej cm ?
nie wiem czy dobrze napisałam, wiem tylko, że dodaje się ileś cm do obwodu szyi, ale nie wiem ile, kto pomoże ?

a nie latwiej psa zmierzyć?? :)

Posted

zamawial ktos ostanio cos z pelnej miski ? czy byly jakies problemy ?
czekam na przesylke priorytetowa juz 5 dzien wyslana w poniedzialek i nadal nie ma, a najlepsze jest to ze nie maja podanego nr telefonu i nawet nie moge zadzwonic , chyba to beda ostatnie zakupy u nich :roll:

Posted

gops napisał(a):
zamawial ktos ostanio cos z pelnej miski ? czy byly jakies problemy ?
czekam na przesylke priorytetowa juz 5 dzien wyslana w poniedzialek i nadal nie ma, a najlepsze jest to ze nie maja podanego nr telefonu i nawet nie moge zadzwonic , chyba to beda ostatnie zakupy u nich :roll:

Może to wina poczty..

Posted

DomixX napisał(a):
Może to wina poczty..

wiesz co poczta od dosc dawna smiga u mnie ladnie i polecone priorytety zawsze mam juz nastepnego dnia od wyslania dlatego sie zdziwilam ze tyle dni a tu nie ma . zastanwiam sie czy poprostu nie wyslali jej pozniej niz napisali
napisalam meila do pelnej moze mi odpisze w poneidzialek , jesli paczka zaginela to kieipsko to zamowienie za ponad 90zl :roll:

Posted

gops napisał(a):
wiesz co poczta od dosc dawna smiga u mnie ladnie i polecone priorytety zawsze mam juz nastepnego dnia od wyslania dlatego sie zdziwilam ze tyle dni a tu nie ma . zastanwiam sie czy poprostu nie wyslali jej pozniej niz napisali
napisalam meila do pelnej moze mi odpisze w poneidzialek , jesli paczka zaginela to kieipsko to zamowienie za ponad 90zl :roll:

Możliwe, że i tak mogło być, że później wysłali, Na pewno dojdzie..
A co zamówiłaś?:razz:

Posted

gops ja czekałam na obroże z pm ponad 1.5 miesiąca... jużnawet nie wierzyłam że przyjdzie. mimo wszystko postanowiłam zamówić od nich jeszcze raz (mają super asortyment, chyba każdy się zgodzi) i paczka była w ciągu paru dni.

także nie wiem, w każdym razie widać zdarzają im się takie odpały....

Posted

dzieki za wsparcie :evil_lol:
mi sie pierwszy raz zdarzylo ze tak dlugo czekam z pm a to nasze 13 zamowienie u nich
zamowilysmy rogza fioletowego nowego Xl Asi&Luna a sobie brazowy zacisk Lke ten nowy w kratke