Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma dwie zalety, latwiej utrzymac psa za sama obroze (co u mnie sie przydaje, bo ma dwoch fighterow na podworku, dlatego nie pokazuje fotki w calej okazalosci, bo ten juz ma szyta noge) i jak pies sie ciagnie to go nie dusi tak jak do tej pory 2,5cm, które nosił. Spodobały mi się i pewnie jakąś jeszcze dostanie :)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']http://img405.imageshack.us/img405/6168/img4396copy.jpg
Patrząc na te klusie :loveu: ciężko się na obroży skupić :evil_lol:

Sercołamacz :diabloti:

Kateczka, wejdź do mnie na stronę :) To najmniejszy retriever, matka ich ma 49cm w kłębie, tatuś jest większy od niej. Zumi akurat jest niewyrostkiem, waży ok 4kg, podczas gdy dwa chłopaki juz prawie po 6, albo nawet ponad 6 :lol:

Posted

Już byłam...nie lubie Was :P teraz muszę pochłonać kolejna rase....ostatnio zbzikowałam na masfifa tybetańskiego...chłop mnie zabije, ze co chwila zmieniam zdanie...ale do nowego pieska jeszcze trochę czasu.....po Akicie przydałoby mi sie coś łatwiejszego w szkoleniu :) ale jestem szczerze oczarowana...i ten kolor :) jak mój Tano :P

Posted

Kateczka napisał(a):
Już byłam...nie lubie Was :P teraz muszę pochłonać kolejna rase....ostatnio zbzikowałam na masfifa tybetańskiego...chłop mnie zabije, ze co chwila zmieniam zdanie...ale do nowego pieska jeszcze trochę czasu.....po Akicie przydałoby mi sie coś łatwiejszego w szkoleniu :) ale jestem szczerze oczarowana...i ten kolor :) jak mój Tano :P

hehe mam tak samo, ja oszalałam na ich punkcie jak zobaczyłam tollerki w akcji na torze agility....
jeszcze aussiki......
haszczaki
i inne

ciekawe czy znajde prace dobrze płatna, żeby utrzymać całe to moje wymarzone towarzystwo :D

Posted

Klaudia ogromnie dziękuję za zdjęcia :-)
porywam ;-)

co do małych rudych kulek to się nie będę wypowiadać (uch,och,ach)... na szczęście koleżanka z klubu jedną z nich porwała więc mam na miejscu do tulenia, turlania i tarzania :-)
a Guci został jeszcze chłopiec do wzięcia więc śmiało,śmiało :-)

Posted

Guciek napisał(a):
Albo na odwrót :evil_lol:

U Od-Nowa, link w podpisie :)

Taniu, kradnij śmiało :-)

na forum flatów jest zarejestrowana pani mająca hodowle tollerów i nie raz widziałam te śliczne małe kuleczki od których nie moge się uwolnić - jak pisałaś wcześniej SERCOŁAMACZ :lol: :loveu:

a obróżki zaraz zobacze , bo są bardzo fajne wzorki :)

Posted

komplecik w kwiatki (niestety zdjęcie musiało być z lampą przez co słabo wzorek widać)

rozdzielacz na specjalne zamówienie :)

i jeszcze taki komplecik:

tak wogóle to doszły do nas nowe części metalowe, niklowane, grubsze od tych co mielismy do tej pory, klamerki, półkółka itp :)
wszystko oczywiście zgrzewane.