Guciek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Udało się i są fotki :) 5cm El Perro Quote
Luzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A mi się takie szerokie nie widzą za bardzo z kołnierzami ortopedycznymi mi się kojarzą :evil_lol: Quote
Guciek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ma dwie zalety, latwiej utrzymac psa za sama obroze (co u mnie sie przydaje, bo ma dwoch fighterow na podworku, dlatego nie pokazuje fotki w calej okazalosci, bo ten juz ma szyta noge) i jak pies sie ciagnie to go nie dusi tak jak do tej pory 2,5cm, które nosił. Spodobały mi się i pewnie jakąś jeszcze dostanie :) Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kolorek bardzo mu pasuje:loveu: :loveu: ale jak dla mnie jednak troche za szeroka....;) Quote
Kateczka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jezu jakie cudo.....obroze też......ale te małe rude futra....co to za ciasteczka :D ja chcem takiego.....duze to to rośnie?? Quote
Luzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/6168/img4396copy.jpg Patrząc na te klusie :loveu: ciężko się na obroży skupić :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 boskie są te szczylki!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guciek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Luzia&Funia']http://img405.imageshack.us/img405/6168/img4396copy.jpg Patrząc na te klusie :loveu: ciężko się na obroży skupić :evil_lol: Sercołamacz :diabloti: Kateczka, wejdź do mnie na stronę :) To najmniejszy retriever, matka ich ma 49cm w kłębie, tatuś jest większy od niej. Zumi akurat jest niewyrostkiem, waży ok 4kg, podczas gdy dwa chłopaki juz prawie po 6, albo nawet ponad 6 :lol: Quote
Kateczka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Już byłam...nie lubie Was :P teraz muszę pochłonać kolejna rase....ostatnio zbzikowałam na masfifa tybetańskiego...chłop mnie zabije, ze co chwila zmieniam zdanie...ale do nowego pieska jeszcze trochę czasu.....po Akicie przydałoby mi sie coś łatwiejszego w szkoleniu :) ale jestem szczerze oczarowana...i ten kolor :) jak mój Tano :P Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kateczka napisał(a):Już byłam...nie lubie Was :P teraz muszę pochłonać kolejna rase....ostatnio zbzikowałam na masfifa tybetańskiego...chłop mnie zabije, ze co chwila zmieniam zdanie...ale do nowego pieska jeszcze trochę czasu.....po Akicie przydałoby mi sie coś łatwiejszego w szkoleniu :) ale jestem szczerze oczarowana...i ten kolor :) jak mój Tano :P hehe mam tak samo, ja oszalałam na ich punkcie jak zobaczyłam tollerki w akcji na torze agility.... jeszcze aussiki...... haszczaki i inne ciekawe czy znajde prace dobrze płatna, żeby utrzymać całe to moje wymarzone towarzystwo :D Quote
Od-Nowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Klaudia ogromnie dziękuję za zdjęcia :-) porywam ;-) co do małych rudych kulek to się nie będę wypowiadać (uch,och,ach)... na szczęście koleżanka z klubu jedną z nich porwała więc mam na miejscu do tulenia, turlania i tarzania :-) a Guci został jeszcze chłopiec do wzięcia więc śmiało,śmiało :-) Quote
WeronikaM Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/6168/img4396copy.jpg ale śliczny maluszek :loveu: a gdzie można kupić takie fajne obróżki ???? Quote
WeronikaM Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kateczka napisał(a):dostaniesz gratis do psa :P kusząca propozycja :evil_lol: Quote
Guciek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Albo na odwrót :evil_lol: U Od-Nowa, link w podpisie :) Taniu, kradnij śmiało :-) Quote
rev Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 http://img830.imageshack.us/img830/3717/img4357copy.jpg Absolutnie urocze! :loveu: Quote
Squ Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Mojego whippeta w activdogu można zobaczyć na ich blogu ;) Quote
WeronikaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Guciek napisał(a):Albo na odwrót :evil_lol: U Od-Nowa, link w podpisie :) Taniu, kradnij śmiało :-) na forum flatów jest zarejestrowana pani mająca hodowle tollerów i nie raz widziałam te śliczne małe kuleczki od których nie moge się uwolnić - jak pisałaś wcześniej SERCOŁAMACZ :lol: :loveu: a obróżki zaraz zobacze , bo są bardzo fajne wzorki :) Quote
gops Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 pomaranczowe el perro na psie kiedys dam tez fioletu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 bardzo do niej pasuje ta szerokość i kolor :loveu: :loveu: Quote
WeronikaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Marta_Ares napisał(a):bardzo do niej pasuje ta szerokość i kolor :loveu: :loveu: dokładnie :) Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 komplecik w kwiatki (niestety zdjęcie musiało być z lampą przez co słabo wzorek widać) rozdzielacz na specjalne zamówienie :) i jeszcze taki komplecik: tak wogóle to doszły do nas nowe części metalowe, niklowane, grubsze od tych co mielismy do tej pory, klamerki, półkółka itp :) wszystko oczywiście zgrzewane. Quote
Recommended Posts