psikut_zabrze Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Biedrony genialne!! ;d A Duffel świetnie wygląda w tych nowych lupinkach ;D i w ogóle fajna kolekcja XD Quote
Bewarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 http://img528.imageshack.us/img528/3420/60232035.png Moli świetnie wygląda w biedronach, lepiej niż w łańcuszku rogzowym moim zdaniem :loveu: Ale świetna Duffelkowa kolekcja! Quote
NightQueen Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 dzieki [quote name='Bewarka']http://img528.imageshack.us/img528/3420/60232035.png Moli świetnie wygląda w biedronach, lepiej niż w łańcuszku rogzowym moim zdaniem :loveu: ja osobiście wolę łańcuszkowy zacisk od zwykłych obroży, ale to kwestia gustu ;) Quote
Marta&Gabi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Mam pytanie do posiadaczy obroży hamilton:) Mianowiecie czy te obroże nadają się dla silnych, ciągących psów? Klamerki są wytzymałe obroża się nie strzępi?Wpadła mi w oko różowa i ie wiem czy wydać 40 zl na nią czy kupic lepiej jakiegoś rogza. Quote
Unbelievable Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marta&Gabi napisał(a):Mam pytanie do posiadaczy obroży hamilton:) Mianowiecie czy te obroże nadają się dla silnych, ciągących psów? Klamerki są wytzymałe obroża się nie strzępi?Wpadła mi w oko różowa i ie wiem czy wydać 40 zl na nią czy kupic lepiej jakiegoś rogza. są hamiltony na zapięcie takie jak w obrożach skórzanych, i na zatrzask- obydwa wydaje mi się bardzo trwałe Quote
Diora Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A ja dziś trafiłam na promocję w zoologicznym i kupiłam Retro rex po fajnej cenie :) Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marta&Gabi napisał(a):Mam pytanie do posiadaczy obroży hamilton:) Mianowiecie czy te obroże nadają się dla silnych, ciągących psów? Klamerki są wytzymałe obroża się nie strzępi?Wpadła mi w oko różowa i ie wiem czy wydać 40 zl na nią czy kupic lepiej jakiegoś rogza. Zatrzask w Hamiltonach otwiera się wg. mnie najtrudniej ze wszystkich znanych mi obroży tj. rogz czy red dingo. Taśma jest delikatniejsza niż w rogzach i może szybciej sie mechacić. Moja nosi Hamitony i na razie wyglądają jak nowe. Dla bardzo silnych psów obroże robi Pitman, ManMat też ma wytrzymałe taśmy i mocne okucia. Nie wiem jak silny jest Twój pies. Quote
Marta&Gabi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Magda25 napisał(a):Zatrzask w Hamiltonach otwiera się wg. mnie najtrudniej ze wszystkich znanych mi obroży tj. rogz czy red dingo. Taśma jest delikatniejsza niż w rogzach i może szybciej sie mechacić. Moja nosi Hamitony i na razie wyglądają jak nowe. Dla bardzo silnych psów obroże robi Pitman, ManMat też ma wytrzymałe taśmy i mocne okucia. Nie wiem jak silny jest Twój pies. Ale pitman i manmat mi sie nie podobaja. Moj pies ok 35 kg radosnej, ciekawej swiata goldenki:)az tak strasznie nie ciagnie ale ma takie zrywy ze obroze sie czasem luzuja Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marta&Gabi napisał(a):Ale pitman i manmat mi sie nie podobaja. Moj pies ok 35 kg radosnej, ciekawej swiata goldenki:)az tak strasznie nie ciagnie ale ma takie zrywy ze obroze sie czasem luzuja Rozumiem. Typowy golden. Ja mam nietypową labkę i Hamilton wytrzymuje zrywy wściekłości. Nie luzuje się, ale my mamy zapinaną na zatrzask. Quote
Cimi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dla mnie Lupine ma dobre zatrzaski :), wytrzymuje 30kg bokserkę, która od czasu do czasu ma zrywy na kota :) a ja zamówiłam obróżki dla dwóch suk obróżki z Activdoga :D Quote
Guciek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 U mnie i Lupie i Hamilton przeszły próbę na Goferze-lokomotywie ;-) Obie wytrzymały, chociaż faktycznie rozpinanie Hamiltona jest trudniejsze. Daje się we znaki teraz, bo jeden burek ma zapięty na nim kołnierz, więc na spacer mu go zdejmuję bo obija się jak głupek, ale przedtem muszę się mocno nawciskać żeby mu to rozpiąć :evil_lol: Quote
gops Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hamiltona nigdy nie mialam ale zatrzask lupine ciezko sie otwiera , duzo trudniej niz rogza czy rd rogz xl hibiskus zatrzask - zamienie lub sprzedam wiecej na pw :) Quote
Marchewkowy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ewa zakupy ekstra, Moje dwa ulubione wzory :) I też nigdzie nie mogę dopaść listków! Jak byś chciała sprzedać to :cool3: Pięknie goldeniastemu w żółwikach! Quote
