Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nela w activdogu :) Polecam. Sprawdza się rewelacyjnie, cieszy oko (są śliczne!), wykonana rewelacyjnie... Ja jestem bardzo zadowolona :) Mamy dwie, ale zdjęcia tylko wstawiam w czerwonej.

Posted

mam prośbę do wszystkich fanów Lupine;)

chciałabym kupić moim goldenkom na święta obróżki-a dokładnie Woofstocki..;) http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4886

możecie mi polecić jakiś TANI sklep intenetowy z lupine? ten z linka jest całkiem całkiem, ale w sumie nie zaszkodzi spytać, może ktoś ma lepsze ceny?;)

no i gdyby ktoś miał fote w tej obróżce...wydawało mi się że kieeeedyś tu widziałam..ale teraz nie mogę znaleźć, za dużo stron.

Posted

FLY, http://futrzakowo.pl/produkt-186.html

Musiałabyś tylko zapytać, czy mają na stanie wzorek, który Cię interesuje.

możecie mi polecić jakiś TANI sklep intenetowy z lupine? ten z linka jest całkiem całkiem, ale w sumie nie zaszkodzi spytać, może ktoś ma lepsze ceny? ;-)

Woofstock nie jest niestety obecnie dostępny w linku, który podałaś.
Posted

[quote name='Lucky.']na allegro widziałam komplet ( obroża i smycz ) za jakiś 90 zł :)

jest ciągle.. tylko że ja potrzebuje 2uch obroży, smyczy nie chce bo na flexi śmigamy;) poza tym tamte są zwykłe a mnie by interesowało jednak z opcją zaciskową - jak z fotki Endher:)

dzięki za fotki. zadzwonie do nich w pon spytam czy mają wzoek, faktycznie nie zwróciłam uwagi na brak zapisu o dostępności..

z tym woofstockiem to wymyśliłam dzisiaj, więc jest szansa że się odmieni. jak ktoś ma na sprzedaż coś fajnego, kolorowego (rogz albo lupine preferowane) płaskiego (nie zacisk i nie łańcuszek) to dajcie znać. conajmniej 2,5cm i ok 50cm w szyjce. może sobie coś z odzysku wybiorę..;)

Posted

z tym woofstockiem to wymyśliłam dzisiaj, więc jest szansa że się odmieni. jak ktoś ma na sprzedaż coś fajnego, kolorowego (rogz albo lupine preferowane) płaskiego (nie zacisk i nie łańcuszek) to dajcie znać. conajmniej 2,5cm i ok 50cm w szyjce. może sobie coś z odzysku wybiorę.. ;)

Activdog ma bardzo ciekawą ofertę.
Posted

relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM
przód bomba, pięknie sie trzyma na psie, pozwala go ładnie kontrolować :) za to tylna obręcz masakra.....moze się krecić dowolnie w koło bo nie jest nigdzie przymocowana na stałę....tak wiec na pewno muszę to zrobić bo taśma się zwiją (w tym mocowaniu z górnym paskiem) poza tym pasek od obręczy jest za długi nie ma gdzie tego nadmiaru umocowac (do obcięcia)-tu wielka przewaga Rogza.....w jakości klipsa również...

Posted

Kateczka napisał(a):
relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM
przód bomba, pięknie sie trzyma na psie, pozwala go ładnie kontrolować :) za to tylna obręcz masakra.....moze się krecić dowolnie w koło bo nie jest nigdzie przymocowana na stałę....tak wiec na pewno muszę to zrobić bo taśma się zwiją (w tym mocowaniu z górnym paskiem) poza tym pasek od obręczy jest za długi nie ma gdzie tego nadmiaru umocowac (do obcięcia)-tu wielka przewaga Rogza.....w jakości klipsa również...

Ja w moich MM przymocowałam ten pasek plastrem do bandaża (już trzyma się ponad miesiąc) :) szkoda mi było uciąć bo nie wiadomo czy pies nie przytyje , lub na zimę poluzować bo na kubrak zakładać będziemy

Posted

[quote name='Kateczka']relacja z pierwszego długiego spaceru w szelkach MM
ten pasek ktory jest za dlugi od regulaji nie obcinasz tylko chowasz :)
nie wiem jak to wytlumaczc , ja chowam pod spodem
poszukam zaraz zdjecia na ktorym to widac

spojz na dol zdjecia, tam gdzie jest tylna obrecz ja to tam "schowalam"

Uploaded with ImageShack.us

Posted

gops napisał(a):
ten pasek ktory jest za dlugi od regulaji nie obcinasz tylko chowasz :)
nie wiem jak to wytlumaczc , ja chowam pod spodem
poszukam zaraz zdjecia na ktorym to widac

U mnie był np. minimalnie za krótki żeby pod spód schować

Posted

Ma ktos może tę obrożę

w rozmiarze S i mógłby mi podać obwód? Inne obroże Huntera w rozmiarze S są niby od 30 cm ale może tak jak w większości przypadków w rzeczywistości ten obwód jest mniejszy...?

Marta_Ares, jaką najwęższą obrożę możesz stworzyć z tą czerwoną taśmą w choinki? :eviltong: Dało by się ją przyszyć do 2cm?

Posted

a u mnie jest go tyle, ze jak chowam (a próbowałam różych kombinacji :P) to trochę obciera mi psa....mam zamiar skrócić do koniecznego minimum (przy największej puchowosci mojego) psa i z ucietej końcówki zrobić szlówkę :P czy jak to sie nazywa ;) co niezmienia faktu, ze mogli to jakos madrze rozwiazać bo pomysłu zero :P

barberry ja mam L i raczej jest większa niż standard :)

Posted

[quote name='barberry']

Marta_Ares, jaką najwęższą obrożę możesz stworzyć z tą czerwoną taśmą w choinki? :eviltong: Dało by się ją przyszyć do 2cm?

najwęższą jaką możemy zrobić to 2cm

tu jest czerwona 2cm obróżka:

Posted

[quote name='barberry']Ma ktos może tę obrożę

w rozmiarze S i mógłby mi podać obwód? Inne obroże Huntera w rozmiarze S są niby od 30 cm ale może tak jak w większości przypadków w rzeczywistości ten obwód jest mniejszy...?

Ja mam huntera eSkę
tylko że inny wzór
Maksymalne zwężona ma 27 (28?) cm ;)

obroża od Marty i hunter