Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no praktycznie na każdym spacerze miał je ubrane, bo obroża podczas spaceru dla niego to nie był dobry pomysł xd ciągnie jak ciągnik xd
a że on największy wariat i najwięcej zamieszania robił to ma najwięcej zdjęć :D

Posted

Ja kupilam czerwona obraze dla mojej niuni. Smycz tez czerwona. Ale jeszcze bede nie raz zmieniala smycz i obroze wiec prosze o rade co by wybrac dla sobolowego cocker spanielka?

Posted

izago1 narazie nie kupuj za dużo obróżek bo mała szybko z nich wyrośnie, ale jak dorośnie to ja polecam obróżki firmy Red Dingo, rogz :cool1: a dla sobolki to nie wiem jaki kolor :hmmmm: zobaczysz jakie jej bedą pasować ;)

Posted

Aaa ja się nie mogę zdecydowac, pomożecie? Im bardziej myślę i się zastanawiam tym bardziej nie wiem :evil_lol: Która obroża:

zielona:

czy czerwona:

dla tej pannicy:

Posted

Natula napisał(a):
super te szelki ezydog :loveu:i fajnie ten kolor na niej wygląda

jakie szelki do tropienia? te zapinane na górze sie u nas nie sprawdziły, teraz tropimy w guardach ale to chyba dalej nie to, wydjae mi się ze sa jakieś inne :roll:

ktoś chyba szukał skórzanej zaciskowej okrągłej obroży
http://www.zoologiczny.sklep.pl/Dingo_Obroza_okragla_zaciagana_ze_skory_kolor_brazowy_rozmiar_1_5_cm_x_60_cm__28_98___6606

ja szukalam ale polzaciskowa i na psa o obwodzie 35-35 cm narazie staram sie dogadac z pania z zoopaja

Posted

Caachou_ napisał(a):
Zdecydowanie pierwsza lepsza, ale ten róż też nieźle dobraliście, o czym już wspominałam :lol:
Ja chcę TO! :diabloti:
http://allegro.pl/obroza-elektryczna-dogtra-1210-certyfikat-ecma-i1192968432.html

a po co ci TO ? biednego pieska chcesz razić prądem ? :diabloti:
kliker se kup , też wydaje dźwięki i przy odrobinie wprawy , też można w durny łeb trafić :evil_lol:

ja też chce takie :-(
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0014-21.jpg

Posted

Vectra napisał(a):
a po co ci TO ? biednego pieska chcesz razić prądem ? :diabloti:
kliker se kup , też wydaje dźwięki i przy odrobinie wprawy , też można w durny łeb trafić :evil_lol:

Ja nie będę tym dziadostwem walić po łbie... :mad: Wystarczy mi, że mam trochę samozaparcia. Bez klikera i Dogtry się obejdę bez problemu :cool3:
Ale nadal TO chcę mieć, bo się będzie można pochwalić znajomym, ile się kasy zainwestowało w takie "cacuszko" :biggrina: Może nawet będą chętni odkupić za wyższą cenę...
E? Nie, to nie moi znajomi. Oni wiedzą co dobre :lol: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ee bez klikera się nie liczy , prawdziwy dogomaniak używa klikera :diabloti:

Prawdziwego dogomaniaka poznajemy po... czym jeszcze? :diabloti: Statystycznie co drugi dogomaniak to leń zawszony :mad:Nie mam w zamiarze urazić tego, kto z klikera korzysta, bo sama uważam, że to fajna zabawka :cool3: