Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszedł Pitmnan :)
tzn doszedł w poniedziałek, ale mnie w domu nie było.
Bardzo mi się podoba, solidnie wykonany i ładny ;)
i akurat idealnie pasuje na środkową dziurkę :)

zdjęcia mają beznadziejny kadr i wszystko inne, ale robiłam na odwal się, byle było obrożę widać ^^
i w ogóle na żywo wygląda lepiej xd

Posted

zaba14 napisał(a):
tak to xl ale z dorobionymi dziurkami bo moja niunka ma 40cm w szyi :)

Rozumiem, wygląda na szerszą hehe Moja suka też ma koło 40cm, zamawiałaś w sklepie internetowym ? Tak mi sie ta czerwień w połączeniu z czernią podoba noo... niedopsz.

Posted

Ja mam taką jak Żaba ale niebieską :) też z PM

a obroża jest super...trochę rozciąga sie pod wpływem wody niestety....ale i tak ja uwielbiam...szkoda, ze nie ma grubszej :)

Posted

[quote name='Kateczka']Ja mam taką jak Żaba ale niebieską :) też z PM

a obroża jest super...trochę rozciąga sie pod wpływem wody niestety....ale i tak ja uwielbiam...szkoda, ze nie ma grubszej :)

super wygląda na psiaku:loveu:Gabi jest podobnego umaszczenia więc by jej niebieski pasował ale w czerwonym też jej dobrze....
I mam dylemat niebieska czy czerwona w kosteczki?
A i jeszcze jedno pytanie można ją wyprać w pralce?

Posted

Moja tylko tapla się w wodzie więc nie powiem czy się rozciąga :)
no i ja swojej nie prałam, bo z gumy brud sam schodzi, a że taśma pod spodem jest czarna to ciągle wygląda tak samo .. ale sama jestem ciekawa czy można to prać ..

Posted

zaba14 napisał(a):
Moja tylko tapla się w wodzie więc nie powiem czy się rozciąga :)
no i ja swojej nie prałam, bo z gumy brud sam schodzi, a że taśma pod spodem jest czarna to ciągle wygląda tak samo .. ale sama jestem ciekawa czy można to prać ..

Ja się nigdy nie zastanawiam, tylko wrzucam do pralki i już. Póki co nic nie ucierpiało od tego :)

Posted

pranie w ręce zniosła...wiec w pralce pewnie też da radę :) jak jest totalnie przemoczona...tzn pies się w niej kompie...to potem przy ciągnięciu sie rozciaga....czy jak to lepiej określić :P ale wraca do starej postaci :)

Posted

Endher napisał(a):
Super te gumowe obroże wyglądają :cool1: Przypominam,że mam do sprzedania komplet firmy ROGZ (M) wzór BLUE SPORT oraz szelki "OCHRONA" :eviltong:

Masz pełną skrzynkę :)

Posted

No dobrze, jako, że od dłuższego czasu przeglądam już wszelkie stronki, pytam się innych a nadal boję się cokolwiek wybrać :lol: to pytam się was - jaka półzaciskowa obróżka dla tego stwora? :roll: Dodam, żeby najlepiej pasowała jeszcze do czerwonej bandamki, którą czarnuchowi dość często zakładam i w której będzie zapewne latać na wyjeździe.

Błagam wybierzcie coś a ja po prostu kupię, bo serio już od dłuższego czasu nie potrafię się zdecydować :lol: