Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WeronikaM napisał(a):
pierwsza i druga śliczne :)

Też mi się bardzo podobają. 1 i 2 są dla mojej suni, trzecią wybrałam dla młodego żeby było coś w ciemności widać, bo on cały czarny :)

Posted

Tak, w zeszłym było ;P Te komplety smycz i obróżka, strasznie szybko się ścierają -.- U mnie są praktycznie białe ;>
Ale zawsze to smaczki można taniej kupić i zabawki.

A ja sie przypomne, o podpisie, wspaniały rogz na wymianę a i reszta rzeczy też super ;d

Posted

No właśnie o łańcuchy chodziło ;). Biedronka jest prawie w każdym mieście, bardzo dużo osób tam kupuje, praktycznie niszowa akcja ma szansę dotrzeć do wielu odbiorców.

A co do smyczy i obroży to za taką cenę warto kupić chociaż na komplet awaryjny ;).

Posted

te obroże i smycze z biedronki są beznadziejne
obroze wyregulowane rozszerzają się i pies wychodzi bo ma luźno, a smycze sie rozlatują-karabińczyk odpada przy nawet leciutkim pociągnięciu(w moim wypadku przez szczeniaka 3 kg)

Posted

Natula, mój pies jakoś nosi ten komplet przez rok i oprócz tego, że sie wytarł to nic mu nie jest ;) I niedużo Daisy brakuje do 3 kg ;> To chyba oczywiste, że komplet za 4 zł, szerokość 1,5 cm nie nadaje sie dla dużego i ciągnącego psa -.-

Posted

Mi ciagle brakowalo czerwieni ;) Bronilam sie przed tym kolorem, bo jest taki hm "banalny"i powszechny, ale nabralam ochoty :) Em te kwadraciki odbijaja swiatlo w ciemnosci i obroze lepiej widac (cos jak nitka odblaskowa w smyczach rogza), a w dzien jest ozdoba ;)

Posted

Agnes napisał(a):
Em te kwadraciki odbijaja swiatlo w ciemnosci i obroze lepiej widac (cos jak nitka odblaskowa w smyczach rogza), a w dzien jest ozdoba ;)

fajna ta obróżka :loveu:
ja się zastanawiam nad obróżką od taks, tylko, czy dianie będzie dobrze w 4cm ???

[SIZE="1"]a ja mam do sprzedania nową obróżkę LUPINE Splash