Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta smycz fajna bardzo, ale niestety tylko na poczatku:shake: Szybko sie mechaci i wyglada nieciekawie:shake:
Co do rogza on w ogole znika z naszego rynku...ale ja nie wiem go nie bylo z racji tego, ze to tylko krajowa wystawa

Posted

grrysia napisał(a):
Skoro został poruszony temat robionych na zamówienie rzeczy dla psów to i ja się wypowiem :roll:. Też się już wyleczyłam, miałam 3 wpadki i po ostatniej już nie zaryzykuję :shake:.
1. Pies zerwał zatrzask w obroży
2. Strzelił a właściwie złamał się zatrzask w szelkach w czasie obrony i gdyby nie moja ekspresowa reakcja pozorant mógł mieć problem (zaznaczałam że szelki mają być do obrony a zamontowany zatrzask był zwyczajnie lipny, wymieniłam go i teraz spokojnie używamy tych szelek)
3. Pękł karabinek przy smyczy i auto potrąciło mi psa :placz:, jest mocno poobijany, ogon od 10 dni bezwładny, nie siada, ból i cierpienie jego i nasze :shake:. Wolę wydać na coś mocnego i porządnego niż na weta, wolę żeby pies nie miał ślicznych wzorków ale mógł biegać i bawić się.

Jaka firma? Tzn osoba wykonująca ;)

A co do oak&maple to widziałam jeszcze jak był w wersji zatrzask -czyli dość późnokupowałaś? :lol: Lupine były na stoisku straży dla zwierząt :-)
Szkoda, że nie było rogzów, ale może to i dobrze dla mojego portfela :eviltong: Kolory el perro mnie powaliły i nie wiedziałam co wybrać, stanęło na ulubionym fiolecie, dziś się postaram o fotkę :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
16 mm ;)

Widzę, że mogłam kupić wszystkie produkty z tego wzorku i potem tu na forum oferować :evil_lol: A na serio, szkoda, że mam daleko na teren wystawy, bo dzisiaj jest klubówka i też powinny być stoiska, to bym pojechała i kupiła ;)

:obrazic::obrazic::obrazic:
Na dodanie mi otuchy powiedz że to jest ten większy rozmiar obroży :razz:

Posted

Guciek napisał(a):

Szkoda, że nie było rogzów, ale może to i dobrze dla mojego portfela :eviltong: Kolory el perro mnie powaliły i nie wiedziałam co wybrać, stanęło na ulubionym fiolecie, dziś się postaram o fotkę :)

ja tez czekam na fiolet el perro i pomarancz :)
mam nadzieje ze obroze sie sprawdza

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie.

Też tak kiedyś miałam. Lupiny wydawały mi się takie dziwne, a rogz taki fajny i o wiele ładniejszy :D teraz jest kilka Lupinów ktore mi sie podobaja ;]

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie.

miałam tak samo ^^ w sumie dalej mam, może z dwa wzorki mi się podobają

Posted

Iś & Chester napisał(a):
miałam tak samo ^^ w sumie dalej mam, może z dwa wzorki mi się podobają

ja też tak miałam, ba mi nawet się rogz nie podobał, a na dzień dzisiejszy rogza mam ok 10 i dwa lupine ;)

dziś biedrony miały chrzest bojowy, dodam zdjęcia zaraz ;)

Posted

[quote name='Agnes']Ta smycz fajna bardzo, ale niestety tylko na poczatku:shake: Szybko sie mechaci i wyglada nieciekawie:shake:
Co do rogza on w ogole znika z naszego rynku...ale ja nie wiem go nie bylo z racji tego, ze to tylko krajowa wystawa
No nie wiem, zobaczymy, na razie jestem nią zachwycona ;) Bardzo wygodna i fajna długość (2,4 m).
Hm, do tej pory Rogz był na wszystkich wystawach, na jakich byłam, na krajowkach tez, więc dla mnie to trochę dziwne ...

[quote name='Guciek']
A co do oak&maple to widziałam jeszcze jak był w wersji zatrzask -czyli dość późnokupowałaś? :lol: Lupine były na stoisku straży dla zwierząt :-)
Jakoś popołudniu ;) Aż dziwne w sumie, że nikt wczesniej się na tą obróżkę nie skusił :diabloti: No właśnie, więc chyba pieniążki idą na potrzebujące zwierzaki, więc dodatkowa korzyść :)
A mnie się te El Perro jakoś nie podobały, miałam w ręku obrożę i to wykonanie takie sobie moim zdaniem...

[quote name='Magda25']:obrazic::obrazic::obrazic:
Na dodanie mi otuchy powiedz że to jest ten większy rozmiar obroży :razz:
Półzacisk był chyba właśnie z tych większych, od 49 cm. Dodałam otuchy ? :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Ewa swietne zakupy! :)

i widze ze zółwiki jednak wziełaś:cool3:

czekam na fotki na modelu :eviltong:
Dzięki :cool3: Żółwiki są świetne, mają piękny odcień :)
Fotki na Dufflu niedługo ;)

[quote name='Smile of Red Witch']Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie.
A mi się bardzo podobają niektore wzorki Lupine, z Rogza mam w zasadzie już wszystko, co mi się podobało. Szczerze mowiac, nie wiem dlaczego, ale niektore egzemplarze są jakies felerne, naszywki się strzępią, wychodzą nitki...:shake:
Poza tym jak dla mnie za Lupine przemawia tez cena, za obrożę płaciłam 27 zł ;)

[quote name='diabelkowa']http://img580.imageshack.us/img580/2571/dsc02089c.jpg woow lisciowy lupin jak to 30-50 to jestem w pierwsza w kolejce do kupowania! :D
Nie, to jest 46-78 ;) Poza tym i tak nie sprzedam :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Lupinki ze straża dla zwierząt byly tez w toruniu na wysatwie, dobrze ze kasy nie mialam :D

a ceny chyba parę zł niższe niż w necie?

Obroże dla duzych psow po 27 zł, smycze po 37 zł (te najdłuższe).

Posted

Moli ślicznie w biedronach *.* nawte niezły ten wzór :) jeszcze mi się żółwie Lypinowe podobają i chyba tyle xd ale nie znam wszystkich.
na zdjęciach nie widać że Moli jest pulchniutka:diabloti:

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
A ja uznałam, że Mojce kupię obrożę 4 cm. Mamy smycz 3 i wydaje mi się za cienka. Mam nadzieję, że 19 na wystawie w Łodzi coś będzie. ;)

tez mam taka nadzieje :mdrmed: szczegolnie lupiny mnie interesuja ;)
**
Ewa, slicznie Duffel wyglada w obu obrozkach :loveu:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Moli ślicznie w biedronach *.* nawte niezły ten wzór :) jeszcze mi się żółwie Lypinowe podobają i chyba tyle xd ale nie znam wszystkich.
na zdjęciach nie widać że Moli jest pulchniutka:diabloti:

mi się ten wzór wcześniej w ogóle nie podobał, ale na psie wygląda fajnie

a to dziwne, bo jak wróciłam z Danii to zastałam ją jeszcze grubszą niż była, jest spasiona okropnie :angryy: