joanna83 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Marta a ta tasiemka w choinki to jaką ma szerokość? Quote
papisia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nela w activdogu :) Polecam. Sprawdza się rewelacyjnie, cieszy oko (są śliczne!), wykonana rewelacyjnie... Ja jestem bardzo zadowolona :) Mamy dwie, ale zdjęcia tylko wstawiam w czerwonej. Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jak w końcu pokaże sie słoneczko, to zrobie na Aresie jakieś zdjęcia :D joanna83 napisał(a):Marta a ta tasiemka w choinki to jaką ma szerokość? sama tasiemka ma ok 19mm ;) Quote
BullWest Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='westie_justa']EXTRA SZELKI!!!! gdzie kupiłeś/aś Hej, to jest akurat sunia mojej koleżanki (ja mam dwa buldożki), ale obie kupowałyśmy te szelki w jednym czasie na PM http://www.pelna-miska.pl/ To są szelki z Rogza, wzór Pink Hearts Mam jeszcze taką fotkę:d Quote
gromowataa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 BullWest - dzięki na prawdę super wygląda ! : ) Quote
FLY Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 mam prośbę do wszystkich fanów Lupine;) chciałabym kupić moim goldenkom na święta obróżki-a dokładnie Woofstocki..;) http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4886 możecie mi polecić jakiś TANI sklep intenetowy z lupine? ten z linka jest całkiem całkiem, ale w sumie nie zaszkodzi spytać, może ktoś ma lepsze ceny?;) no i gdyby ktoś miał fote w tej obróżce...wydawało mi się że kieeeedyś tu widziałam..ale teraz nie mogę znaleźć, za dużo stron. Quote
Lucky. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 na allegro widziałam komplet ( obroża i smycz ) za jakiś 90 zł :) Quote
rev Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 FLY, http://futrzakowo.pl/produkt-186.html Musiałabyś tylko zapytać, czy mają na stanie wzorek, który Cię interesuje. możecie mi polecić jakiś TANI sklep intenetowy z lupine? ten z linka jest całkiem całkiem, ale w sumie nie zaszkodzi spytać, może ktoś ma lepsze ceny? ;-) Woofstock nie jest niestety obecnie dostępny w linku, który podałaś. Quote
FLY Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Lucky.']na allegro widziałam komplet ( obroża i smycz ) za jakiś 90 zł :) jest ciągle.. tylko że ja potrzebuje 2uch obroży, smyczy nie chce bo na flexi śmigamy;) poza tym tamte są zwykłe a mnie by interesowało jednak z opcją zaciskową - jak z fotki Endher:) dzięki za fotki. zadzwonie do nich w pon spytam czy mają wzoek, faktycznie nie zwróciłam uwagi na brak zapisu o dostępności.. z tym woofstockiem to wymyśliłam dzisiaj, więc jest szansa że się odmieni. jak ktoś ma na sprzedaż coś fajnego, kolorowego (rogz albo lupine preferowane) płaskiego (nie zacisk i nie łańcuszek) to dajcie znać. conajmniej 2,5cm i ok 50cm w szyjce. może sobie coś z odzysku wybiorę..;) Quote
rev Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 z tym woofstockiem to wymyśliłam dzisiaj, więc jest szansa że się odmieni. jak ktoś ma na sprzedaż coś fajnego, kolorowego (rogz albo lupine preferowane) płaskiego (nie zacisk i nie łańcuszek) to dajcie znać. conajmniej 2,5cm i ok 50cm w szyjce. może sobie coś z odzysku wybiorę.. ;) Activdog ma bardzo ciekawą ofertę. Quote
Marchewkowy Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dziś przy okazji udało mi się cyknąć tak moje futro że widać obroże od Taks :) Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 obroża jak obroża:diabloti: ale futro przepiękne :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Quote
Marchewkowy Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Marta_Ares napisał(a):obroża jak obroża:diabloti: ale futro przepiękne :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Dzięki Marta :) Quote
Agnes Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Na pierwszy rzut oka nie widac co jest co:diabloti: Marta fajowo wyglada w tych gwiazdkach;) Quote
Kateczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM przód bomba, pięknie sie trzyma na psie, pozwala go ładnie kontrolować :) za to tylna obręcz masakra.....moze się krecić dowolnie w koło bo nie jest nigdzie przymocowana na stałę....tak wiec na pewno muszę to zrobić bo taśma się zwiją (w tym mocowaniu z górnym paskiem) poza tym pasek od obręczy jest za długi nie ma gdzie tego nadmiaru umocowac (do obcięcia)-tu wielka przewaga Rogza.....w jakości klipsa również... Quote
catie Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Kateczka napisał(a):relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM przód bomba, pięknie sie trzyma na psie, pozwala go ładnie kontrolować :) za to tylna obręcz masakra.....moze się krecić dowolnie w koło bo nie jest nigdzie przymocowana na stałę....tak wiec na pewno muszę to zrobić bo taśma się zwiją (w tym mocowaniu z górnym paskiem) poza tym pasek od obręczy jest za długi nie ma gdzie tego nadmiaru umocowac (do obcięcia)-tu wielka przewaga Rogza.....w jakości klipsa również... Ja w moich MM przymocowałam ten pasek plastrem do bandaża (już trzyma się ponad miesiąc) :) szkoda mi było uciąć bo nie wiadomo czy pies nie przytyje , lub na zimę poluzować bo na kubrak zakładać będziemy Quote
gops Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Kateczka']relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM przód bomba, pięknie sie trzyma na psie, pozwala go ładnie kontrolować :) za to tylna obręcz masakra.....moze się krecić dowolnie w koło bo nie jest nigdzie przymocowana na stałę....tak wiec na pewno muszę to zrobić bo taśma się zwiją (w tym mocowaniu z górnym paskiem) poza tym pasek od obręczy jest za długi nie ma gdzie tego nadmiaru umocowac (do obcięcia)-tu wielka przewaga Rogza.....w jakości klipsa również... ten pasek ktory jest za dlugi od regulaji nie obcinasz tylko chowasz :) nie wiem jak to wytlumaczc , ja chowam pod spodem poszukam zaraz zdjecia na ktorym to widac spojz na dol zdjecia, tam gdzie jest tylna obrecz ja to tam "schowalam" Uploaded with ImageShack.us Quote
MakeBelieve Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Od- Nowa, ogółem kompleciki są świetne! Szkoda tylko, że można je jedynie kupić na tej aukcji i akurat w takim rozmiarze.. Bo sama tasiemka jest boska . Quote
catie Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 gops napisał(a):ten pasek ktory jest za dlugi od regulaji nie obcinasz tylko chowasz :) nie wiem jak to wytlumaczc , ja chowam pod spodem poszukam zaraz zdjecia na ktorym to widac U mnie był np. minimalnie za krótki żeby pod spód schować Quote
barberry Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ma ktos może tę obrożę w rozmiarze S i mógłby mi podać obwód? Inne obroże Huntera w rozmiarze S są niby od 30 cm ale może tak jak w większości przypadków w rzeczywistości ten obwód jest mniejszy...? Marta_Ares, jaką najwęższą obrożę możesz stworzyć z tą czerwoną taśmą w choinki? :eviltong: Dało by się ją przyszyć do 2cm? Quote
Kateczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 a u mnie jest go tyle, ze jak chowam (a próbowałam różych kombinacji :P) to trochę obciera mi psa....mam zamiar skrócić do koniecznego minimum (przy największej puchowosci mojego) psa i z ucietej końcówki zrobić szlówkę :P czy jak to sie nazywa ;) co niezmienia faktu, ze mogli to jakos madrze rozwiazać bo pomysłu zero :P barberry ja mam L i raczej jest większa niż standard :) Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='barberry'] Marta_Ares, jaką najwęższą obrożę możesz stworzyć z tą czerwoną taśmą w choinki? :eviltong: Dało by się ją przyszyć do 2cm? najwęższą jaką możemy zrobić to 2cm tu jest czerwona 2cm obróżka: Quote
NightQueen Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='barberry']Ma ktos może tę obrożę w rozmiarze S i mógłby mi podać obwód? Inne obroże Huntera w rozmiarze S są niby od 30 cm ale może tak jak w większości przypadków w rzeczywistości ten obwód jest mniejszy...? Ja mam huntera eSkę tylko że inny wzór Maksymalne zwężona ma 27 (28?) cm ;) obroża od Marty i hunter Quote
Recommended Posts