Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 doszedł Pitmnan :) tzn doszedł w poniedziałek, ale mnie w domu nie było. Bardzo mi się podoba, solidnie wykonany i ładny ;) i akurat idealnie pasuje na środkową dziurkę :) zdjęcia mają beznadziejny kadr i wszystko inne, ale robiłam na odwal się, byle było obrożę widać ^^ i w ogóle na żywo wygląda lepiej xd Quote
sugarr Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Chantell napisał(a):Sugarr ja mam na zbyciu flexi comfort nową. Ale pewnie jakąś malutką? Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200912/123425/496276/00000015.JPG funky rządzi :) Iś, Krowie cudnie w 5cm :) Quote
zaba14 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Magda25']http://img51.imageshack.us/img51/2432/dsc0051nk.jpg - Jaki to rozmiar ? Xl ? tak to xl ale z dorobionymi dziurkami bo moja niunka ma 40cm w szyi :) Quote
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 zaba14 napisał(a):tak to xl ale z dorobionymi dziurkami bo moja niunka ma 40cm w szyi :) Rozumiem, wygląda na szerszą hehe Moja suka też ma koło 40cm, zamawiałaś w sklepie internetowym ? Tak mi sie ta czerwień w połączeniu z czernią podoba noo... niedopsz. Quote
gops Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 rogz funky na rudzielcu swietnie wyglada! pitman na Chesterze tez fajnie , wcale nie wyglada tak szeroko Quote
Guciek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Im bardziej oglądam ten temat, tym bardziej mam ochotę na zakupy i czuję, że też wpadnę w nałóg kupowania galanterii psiej... :lol: Quote
Kateczka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja mam taką jak Żaba ale niebieską :) też z PM a obroża jest super...trochę rozciąga sie pod wpływem wody niestety....ale i tak ja uwielbiam...szkoda, ze nie ma grubszej :) Quote
Chantell Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 sugarr napisał(a):Ale pewnie jakąś malutką? do 50kg ;) Quote
sugarr Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Chantell napisał(a):do 50kg ;) Cena? :) to jest 8m taśmowa? Quote
Marta&Gabi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Kateczka']Ja mam taką jak Żaba ale niebieską :) też z PM a obroża jest super...trochę rozciąga sie pod wpływem wody niestety....ale i tak ja uwielbiam...szkoda, ze nie ma grubszej :) super wygląda na psiaku:loveu:Gabi jest podobnego umaszczenia więc by jej niebieski pasował ale w czerwonym też jej dobrze.... I mam dylemat niebieska czy czerwona w kosteczki? A i jeszcze jedno pytanie można ją wyprać w pralce? Quote
zaba14 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Moja tylko tapla się w wodzie więc nie powiem czy się rozciąga :) no i ja swojej nie prałam, bo z gumy brud sam schodzi, a że taśma pod spodem jest czarna to ciągle wygląda tak samo .. ale sama jestem ciekawa czy można to prać .. Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 zaba14 napisał(a):Moja tylko tapla się w wodzie więc nie powiem czy się rozciąga :) no i ja swojej nie prałam, bo z gumy brud sam schodzi, a że taśma pod spodem jest czarna to ciągle wygląda tak samo .. ale sama jestem ciekawa czy można to prać .. Ja się nigdy nie zastanawiam, tylko wrzucam do pralki i już. Póki co nic nie ucierpiało od tego :) Quote
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Niestety ale w pełnej misce już tych rogzów nie ma. Może to i lepiej :) Psie ciuchy piorę ręcznie, w płynie do ręcznego prania. Quote
Smile of Red Witch Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja też mam niebieską i jestem z niej bardzo zadowolona ;) Marta&Gabi ja ją bez problemów piorę w pralce A tak się prezentuje na mojej Rudej suce Quote
Kateczka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 pranie w ręce zniosła...wiec w pralce pewnie też da radę :) jak jest totalnie przemoczona...tzn pies się w niej kompie...to potem przy ciągnięciu sie rozciaga....czy jak to lepiej określić :P ale wraca do starej postaci :) Quote
Migori Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A ta gumowa naszywka z czasem nie kruszy się? Nie pęka? Quote
gops Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Magda25 napisał(a):A ta gumowa naszywka z czasem nie kruszy się? Nie pęka? ja widizalam ta obroze po roku noszeniu i byla popekana :) Quote
Okamia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Endher napisał(a):Super te gumowe obroże wyglądają :cool1: Przypominam,że mam do sprzedania komplet firmy ROGZ (M) wzór BLUE SPORT oraz szelki "OCHRONA" :eviltong: Masz pełną skrzynkę :) Quote
brjagata Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No dobrze, jako, że od dłuższego czasu przeglądam już wszelkie stronki, pytam się innych a nadal boję się cokolwiek wybrać :lol: to pytam się was - jaka półzaciskowa obróżka dla tego stwora? :roll: Dodam, żeby najlepiej pasowała jeszcze do czerwonej bandamki, którą czarnuchowi dość często zakładam i w której będzie zapewne latać na wyjeździe. Błagam wybierzcie coś a ja po prostu kupię, bo serio już od dłuższego czasu nie potrafię się zdecydować :lol: Quote
Recommended Posts