Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hm, a Duffel ma 50 w szyi, więc tak na styk by była chyba...:razz:

Nie będzie dobra! Ledwo zapniesz na przedostatnią dziurkę.
Ja zamówiłam 60cm i na Karola (też 50cm) było za małe... Jak zadzwoniłam drugi raz zapytać co ja mam w końcu zamówić to po wszystkich obliczeniach sympatyczny Pan mi powiedział, że na 50cm to mam brać 65długość (regulacja wg Wozy od 52cm) i wtedy zapnę na drugą dziurkę ;) Tak wiec jak widzisz - zakres regulacji jest oszukany... Nie zamawiaj póki moja nie przyjdzie bo nie jest wiadomo co teraz dostanę :)

Posted

[quote name='westie_justa']Marta świetnie Maylo wygląda w tym wzorze i kolorze :loveu: Ty chyba gustujesz w szelkach norweskich

dzięki:loveu: :loveu: taaaak ja ostatnio tylko norweskie uznaje:evil_lol: szczególnie jak z dwoma psami wychodze to duzo szybciej sie zakłada, na spacerze nic sie nie przekręca:loveu:

[quote name='NightQueen']Marta ta smycz ma 2 cm? (fajnie by taki kolor w zestawieniu z lisami wyglądał :cool3:)

rokowe szelki bardzo fajnie pasują Maylo :loveu:
niee ta smycz ma 2,5cm:razz:

dzięki:loveu:

[quote name='Asia&Luna']Kolor smyczy bardzo mi się spodobał:smile:
dzieki:loveu:

Posted

Z cekinami też nieźle;) ja jak Dotki włosy ogarnę, i szyjkę bedzie widać to kupię jej jakąś rózową skórzaną z cyrkoniami (z takimi coś jak te wozy) tylko dla mnie Woza trochę za droga, ale widziałam chyba firmy..... dingo (nie red) czy coś takiego w Kakadu;)

Posted

papisia napisał(a):
Nie będzie dobra! Ledwo zapniesz na przedostatnią dziurkę.
Ja zamówiłam 60cm i na Karola (też 50cm) było za małe... Jak zadzwoniłam drugi raz zapytać co ja mam w końcu zamówić to po wszystkich obliczeniach sympatyczny Pan mi powiedział, że na 50cm to mam brać 65długość (regulacja wg Wozy od 52cm) i wtedy zapnę na drugą dziurkę ;) Tak wiec jak widzisz - zakres regulacji jest oszukany... Nie zamawiaj póki moja nie przyjdzie bo nie jest wiadomo co teraz dostanę :)

Dzięki za informację ;) W takim razie daj znać jak Twoja obroża przyjdzie, czy rozmiar jest dobry.

Posted

Luzia, sporo jest zielonych, ładnych kompletów:) Np red dingo z kostkami odblaskowymi, hamiltony mają ogromny wybór odcieni każdego koloru;)
Widzę, że psiak ma rogza, a z rogzów fajny jest "green tartan"

Posted

[quote name='westie_justa']A ja zakochałam się w Pamirze- jest piękny:loveu:

Piękny szkoda, że taki głupiutki :evil_lol:

[quote name='Asia&Luna']Luzia, sporo jest zielonych, ładnych kompletów:) Np red dingo z kostkami odblaskowymi, hamiltony mają ogromny wybór odcieni każdego koloru;)
Widzę, że psiak ma rogza, a z rogzów fajny jest "green tartan"

Zaraz będę oglądać :razz:

EDIT: Green tartan za ciemny, bardziej by mi zależało na czymś "weselszym" i jaskrawszym.