Diora Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 WeronikaM napisał(a):pierwsza i druga śliczne :) Też mi się bardzo podobają. 1 i 2 są dla mojej suni, trzecią wybrałam dla młodego żeby było coś w ciemności widać, bo on cały czarny :) Quote
Amber Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/domowe_zwierzaki/ Od 20.09 nowe artykuły dla zwierząt w Biedronce (w tym smycze i obroże) - spójrzcie też na ostatnią stronę katalogu, jestem miło zaskoczona :). Quote
Unbelievable Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 to samo było w zeszłym roku ;) Quote
MakeBelieve Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tak, w zeszłym było ;P Te komplety smycz i obróżka, strasznie szybko się ścierają -.- U mnie są praktycznie białe ;> Ale zawsze to smaczki można taniej kupić i zabawki. A ja sie przypomne, o podpisie, wspaniały rogz na wymianę a i reszta rzeczy też super ;d Quote
Kateczka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 a to nie chodzi czasem o zerwanie łańcuchów??? swietnie, ze dodali to ogłoszenie na całą stronę :) i dobrze, ze w biedronce.... Quote
Smile of Red Witch Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ewa rewelacyjne te dwie obróżki ;) to są od Taks?? Masz może linka do jej wyrobów?? Quote
Amber Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 No właśnie o łańcuchy chodziło ;). Biedronka jest prawie w każdym mieście, bardzo dużo osób tam kupuje, praktycznie niszowa akcja ma szansę dotrzeć do wielu odbiorców. A co do smyczy i obroży to za taką cenę warto kupić chociaż na komplet awaryjny ;). Quote
Korenia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ewa z Dufflem my mamy szeleczki z tym wzorem: http://img834.imageshack.us/img834/8650/28arabczerw2.jpg A w Zakopcu jak byłam to widziałam taką sukienkę :evil_lol: Quote
Natula Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 te obroże i smycze z biedronki są beznadziejne obroze wyregulowane rozszerzają się i pies wychodzi bo ma luźno, a smycze sie rozlatują-karabińczyk odpada przy nawet leciutkim pociągnięciu(w moim wypadku przez szczeniaka 3 kg) Quote
Ewa&Duffel Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Ewa rewelacyjne te dwie obróżki ;) to są od Taks?? Masz może linka do jej wyrobów?? Tak, od Taks ;) Tutaj link do nowego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/192916-obro%C5%BCe-szelki-smycze-na-3-cele-do-27.09 Quote
MakeBelieve Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Natula, mój pies jakoś nosi ten komplet przez rok i oprócz tego, że sie wytarł to nic mu nie jest ;) I niedużo Daisy brakuje do 3 kg ;> To chyba oczywiste, że komplet za 4 zł, szerokość 1,5 cm nie nadaje sie dla dużego i ciągnącego psa -.- Quote
Agnes Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A ja zaprosze do podpisu, moze komus sie cos spodoba ;) Quote
Luzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Agnes napisał(a):A ja zaprosze do podpisu, moze komus sie cos spodoba ;) Ta smycz Lorda mi się podoba szkoda że ja bez kasy kompletnie ostatnio :( Quote
anorektyczna.nerka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Agnes: ten pitman byłby już mój gdyby nie to, że mój pies ma chudszą szyję.... Quote
Agnes Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pitman dla nas tez ciut za duzy, dlatego chce sprzedac i kupic mniejszego ;) Bo bardzo lubie ta obroze, super kolory i wykonanie Quote
Smile of Red Witch Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Agnes kusisz tym Pitmanem ;) muszę nad nim pomyśleć ;) Quote
Agnes Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pitman nieaktualny, ale sa jeszcze smyczki:cool3: A tymczasem, nasza nowosc - Woza skora:loveu: Quote
anorektyczna.nerka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 super jej w tym, ale wolę ją w zieleniach i niebieskim. :D A co to są te takie wypustki? Quote
Agnes Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Mi ciagle brakowalo czerwieni ;) Bronilam sie przed tym kolorem, bo jest taki hm "banalny"i powszechny, ale nabralam ochoty :) Em te kwadraciki odbijaja swiatlo w ciemnosci i obroze lepiej widac (cos jak nitka odblaskowa w smyczach rogza), a w dzien jest ozdoba ;) Quote
WeronikaM Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Agnes napisał(a): Em te kwadraciki odbijaja swiatlo w ciemnosci i obroze lepiej widac (cos jak nitka odblaskowa w smyczach rogza), a w dzien jest ozdoba ;) fajna ta obróżka :loveu: ja się zastanawiam nad obróżką od taks, tylko, czy dianie będzie dobrze w 4cm ??? [SIZE="1"]a ja mam do sprzedania nową obróżkę LUPINE Splash Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 WeronikaM napisał(a): a ja mam do sprzedania nową obróżkę LUPINE Splash Gdyby nie zacisk:placz: Quote
Agnes Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Weronika dla dalmatyna 4 cm to moze byc duzo, ale z drugiej strony te obrozki nie sa drogie, wiec mozna zaryzykowac ;) Quote
Recommended Posts