Agnes Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jest Jest Jest!! Skora Pitmana:loveu::loveu::loveu: Quote
anorektyczna.nerka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 obroża się cudnie prezentuje! i ten kolor.. ^^ to prawdziwa skóra? Quote
Smile of Red Witch Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Agnes kolorek super ;) i jak ładnie wygląda na rudym psie ;) Quote
Marta_Ares Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 kolor swietnie do niej pasuje :) Quote
Coffee&Nera Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Czy ma ktoś z was sprzedać smycz Hilton kwiaty 10mm ewentualnie 15mm? Chodzi mi o samą smycz (tą zieloną w kwiatki) Quote
Marchewkowy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dziś dotarła przesyłka od Taks! Rzeczy są świetne i futro cudownie w nich wygląda, zakochałam się w kwiatkowych wzorkach! 3cm: i na koniec futro w 4 cm recznie malowanych briardach: Wkrótce lepsze zdjęcia jak pójdziemy na spacer ;) Quote
gops Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 o fu Agnes kto Cie na taka brzydka obroze namowil? nie podoba mi sie :diabloti: Marchewkowy slicznie! ale w 4cm lepeij Quote
Marchewkowy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mi też się w 4 cm futro najlepiej podoba, a ja się martwiłam że będzie za szerokie :) Quote
Agnes Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 HelloKally dziekuje:lol: wg producenta to skora licowa;) Smile of Red Witch jak to rudym:placz: ona byla czorna kiedys:placz: a fakt kolorek jest sliczny:loveu: Marta_Ares tez tak uwazam:evil_lol: gops Ty to wiesz:angryy::angryy::angryy::evil_lol: To jeszcze Woza od Magdy:mdleje: Moj pies awansowal i zmniejszyl rozmiar szyi:evil_lol: na mniejszy:mdleje: Quote
Ewa&Duffel Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Endher']Oak&Maple jest fantastyczny! :loveu: Macie bardzo urodziwą kolekcję,podoba mi się właściwie wszystko :diabloti: Dzięki ;) [quote name='Magda25']Uf uf uf ... Od razu mi lepiej... Że też wycofali ten wzór... No niepoważni. ;) http://img214.imageshack.us/img214/7011/dsc02084y.jpg dlaczego ty mi to robisz :placz:? Duffel wygląda bardzo ładnie. Świetnie leży. No własnie, najładniejsze wzory wycofują... [quote name='Marta_Ares']swietna kolekcja!!! zarówno w jednej jak i w drugiej bardzo ładnie wygląda:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Katie']** Ewa, slicznie Duffel wyglada w obu obrozkach :loveu: [quote name='psikut_zabrze']Biedrony genialne!! ;d A Duffel świetnie wygląda w tych nowych lupinkach ;D i w ogóle fajna kolekcja XD [quote name='Bewarka'] Ale świetna Duffelkowa kolekcja! Dzięki ;) [quote name='Marta&Gabi']Mam pytanie do posiadaczy obroży hamilton:) Mianowiecie czy te obroże nadają się dla silnych, ciągących psów? Klamerki są wytzymałe obroża się nie strzępi?Wpadła mi w oko różowa i ie wiem czy wydać 40 zl na nią czy kupic lepiej jakiegoś rogza. A ja Hamiltona zapinanego na klamrę nie polecam, bo te metalowe okucia od dziurek strasznie się luzują i po jakimś czasie wypadają :roll: [quote name='Marchewkowy']Ewa zakupy ekstra, Moje dwa ulubione wzory :) I też nigdzie nie mogę dopaść listków! Jak byś chciała sprzedać to :cool3: Pięknie goldeniastemu w żółwikach! Dzięki :) Chyba będziecie się bic o ta obroże, jakbym ja chciala sprzedac :evil_lol: Quote
Marta&Gabi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dzięki za odpowiedzi.Myślałam nad hamiltonem zapinanym na klamre ale skoro dziurki wypadaja to wezme tego na zatrzask. Tylko która dla Gabi?Na bank dostanie róż http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fal-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-lime.html?soteshop=08fe42f1aef90cec0a947d619443a760 http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fal-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-mango.html?soteshop=08fe42f1aef90cec0a947d619443a760 http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fal-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-teal.html?soteshop=08fe42f1aef90cec0a947d619443a760 http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fal-18-26-2-5cm-x-45-65cm-obroza-regulowana-dla-psa-winna.html?soteshop=08fe42f1aef90cec0a947d619443a760 Ewa świetna koleckja;)najbardziej mi sie lupinowe listki podobają.Ja mam 11 obroży 4 pay szelek i chęć na następne.To już chyba uzależnienie:evil_lol: Quote
grrysia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Guciek napisał(a):Jaka firma? Tzn osoba wykonująca ;) Odpowiedziałam na pw ;). Quote
Recommended Posts